2 gündür haykırıyorum burda ama sorum siliniyor sürekli. Ben kadın bedeninde doğdum. Ama kendimi bildim bileli hep erkek gibi hissettim ve kadınlara ilgi duydum. İlişkide baskın tarafım. İsteğim sadece cinsellik değil sevmek ve sevilmekte istiyorum 🙏🏻 Tanışabiliriz istersen, kendimi de ispatlarım sana
Sitedeki lezbiyen / biseksüel kılıklı mavilere dikkat ediniz ki ayrıca senin de pembe olduğunu pek düşünmüyorum. Bu işler öyle kolay değil kalp meselesi, duygu meselesi, hadi lezbiyen olayım da şu kızı düşüreyim gibi bir mantık yok. Kalpleriniz birse ancak o zaman olur.
Orada da fake hesaplar açılır merak etme, çok zor birşey değil. Bana kanıtlayacağın birşey yok kimsenin ne olduğu umrumda değil. Fakat pembeli mavilere dikkat etmek gerek.
erkekler cinsel açlık ve sanki daha kolay elde edilebilir olarak algıladığı için genelde lezbiyenlere karşı zaaf olarak nitelendirilecek bir beğeni sahibidir. Ama şahsi beğenim cinselliği bir tabu ya da bir ihtiyaçtan öte başka bir boyutta haz alma aracı olarak yaşadaıkları ve haz noktalarını bildikleri için daha renkli bir bedensel paylaşım yaşatabilecekleri için ilgi duyuyorum...
lezbiyen değil de Bİseksüel Bİ kız arkadaş isterim bana da Bİ hayrı dokunsun :D :P şaka diyorum lezbiyen bir kız arkadaş ta isterim cinselliği hiç düşünmeden sohbet edebileceğim... ama aynı kıza hallenirsek kötü olur :D
Biseks kadınlar be lezbiyenler zevki zirvede yaşıyorlar çünkü kadınlar erkeklerden daha tutkulu sevişiyor. Kendi yaşamak istediği zevki önce karşısındaki kadına yaşatıyor ve bu ilişki boyundan bi döngü çerçevesinde devam ediyor. Yani ne verirsen o sana geri dönüyor 😊 hangi noktaların zevkten uçurduğunu biliyor.. bu yüzden zevki en zirvede yaşamayı isteyenlerin aslında tek yönelimi biseks olmaktan geçiyor 😇BUDA BENİM ŞAHSİ FİKRİM
Biseksüelim ve pek çok lezbiyen arkadaşım var. Genel olarak çook tatlı olduklarını söyleyebilirim, lezbiyen ya da biseksüel arkadaşlar ufkunuzu genişletir, her açıdan. :)
Bende isterdim ama öyle erkeksi olmayacak. bacaklarini öyle erkek gibi aca aca gögüsünü gere gere yürümesin. Nazli olacak ama yataktada insani mahfedecek
İsterdim. Ama bisex olmasın. Sevgili olacaksak hayatımızda erkeklerin en ufak izinin olmamasını isterdim. Umarım bir gün lez bir kızla tanışırım. Tanışmazsam da aseksüel (cinselliğin olmadığı) hayat süreceğim
eski kız arkadaşlarımdan birinin kızlara karşı ilgisi vardı ancak ikisi ile birlikte olma isteğim olmadı hiç. ilişkilerini özel yaşıyorlardı ve normal zamanlarda arkadaşlık ediyordu bize.
bu öyle birşey değil ya detaylı araştırma yap ya da ben anlatayım. Bu eşcinsellik falan doğuştan olur. Sen bunu değiştiremezsin. Biseksüel veya eşcinsel olmak günah değil ilişkiye girmek günah tercih meselesi falan değil yani
En İyi Cevaplar