Kişilik & Karakter Susup söylemediğiniz sözleriniz oldu mu? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/vl66eI7Y4Hc?si=nB9g9gRhgF_VkpsM✨✨ Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 Susup söylemediğiniz sözleriniz oldu mu? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Munis1Bey Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Oldu ve oluyor Söz anlayanda kıymetlidir Yoksa boşuna yorulmaya gerek yok Kelime israfı oluyor 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yok ya sözümü sakınmam içinde ne varsa mutlaka bir şekilde söylerim :D 1 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Çok.. Söylemek istediklerim oldu ama diyemedim. Kırmaktansa kırılmayı seçtim yine 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Oldu sonra yeri geldi söyledim geçen olmuştu rahatladım. 1 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% 1 yıl Evet bir kadının kocasını aldattığını gördüm ama sustum 1 0 Yorumla
Ahmet20s Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl "Bazen diyorum ki söyle gitsin bazende diyorumki söyleyince ne olacak sus bitsin" (senol günes) 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Söylemediğim değil de söyleyemediğim çok söz oldu.. 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Oldu.. boğazım düğümlendi, ama oldu.. söyleyemedim. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ohoo çook neyse açmıyım ağzımı 😂 1 3 Yorumla Myblue2025 1 yıl Aç bi kontrol ediimm.. 👻 Yorumla tortitotilla 1 yıl Aaaa yap diyolar isyaaaaan yapsam olur mu😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bizde hepsi uygundur tortim.. 😅 Yorumla
Platonkriptonik Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Ben hep sustum bi ara konuştum ama yine susacağım 1 0 Yorumla
Alphaİst Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Herkesin mutlaka olur. Benimde var tabiki 1 0 Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sözlerimi dinlendirdim ama gözlerim ele verdi 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben hepsini söyledim o her güzel söze layık 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çok var söylersem etrafımda kimse kalmaz sjsjs 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çoooooooookkkk 1 0 Yorumla
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Bazen oluyor 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Pek çok kez oldu 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. çok oldu 1 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet oldu 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yo niy susayım 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Oldu. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Oldu ve oluyor
Söz anlayanda kıymetlidir
Yoksa boşuna yorulmaya gerek yok
Kelime israfı oluyor
Yok ya sözümü sakınmam içinde ne varsa mutlaka bir şekilde söylerim :D
Çok.. Söylemek istediklerim oldu ama diyemedim. Kırmaktansa kırılmayı seçtim yine
Oldu sonra yeri geldi söyledim geçen olmuştu rahatladım.
Evet bir kadının kocasını aldattığını gördüm ama sustum
"Bazen diyorum ki söyle gitsin bazende diyorumki söyleyince ne olacak sus bitsin" (senol günes)
Söylemediğim değil de söyleyemediğim çok söz oldu..
Oldu. Kalp kırmamak için sustum.
Oldu.. boğazım düğümlendi, ama oldu.. söyleyemedim.
Ohoo çook neyse açmıyım ağzımı 😂
Aç bi kontrol ediimm.. 👻
Aaaa yap diyolar isyaaaaan yapsam olur mu😂
Bizde hepsi uygundur tortim.. 😅
Ben hep sustum bi ara konuştum ama yine susacağım
Yarım kalan bir konuşmam oldu.
Herkesin mutlaka olur. Benimde var tabiki
Muhakkak herkesin olmuştur...
Evet oldu
son sozler her seyi degistirir
Sözlerimi dinlendirdim ama gözlerim ele verdi
Çok oldu tabi suskunluğumuz