Gülüp geçiyorum beni bilen biliyor zaten gerisinin yargılama hakkı yok.

Gülüp geçiyorum beni bilen biliyor zaten gerisinin yargılama hakkı yok.

Of neler neler dönüyor arka planlarda ama o kadar umurumda değil ki çevremdeki arkadaşlarım haberdar ediyor beni bazı şeylerden :D çok eğleniyorum. Sapladığım yerden çıkaramayan çok insan var halen kıvranan :D
Umursamıyorum ki ben.. hakkımda neler neler diyorlar hepsi de işsiz hayatsız boş insanların teki :D ben hakkımda dedi kodu çıkartanları gördükçe iyice eğleniyorum.. sdfsdf bu yüzden de takmıyorum daha çok kıskanıp kudurabilirler tabi ki de zaten elinde sonunda dedikleri dönüp kendi bir yerlerine giriyor :D
Arkamdan konuşuyorlarsa işimi iyi yapmışım demekki kudursun kopekler
Güler geçerim ne yapayım, herkes kendi kalitesi kadar... 😄
Cevap
9Cevap
Kimseyi çekecek halde değilim. Beni sevmeyenler arkamdan istedikleri kadar konuşabilir çekemem inanki
Yüzüme söylesinler bide Arkadan konuşmak aciz insanların yapabileceği bir iş. Ne yaparsa yapsınlar aciz insanları takmak benlik değil.
Daha çok konuşursunuz beni siz konuşun konuşun 😂
Siz hiç bir evin hanımının hizmetcisi hakkında konuştuğunu şahit oldunuz mu? Bu da böyle bir şey.
Zerre umurumda değil
Birilerine dert oluyorsam bu başarılı olduğum anlamına geliyor benim için.
Tepki vermeden onları, Allah'a havale ediyorum. Yaradan ilgilenir kendileriyle, müsterihim ben
Arkamdan konuşma yüzüme karşı konuş derim iki yüzlüsün derim
Komik ve eğlenceli buluyorum
Çok gerek vardı sanki de.
Konuşuyorlar, takmıyorum bile.
Yüzüme söyleyemiyor oluşları beni eğlendirir
Allah'a havale ediyorum
Duymamazlıktan gelirim.
Valla bi egom okşanır anlatamam
Umurumda bile değil
Arkamdan konuşan önümden yesin
Hepsine ters yapıyorum 😂
Yapsın namımız yürüsün😂
Bana da sorun bari
Hadi ordan or* uspu güzel kardeşim*kk çek s* ktiri
Yanlarına geçip gaz çıkarırım.
Ve tınlamam
Dün bunun için ağladım
En iyisi sıkayım kafama girsin zaten ilaçlarımı alamadığım için bu hâle geliyorum😄
Yapsinlar umrda değil
Takmam
Öperim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?