Hiçbir kadını umursamayan , sadece takılıp dalgasına bakan erkeğin geçmişinde derin bir yarası mutlaka vardır.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok insan tanıyınca bir süre sonra biri gider biri gelir kafasına giriyosun. Cünkü çoğu aynı çıkıyor.
Evet genelde anneden yaralı oluyorlar.
Anneden ziyade terk etmis başka bir kadını kast etmiştim
Erkekler de kızları yaralayabiliyor
Terazinin kadinlara daha ağır bastığı kanaatindeyim
Guvenilmemesi gereken ve sürekli kontrol altında tutulması gereken mahlukatlarsiniz
Bende böyle düşünüyorum
Bir kadının seni sevmediğini hissedebiliyorsan ona asla güvenme ama seven bir kadın asla aldatmaz
Her canavarın arkasında bir kadın var sanırım
şu an hayatımda biri var deli gibi seviyorum ondan başka birini görmek dahi istemiyorum hepsi bana abim kardeşim gibi geliyo bir tek ona bakabiliyorum onu sevebiliyorum gözlerinden gözlerimi alamıyorum böyle yan yana geldiğimizde bazen tek yapmak istediğim eğlem onu saatlerce izlemek oluyo deli gibi kaybetme korkusu yaşıyorum onun en ufak kırıcı kelimesi benim için hayatı donduruyor
Bunu bir kadından duymak da tesbitimi doğruladı gerçekten
Seven hiç bir kadın aldatamaz asla
Bu hissettiğin şey sence aşk mı
Seven insan aldatamaz daha doğruydu
Bence hem aşk hem sevgi
Bir süredir bu konuya bakışım değişti, heyecan olabilir ya da başka bir şey bilmiyorum
mesela çok engel var benim ailem ona uygun değil daha doğrusu abilerim biraz belalı her şeye rağmen elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama her gecede onun bir gün gitme korkusunu yaşıyorum aşık olmak birini sevmek çok güzel aynı zamanda çok kötü
Kadınların aşkı canlı tutacaklarina inanmıyorum , umarım sen haklisindir
Sevdiğin insana bir heyecan uğruna ihanet etmezsin sevdiğin insandan başkasına görmek istemezsin ondan başkası da heyecanlı gelmez bence insana
2 yıl oldu hala ilk gündü gibiyim
Hala buluşmak için can atarım geceleri yarın onu göreceğim için zor uyurum aynanın karşısında saaatllerimi harcarım ona daha güzel gözükmek için
Kaç yaşındasın
24
Az kalsın inanıyordum ama vazgeçtim
Sana da inanmıyorum hehe
Sevgilinin buradaki hesabını bildiği için yazdıklarını gördüğünde hoşuna gitmesi ve gözünü boyamak için bunları yazıyor bile olabilirsin
Seytansiniz şeytan..
Nedenmiş
seni bana incitmişler bunları onun okuması onun hoşuna gider evet ama benim gitmez
Sana dürüst duygularımı anlattım dünyada sevmeyi bilen insanlar da var umarım bir gün snein karşınada çıkar
Okmus kadın, incinmissin dedi espirisini de canlı canlı yasadik
Umarım dostum, bende umarım ki senin arandaki şey gerçektir ve ben yaniliyorumdur
gerçek ama gerçek olmamasını tercih ederdim
Çünkü bir gün gidecek korkusuyla yaşamak çok zor
Aile durumunuzdan ötürü mü
Herkes bir gün gider, kimseye körü körüne baglanmamak lazım
şu an evet o tam olarak hiç bir zaman manevi konularda çok fazla yanımda olmadı her konuda ona minnettarım 5 aydır çalışmıyorum bana çok yardım etti maddi olarak 2 yılda harcadığı paranın haddi hesabı yok ama hiç para harcamasaydı hiç bit şey yapmasaydı sadece onunla geleceğim olacağından emin olsam yeterdi
Sana yaptığı şeylerden minnet mi duyuyorsun
Evet duyuyorum çünkü benim için hep elinden geleni yaptı
bende onun için yaptım ama o daha fazla
Anladım, umarım mutlu olursun diyeyim o zaman 🌝
Umarım sende sevdiğinden daha fazla sevilirsin öyle biri çıkar karşına
Haha umarım, amin