Kişilik & Karakter Düşünceleri susturabilmek sizce yetenek işi mi? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Düşüncelerinizi susturabiliyor musunuz yoksa onlarla savaşmaya devam mı? Düşünceleri susturabilmek sizce yetenek işi mi? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bence yetenektir diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yani evet. Özellikle kafamın karışık, üzgün olduğum zamanlarda zorluyor. Müzik dinleyerek bastırıyorum 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kesinlikle evet 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet büyük yetenek. Zor başardım ama başardım. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Meditasyon yoluyla susturdm 1 0 Yorumla
AnimeyiSevenKedi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 62% 1 yıl Ben susturamıyorum devamlı düşünen biriyim 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değil bence 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence yetenektir diye düşünüyorum.
Yani evet. Özellikle kafamın karışık, üzgün olduğum zamanlarda zorluyor. Müzik dinleyerek bastırıyorum
Kesinlikle evet
Evet büyük yetenek.
Zor başardım ama başardım.
Meditasyon yoluyla susturdm
Bence evet insan zaman içinde anlıyor
Ben susturamıyorum devamlı düşünen biriyim
Kesinlikle
Evet
Değil bence
Evet
Kesinlikle
Savasmaha devam