Yoksa sıcak sıcak mı yersiniz 😄 benim işimi hep ilahi adalet görüyor

Yoksa sıcak sıcak mı yersiniz 😄 benim işimi hep ilahi adalet görüyor

İntikam en güzel soğuk yenir. Çünkü biri bize bir şey yaptığı gibi karşılığını vermemizle, onun zayıf anında veya en müsait zamanda karşılığını alması asla bir olamaz. Gerçi intikam benlik değil. En iyisi Allah'a havale etmek.
Allah’a havale etmek en mantıklısı
İntikam almak gibi bir düşüncem yoktur. İntikam alırsam bana yaptığı şeyden bir farkım kalmaz onun seviyesine inmiş olurum. Herkes ne yapıyorsa karşılığını gördüğü için iyilik yapıyorsa iyilik kötülük yapıyorsa kötülük görür. O yüzden ilahi adalete inanıyorum
Aynen öyle kim ne yaparsa karşılığını görür
Evet ama çok sabırsız biriyim ben hele bir şeyden şüpheleniyorsam dayanamam hemen enselemek isterim hemen intikam hemen acı çeksin isterim o yüzden ben sıcak sıcak yemeyi tercih ediyorum
Ben buz gibi yaparım öyle yediririm. Sıcakken yiyince ağzını yaka yaka yiyor pek tat almıyor ama buz gibiyken yiyince iliklerine kadar hissettiriyor.
Teşekkür ederim
Cevap
17Cevap
İntikam peşinde gezmiyorum ya. Zamanı gelince zaten herkes ektiğini biçiyor. Kenardan sigaramı yakıp izlemeyi seviyorum ben :D
En iyisiii
Firdevsin bakışlara bak sshha tövbeler olsun ederya
Harbiden ahhaha😄
İntikam aşure gibidir. Bazısı taze ve ılık severken her türlü soğukta gider. Her intikam modeline ayak uydurur. Ben tatlı olan herşeyi ılık severim esasında ama nefsimizide eğittik bunca yıl. Beklemek gerekiyorsa onu bir SanSebastian misali 12 saat buzdolabında da sabırla bekleriz…
kin tutmuyorum, kim tutuyor onu da bilmiyorum, bazen birileri kızıp bağırıyor, bir sakin ol diyorum anlamıyorlar, ne yaptım, ne yaptılar defterim yok
Valla soğuk sıcak her türlü olur yani fark etmez. İntikam aldığım bir kişi oldu hayatım boyunca. Çok ama çok zorlamıştı heyt be. :D İkinciye kolaylıklar dilerim. :D
Hiç benzemem evet ama böyle sınırlarımı aşırı zorlayan biri olursa çok intikamcı oluyorum. Sınırlarımı şu ana kadar zorlayan bir kişi olmuştu zaten.
Intikam almak bana göre bir şey değil. Ben de her zaman ilahi adalete güveniyorum.
İntikam ile hiç uğraşmam Allah öyle büyük ki canımı yakanı rabbime havale ediyorum. O da vakti geldiğinde gerekeni yapıp bana da izlemesini bırakıyor.
"Allah, peygamber korkusu bilmeyen alçaklar! Unutmayın ki, intikam gecikir ama asla yaşlanmaz!"
-4. Murat
intikam almayı sevmem ama ilahi adalet intikamımı almamı sağlar
İntikam felan benlik hareketler değil , kinci bir yapım yok.
Valla uğraşamam. Adaleti hakim versin heloş.
Aman intikam falan benlik değil Allah'a havale etmek daha iyi
en güzeli z. yağlı olanı dolapta bekledikçe lezzetli oluyor
İntikam yemek değildir boş gereksiz kişilere değmez zaman kaybı demektir
Allah'a havale etmek en temiz iş, ben O'na bıraktım, kendimi yormuyorum, benim intikamım yok saymak, muhattap olmamak, hayatıma almamak ve Allah'a havale etmek oluyor.
İntikam belki insanın içini soğutabilir ama sözden götürdüklerinini de düşünün. Böyle bir şey için efor harcamaya gerek var mı?
bence insan intikam veya öç almak gibi duygular içerisinde yaşamamalı ne de olsa bu duyguların sonu gelmemekle birlikte ancak insan ruhunu huzursuz etmeye yarıyor gibi geliyor bana
Pişirip yeme taraftarıyım
😏😋
Evet bence intikam soğuk yenen bir yemektir. Tabi bundan ne anladığına bağlı.
olaydan biraz zaman geçmesi lazım tam unutulacakken şak diye karşı tarafın yüzüne vurulmalı bence
Kesinlikle evet zamanı gelince güzel
Evet olabilir
Ben bu sıcakta soğuk tercih ederiö
İntikam her ısıda muhteşem bir lezzettir.
Soğuk yenir, karma soğuk seviyor 😂
Uğraşmam allah versin cezasını
Sıcak soğuk bulduğumuzu yiyelim 😂
Bu sıcakta kimseyle uğraşamam bacı
Ben akışına bırakıyorum bir şekilde oluyor 😂😂
Herkes eninde sonunda layığını görür
Vaktim yok intikama;)
İntikam güdmüyorum.
Sen yaşam enerjini sömürmüşler gibi geldin bana
En güzeli ilahi adalet bizden daha iyi işliyor zaten
En iyi intikam takmamaktır soğuk sıcak banane aq
Arada ısıtıyorum o zaman yiyorum