Evet arkadaşlar 2024 yılını geride bıraktık. Kimimiz için unutulmayan bir yıl oldu. Benim için keza 2024 unutulmaz bir yıl olarak tarihteki yerini aldı. Kimi zaman çok mutlu olarak gök yüzünde uçtuk, kimi zaman damar gecelerde arabeske bağladık hüzünlerimizi.
Doğruyu yapmaya çalışmak kadar, yanlışlarımız da oldu. Hiç beklemediğimiz yönlerimiz çıktı mesela ortaya. Belki de bize hiç yakışmayan. Ancak sonuna geldiğimizde doğru neyse çıkıyor karşımıza illa ki. Hatalar biz insanlar için ve doğru bulmakta erdemlikten gelir. Biz karakterimize uygun yaşamaya devam edelim.
Kimi zaman insanları da üzdük elbette istemeden. Kalbini kırdık ve hiç düşünmedik gerisini. Bu günün yarını olduğunu bilmekte bizim elimizde. Helalleşmeyi bilmek en doğru seçimlerimizden biri olmalı.
Karşımıza çıkan her insanın, bizim imtihanımız olduğunu bileyerek yaşayalım. Sevdiğimiz insanların gönlünü kırmak en son isteyeceğimiz şeylerden biri olmalı. Buna iten sebepler mutlaka oluyor ancak zeki ve anlaşabilen insanlar, mutlaka ortada buluşmayı bileceklerdir.
İnsanları kazanmak zor ancak kaybetmeye gelince sihirbazlardan daha yetenekli olabiliyoruz. Kıymetini bilemediğimiz her insanın yerini mutlaka başkası alıyor. Ve bu koskaca yeni bir süreç demek. Yeniden tanımak, yeniden güvenmek, yeniden anlamaya çalışmak, ona odaklanmak, onu çözmeye çalışmak, anlaşılabilir seviyeye gelmek vb.. çok yorucu bir süreç. Ve en önemlisi ömrümün geri kalanında onunla yaşayacak kadar sevebilecek miyim sorusu.
Denemeye değmeyecekler yerine, denemeye değecekler icin mücadele etmek gerçek bir karakter işi.
Kısaca hayatımıza aldığımız insanı kaybetmek yerine, sorunları kısa vadede çözmek ve daha çok anlamaya çalışmak daha makul olanı. Bunları yapalım ki, yeniden başlamaklarla geçmesin ömrünüz.. Veda etmeden sorunlar üzerinde helalleşip aynı yolda yürümeye devam etmek daha cesurca olanı.
Hayatın eğlenceli yanlarını kaçırmamak gerektiğini hatırlamakta fayda var. Dünü ve yarını değil, tam da şu anı yaşayalım. Çünkü siz şu andan sorumlusunuz.
Son not: Eğer yorgunsanız, sıkılmışsanız yaşadıklarınızdan, gücünüz yoksa, artık tükendim diyorsanız, muhtemelen şu an yaşadığınızın daha beterini yaşayacaksınız. Hayatınızın olumlu yönde değişmesini istiyorsanız şu an tam vakti. Bunun da adı değişim. Her ne yapıyorsanız tam tersine yapmalısınız.
2025 yılı herkes için sağlıklı, bereketli ve huzur dolu geçmesini diliyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer