Gelenek, kültür, yaşam tarzı, düşünce şekli olarak hep aynı ve tutucu musunuz?

Gelenek, kültür, yaşam tarzı, düşünce şekli olarak hep aynı ve tutucu musunuz?

Eskiden cok sabit fikirliydim ve degisim. bana sanki aci cektiriyordu. Simdi öyle degil degismekten korkmuyorum iyi yönde degisip kendimi gelistirmek ve algimi yukseltmeye acik haldeyim.
Ne güzel sizin adınıza sevindim
Doğrular konusunda kararlıyımdır… duruşumu bozmam… bu biraz slmsnyada yetişmenin de sınavı … Almanlara kalsa çocukken bile milli takımı değil Almanya’yı desteklemeni bekliyor. Baskı ama duruşuna kararlarına doğrularına sahip çıkmayı öğretiyor.
inat tarafım yoktur ama … doğruyu bulmayı severim… mesela kahvaltıda çorba içmedim diye çorba içilmez demem… bir ömür kahvaltıda çorba içilir eğer sağlıklı olan oysa gibi gibi
Zerafetinize hayranım🌷
🍀
🎈
Dünya çok hızlı değişiyor. Değişime hızlı adapte olabilenler her zaman avantajlı konumda. Hiçbir şey aynı kalmıyorken ısrarla ketum tavır takınmak yersiz olur. Her zaman yeniliğe ve gelişime açık olmakta fayda var. Kendimizi sürekli güncel tutmalıyız.
Cevap
6Cevap
Genelde aynıyım.. Ama tüm deneyimler ve fikirlere açığım aklıma yatanı qlirkeneime katarım.. Hiç katı bir yapım yoktur bu konularda :))
beynim bilinmezci çalışıyor temelde. her şeyin farkına varırım ama canımın istediğinin peşinden gitmem
Değişime biyaj açığım 🦄
yeniliklere ve değişime açık
Değişime açığım, kalıplara siginmam
Değişime açığımdır.
Açık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?