Tebdil-i mekanda oluyorsa, tebdili insanda da olmalıdır diye düşünüyorum. Bazen bir yer seni boğar ve mekan değişikliği ferahlık getirir, aynı durum insan için de geçerli olmalı, yetkililere duyurulur.

Tebdil-i mekanda oluyorsa, tebdili insanda da olmalıdır diye düşünüyorum. Bazen bir yer seni boğar ve mekan değişikliği ferahlık getirir, aynı durum insan için de geçerli olmalı, yetkililere duyurulur.

Sorunun sizinle bir alakasının olup olmadığına dair açıklama yapmamışsınız. Halk merak eder 😅
Aynı durum benim için de geçerli. Yetkililere duyuyurken adıma da konuşabilirsiniz 😊
Hocam bizzat şahsımı ilgilendiriyor soru, haklısınız.
Bizi boğan, yoran, yük olan insanlardan ışık hızıyla uzaklaşmalı.
Yas geçmiş 30 u , artık bize dinlendiren, muhabbeti iyi gelen, huzur bulduğumuz insanlar lazım, sizin gibi @nonameoo @muteselli
Az insan , çok huzur 🌿
🙏 Bilmukâbele efem :)
Evet var tabii ki. O yüzden ayda yılda bir tatile gidelim, dağa çıkalım kamp yapalım hayallerine giriyoruz ya. Çevremizdeki aynı insanlardan sıkılıp başka insanlar görmek de iyi geliyor.
Gayet net bir şekilde vardır
🌤
Cevap
2Cevap
Hala mekandan yanayım insanlardan bunalınca başka insanda huzuru aramıyor bir süre kendinle kalmak istiyorsunuz
Bence olabilir evet
Mekan değişikligi tuhu tazeler
Yeni insanlarla tanışmakta öyle
Eğer frekansn uyuyorsa tabikide
Olabilir. Beterin beterine denk gelmemen dileğiyle.
Aynen öyle olmalı insan
En çok da tebdil-i insanda ferahlık vardır
Biraz zor fakat imkansız değil.
Bence var ya evet
İsminin böyle olduğunu tahmin etmiştim
Nemiş?
Böyle Arapça bir isim , beğendim
Teşekkür ederim de, neyi tahmin ettin, ne oldu, anlamadım ki?
Vardır tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?