Bence her kadının geninde erkek düşmanlığı var. Çünkü seçildikleri yerden hep soğuyorlar veya mutlaka erkekten nefret ettiğini bir noktada gösteriyorlar iyi olsan bile. Seni manipüle edip ezmeye çalışıyorlar.
Kadının yüreği doğuştan mı böyle olur acaba?
Erkek ayrılığın acısını kaldırabilir ama hiçbir kadın hayatında hiçbir erkek olmadan o tek başınalığın acısını taşıyamaz. Bu yüzden erkek daha güçlü olur kadın ise özünde yalnızlıktan hep korkar, erkeklerin ilgisine muhtaçtır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında teknoloji çağında olduğunuz için böyle. her şey kadınlara çalışıyor. Kadınlar olmasa kapitalizm de olmaz. Kapitalizm güçlü kalması için kasınların baskınlığına ihtiyacı var. Şimdi ne alaka dimi? Öyle değil işte. Bir herhangi bir eski İngiltere sokak resmine bakın kadınlar bizimkilerden bile kapalı. Aslında avrupa sandığımız gibi değildi. Kadınlar ayak bileklerini bile göstermezdi. Ne oldu da böyle oldu? Kapitalizm bir şey farketti. Gelenekler durunca yeterince kazanç sağlanmıyordu. Erkekler çok tedbirli ve cimriydi. Ayrıca erkekler sürekli savaştan çıkmıştı. Çok tecrübelilerdi. Ancak kadınlar öyle değildi. Daha narin ve arzulular. Sistem onları sürekli tüketen bir varlığa dönüştürdü. Sonra daha fazla kazanmak için kıyafetleri küçülttüler. 1 kg pamuk ile bir pantolon yapılıyor. 100 tl kazanıyorsun. Ama 1 kg pamuk ile 5 şort yaparsın her birini 80 tl sat. 400 tl oluyor daha kazançlı (sayılar örnek için uydurma) kadını soymak için dinleri ve gelenekleri yok ettiler ve başardılar. Kadınlar 5 gr crop alıyor hemde penyeden daha pahalı! Kapitalizmin kârını düşünün! Kadınlar sürekli alışveriş yapar. Yüzlerce kıyafet alır ama erkekler birkez alır 10 yıl giyer. Asıl konuya gelecek olursak kadınlar kapitalist sistemin para kaynağı olduğu için heryerde çok korunuyor. Hatta daha fazla kazanmak için yeni proje başlattılar. Erkekleri KADIN yap! Her yerde lgbt propagandası yapılıyor. Oyunlarda bile! Mesela çocuk oyunu olan brawl stars oynuyorum. Gay kostümler çıkmıştı! Oynayan bilir. Kadınlar ne kadar özgür ve erkeksiz olur o kadar harcama yapar. Üniversiteye giden bilir erkek hep para biriktirirken harcama yapmazken. Kızlar hep kafelerde yiyip içerler. Yani kardeşim biraz derinden girdim ama sorunun temeli burada. 300 yıl geriye gitseydin kadınların ne kadar da müthiş olduğunu görürdün. Şuanda ise 5 kuruş değerleri yok istediğin kızı paranla elde edebilirsin.
Yürek kalptir kalp organdır kan pompalar başka bir işlevi yok. guven beyindeki impulslarla alakalı birsey
Anladım. Kavramların bir önemi yok ki. Her kadın davranış olarak erkeği alttan alta olsa bile ezmeye çalışır.
Kanıt?
Kadın para karşılığı sever. Eskortlara laf ederler ama aslında her kadın da parayı görünce eskort olur. Sevgiyi alamazlar. Seveni pasif görür her kadın, o huzurlu ilişkide mutlaka "sen erkeksin ya anlamazsın, sen ne anlarsın" derler. Bir kıyafet gösterirler hangisi sence diye, senin secmedigini secerler, böyle hep senin fikirlerini bakış açılarını şaka yollu manipüle etmeye çalışırlar
burada haklısın
maalesef. Hatta daha ilerisini soyleyeyim. Burada "kadınların şiddet fantazisi" diye bir soru sordum kadınların hepsi bana küfürler yazdı. Kadınlar bir şeye aşırı karşı çıkıyorsa o doğrudur kesinlikle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!