İnsanlar birbirini saçma sapan şeylerden dolayı üzüyor, kırıyor , kavgalar ediyor ve ölümcül düzeye varan tartışmalar oluyor.
Hastalanınca hep şunu deriz ya , her şey boş…. Ne boş şeyler için kendimizi üzmüşüz.
Her şey boş mu?
İnsanlar birbirini saçma sapan şeylerden dolayı üzüyor, kırıyor , kavgalar ediyor ve ölümcül düzeye varan tartışmalar oluyor.
Hastalanınca hep şunu deriz ya , her şey boş…. Ne boş şeyler için kendimizi üzmüşüz.
Her şey boş mu?
İlla ilişki bitme noktasına gelince çaba sarf ediliyor basit şeyler mutlu ederken o basit şeyler bile bana çok görüldü
Misal uzak mesafe ilişkisi bana evlilik teklifini görüntülü konuşurken yaptı yenilir yutulur bir şey değil.
1. yıl dönümümüzde bir şey almadı hazırlık yapmadı kuru kuru kutladı ama halbuki ben onun için neler yaptım ne kadar hassas ve derin düşündüm yaptıklarıma karşı değerli hissedeceğim şeyler yaşatmadı yazı ve ilişki bitme noktasına geldi
Çileden çıktım a…m…K oğlu dedim benimle konuşmuyor
Bitti zaten ilişkinin tadı kaçtı
Bazen her şey boş geliyor bazen gelmiyor 😄karmaşık
Hastalanmadan dememiz gerekir. Para uğruna kavgalar ediliyor. hasta olduğunda onların kağıt kadar değeri yoktur.
Hayatı doya doya yaşamak en iyisi.
Maalesef illa olmalı ki, kötü anlaşılmadan iyi idrak edilemiyor.
Cevap
8Cevap
Çünkü insanlar kalpsiz olunca kimse kimsenin değerini kaybetmeden anlamıyorlar.
Yok illaki başımıza bir şey gelmesi gerekiyor.
Anın keyfini çıkarmak ve değmez diyebilmek önemli. Kişi kendini her koşulda mutlu edebilmesi lazım.
Hayat gayet dolu dolu ve çok güzel
Onu kiymetli kılan düşüncelerimiz ve yaptıklarımızdır
Aslında hayat her şey çok basit ama bizler insanlar zorlastiriyoruz herşeyi
Dünya boştur lo
Aynen bu dünya için birbirini kırma üzme
Cidden çok saçma bir yasamdayiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?