Kadına güvenmeyen erkeklerin güvenenlerden daha mutlu olduğu ortaya çıkmış asdf
Her an duyguları değişen bir varlığa kim güvenir ki?
Kadına güvenmeyen erkeklerin güvenenlerden daha mutlu olduğu ortaya çıkmış asdf
Her an duyguları değişen bir varlığa kim güvenir ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç bir insana güvenilmez
Şerefi olan kadınlar vardır onlar bulunursa sorun yok
Yeryüzünde böyle bir kadın yoktur. Sadece iyi yalan soylerler
İllaki vardır
Kadına güvenmeyen toplum Müslüman toplumlardir Arap kültürü olan toplumlarda kadına güven ve saygı olmaz
Kadınlar duygularıyla hareket eder erkekler akıllarıyla. Erkekler sadece cinsel yönden eksiklerdir.
Kadın uğraştığı adamı seviyor, tek taraflı çaba harcayan adamı sevmiyor hiçbir kadın. Bir de erkeğin alternatifi olursa kadınlar daha çok seviyorlar k. sar olduklari için
Sadece kadına güvenmeyenler mi insanlara güvenmeyenler mi?
Sadece kadına güvenilmez. Çünkü kadınlar da birbirine güvenmez o yüzden erkeklerin daha iyi arkadaş olduğunu söylerler. Her kadın karaktersiz ve ezik doğar o şekilde de ölür
Aynen kesin öyledir nxmsms
Kadınlar kendilerini sevenler için değil, hukmedenler için can verirler / Halide Edip Adıvar
Aynen kesin
Çok genel bir söylem ve düşünce.. Güvenilecek kalitede olan kadınlarda var..
İyi yalan söyleyenler evet
Çok karamsar bir düşünce yapısına sahipsin, bu seni zorlar..
Güvenmek daha çok canımı yaktı. Kendimi iyi olduğum için bir pirlanta sanardim kadınların gözünde. Evinden al gezdir dolastir. Onlar ise alttan alta hep önemsiz bir b. k parcasiymisim gibi davrandılar. Hepsi öyleydi en kapalisindan en güzeli ve açığına kadar.
Hepimizin yanlış insan tercihleri olmuştur ama bu her zaman böyle olacak diye bir kaide yok.. Bu konuda ben daha pozitif bir bakış açısı içerisindeyim..
Cinsiyetçi bir yaklaşım olmuş.
Öyle ama maalesef. Kadının iyisi olmaz, usta oyuncusu vardır
Bizim gibi temiz seven aptallar
Kadında duygu karmaşası yaratacaksın
Oyun mu oynuyoz kanka ne gerek var
Oynamazsan çoğu kadını yatağa atamazsın
Benim öyle bi amacim yokki normal bir ilişki
Ben de senin gibiyim ama kadınlar sadece çevresinde çok kız olan erkekleri merak ediyorlar. Ben yalnızken birçok kızla görüştüm ama saygı duymadılar mesela.
Günlük hayatta da alternatifi olan, sana baglanmayan şeyleri daha çekici bulursun. Altın neden kiymetli daha nadir ve ulaşılması güç olduğu için. Çoğu adam da yalnız ve gobeklidir. Ama sadece kas yapan adam bile kadının gözünde azimli bir erkek imaji çizer ve etkileyicidir
Bence biz yanlış yüzyılda dogmusuz
Kendimizi geliştireceğiz ne yapalım. Ben habire kızlarla konuşmaya taktik geliştirmeye çalışıyorum. En azından heyecanin gidiyor daha sosyal oluyorsun