Düşündüğün ne ise aksiyon almak. Düşünceye sevk eden şey sanırım belirsizliktir ne zaman ki belirsizliği ortadan kaldırıyorsun o zaman susturmaya çalışacağın düşünce de kalmıyor...

Düşündüğün ne ise aksiyon almak. Düşünceye sevk eden şey sanırım belirsizliktir ne zaman ki belirsizliği ortadan kaldırıyorsun o zaman susturmaya çalışacağın düşünce de kalmıyor...

Merhaba,
Düşünceleri susturma yöntemim yok. Düşünüyorsam vardır sebebi, boş şeyleri düşünmem. Neden düşüncelerimizi susturalım ki? 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır, yapabiliriz...
Günaydın tekrar abla, ben genel olarak aslında düşüncelerimi susturmam aksine daha çok düşünürüm çünkü bir yerden sonra zaten insan çok düşünemiyor yani içime attıkça sorun oluyor ama derdimi anlatacak kimsem olmadığı için de genelde dertlerimi ya da düşüncelerimi içime atıyorum daha sonra da mesela geceleri ağlayarak bunu dışa yansıtırım içimi boşaltırım. birde Derin nefes almak, vücudunuzun gevşemesine ve sakinleşmesine yardımcı olabilir. Derin nefes almak için, burnunuzdan derin bir nefes alın ve göğsünüz şişene kadar içinize çekin. Nefesinizi birkaç saniye tutun ve ardından yavaşça ağzınızdan verin. Bunu birkaç kez tekrarlayın. Düşüncelerinizi susturmak için, dikkatinizi başka bir şeye odaklayabilirsiniz. Bu, bir kitap okumak, bir müzik dinlemek veya doğada yürüyüş yapmak olabilir. Düşüncelerinizden uzaklaşmak için, dikkatinizi odaklandığınız şeye verin ve başka hiçbir şey düşünmeyin.
Düşünce susmaz, sen susturdum sanırsın o daha da büyür.
Bir iki kadeh bir şey içmek, film izlemek güzel yöntemler. İyi bir arkadaş çevren varsa da düşünceleri arka plana itebiliyorsun tabi sadece geçici bir süreliğine 🫤
Cevap
9Cevap
Yalnız kalarak susturuyorum ama artık değil ne varsa döküyorum ortaya herkes payına düşeni alsın diye.
Mantıklı evet ama belirsizlik yorar insanı. Insan bastırdığı duygunun esiri olur o yüzden fazla düşünmemek en iyisi.
Bir felsefeci ve inat burcu olarak sanırım baskı yapabiliyorum. 🤭
Hayır yok
Onları ancak uyurken öteliyebiliyorum
Yok. Düşüncelerime geniş geniş yer ayırıyorum içini döksün ne var ne yoksa diye.
Kitap okumak ya da bir şeyler dinlemek
Uyumak.
Siz konuşun onlar sussun.
Müzik dinlemek
Var evet kediler
Var, birşeylerle meşgul olmak…
He diyip geçiyoruz işte
Teknik çok manüple baskı kaos
var.
Susmuyorlar hiç
Susturamiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?