Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadına çünkü bir kadın bakire olmadığı hâlde bir erkegi bakireyim diye kandırabilir ve başka adamdan çocuk yapıp o çocuğu kocasına senin diye yutturabilir ama size şimdi soruyorum biz bir kadına nasıl yalanımızı yutturabiliriz ki? Bizim yalan yutturmak için aklımıza sinsilikler şerefsizlikler gelmiyor
ya hocam test denen 1 sey var ayrıca bakire yalanı neden bu kadar tetikledi anlayamadım?
@atasözlerivedeyimler adam karısına güveniyor niye test yaptırsın?
Evlendigimiz kadın bakire olsun isteriz
ya öncelikle yalan konusunda erkeklerin aklına sinsiliklerin gelmeyecegini dusunmen beni baya bi güldürdü cunku sizin de cinsel iliski yasadiginiz kisiyi cok guzel ve rahat 1 sekilde saklayabiliyor olmaniz daha olası degil mi? ek olarak bakire bir kadini istemenizdeki amaci henüz anlamadim daha önce biriyle iliskiye girmis olmasi sizi neden bu kadar rahatsiz etsin ki? madem güveniyosunuz öyleyse bu bir sorun olmamali diye düsünüyorum
@atasözlerivedeyimler zina etmiş bir kadın o çünkü o yüzden rahatsız edici.
Erkek kadını nasıl kandircak herhangi bir konuda örnek ver?
üstte dedim ya sizin de cinsel iliski yasadiginiz birini saklamaniz cok kolay diye ayni seye cikiyor
@atasözlerivedeyimler peki
Bunun bence cinsiyet ayrımı olamaz. Her iki tarafında kötüsü, iyisi var o yüzden hayatımızı alacağımız kişilere dikkat edersek ve onları iyi tanırsak bence daha iyi olur.
ikisine de güven olmuyor herkesin niyeti çok kötü, kimseye güvenemez olduk. acaba arkamdan iş çevirir mi, şöyle yapar mı böyle söyler mi. insanın akıl sağlığıyla oynar bunlar.
Cevap
12Cevap
İkisine de güven olmaz bence ama karaktere göre değişir bu durum
Bu işin kadını erkeği olmaz yaw. İnsana güvenilmez bu devirde, ne kadına ne erkeğe
Kanka bence bu kafada olan insanların sorusuna gitme dahi eziyet çünkü hala insanlar karakterin x ve y kromozomlarıyla ilgisinin olmadığını anlayamadı
@ikizterazi he yaa görüldü atıp geçmek lazım
Kadın erkek olarak değil her insana güven olmaz tabi
Her iki cinse de genel olarak insanlara güven olmuyor
İnsan kendine güvenemiyor bu zamanda ne cinsiyeti ne şahsı
Kimseye güven olmaz, babayı geçtik kendine bile güvenmiycen fskdj
bence erkeğe güven olmaz.
erkekler evlenmeyin sakı
ikisinede güven olmaz
Kadını erkeği yok bu işin
Bu devirde babana bile güvenme demişler.
İkiside box
Kadına.
Erkeğe
Senin gibi kızıl şeytanlara güven olmaz
İkisine de
Karaktersize güven olmaz
İkisine de
Kimseye güven olmaz
İkisinede.
Kadınlara tabiki de
Galiba kadın
İkisine de ☺️