Kadın bakıyor sana sen böyle efendi kadına iyi niyet gösterecek birisin. Seni direkt ezik görüyor ve kullanıp atıyor.
Başka konularda da öyleler maalesef. Kendi cinslerini bile sevmez arkalarından konuşur sürekli dedikodu yaparlar.
Kadın bakıyor sana sen böyle efendi kadına iyi niyet gösterecek birisin. Seni direkt ezik görüyor ve kullanıp atıyor.
Başka konularda da öyleler maalesef. Kendi cinslerini bile sevmez arkalarından konuşur sürekli dedikodu yaparlar.
Ben bir kadın olarak hiç bir erkeğe kolay güvenemem ama hayatım boyunca en çok kadınlardan zarar gördüm. Hani hep diyorlar ya erkek üniversitesinde okumak zor falan diye. Nedense bana daha kolay ve güvenli hissettiriyor. (Gitmedim) en azından erkekler o kadar fazla uğraşmaz gibi geliyor. Ama dedikodu konusuna katılmıyorum, erkekler Cook daha dedikoducu.
Cevap
2Cevap
Ben hiç bir insana güvenmiyorum
Evet kesinlikle katılıyorum kadına güvenen insan a@ptal insandır, yani bu devirde kimseye güvenmeueceksinde hatta babana bile ama kadın gördünmü elin belinde olacak aga çok dikkatli olacaksın adamın ağzını öyle bir yakarlarki yemek yiyemezsiniz... asla güvenmeyin kadınlara asağğilik canlilardir, s@kin atın kendilerini onlar bunun için varlar...
Cinsiyete bağlı bişey değil bence bu, karakter meselesi
En çokta erkeklere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?