Kişilik & Karakter Çevrenizdeki insanları influence etme gücünüz nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Bu konuda dedem ve ben çevremizin minik influencerıyız🥰Aşkoluk bulaşıcıdır arkadaşlar görüyorsunuz Çevrenizdeki insanları influence etme gücünüz nedir? Cevapla Nedir Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Benim öyle bir gücüm yok soruyu anlamdım çaktırmayın sdfsd 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haydaaaa u Barış_LonelyForever 1 yıl sdfsd
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Dedenin alnından öp. İyi ki varsın de. Çabuk. Maşallah. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Canım dedem iyi li var Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Hı hı. 🥹 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl O dediğinin ne olduğunu bilmiyorum ama çevremdekilerin Allah belasını verecek elbet 2 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Fikirlerimin başkalarını etkilediği oluyor ama bu her zaman değil. 1 0 Yorumla
Biricim111 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çok tatlı yemek yiyorum görenin acıkmaması mümkün değil 😂 beni de acıktırdın diyorlar hep 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Fena değilim bu konuda jsmxjynd 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Beni de hep influence ediyorsun 😭 Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Memnun kalmıyor musunnn hdndjs Bizden önemli bişe yok aşkk Yorumla Soran 1 yıl Aşkım yeni güneş kremleri aldım görsrn çok seversin aksks Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Ayy bakiyimm Yorumla Soran 1 yıl İnstadan atıyoom Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Çok güzeller aşkk güle güle kullannn hiç yanmadann Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Kendi yanıyor başkasını da yakıyor Yorumla Soran 1 yıl @вуηαяcσѕ ağlaa Yorumla Fearlesgirll 1 yıl @вуηαяcσѕ sen karışma jdmxjsnxns biz böyle mutluyuz 😅 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl evet etrafmdaki insnaları ETKİLEME gücüm var 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sıfır hiç öyle bir gücüm yok 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kendim değilim çevremdekiler zaten olmuş 😂 1 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı. Ne olduğunu bile bilmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim öyle bir gücüm yok soruyu anlamdım çaktırmayın sdfsd
Haydaaaa
sdfsd
Dedenin alnından öp. İyi ki varsın de. Çabuk. Maşallah.
Canım dedem iyi li var
Hı hı. 🥹
O dediğinin ne olduğunu bilmiyorum ama çevremdekilerin Allah belasını verecek elbet
Fikirlerimin başkalarını etkilediği oluyor ama bu her zaman değil.
Çok tatlı yemek yiyorum görenin acıkmaması mümkün değil 😂 beni de acıktırdın diyorlar hep
Ben bazen ekibi toplarım.
Fena değilim bu konuda jsmxjynd
Beni de hep influence ediyorsun 😭
Memnun kalmıyor musunnn hdndjs
Bizden önemli bişe yok aşkk
Aşkım yeni güneş kremleri aldım görsrn çok seversin aksks
Ayy bakiyimm
İnstadan atıyoom
Çok güzeller aşkk güle güle kullannn hiç yanmadann
Kendi yanıyor başkasını da yakıyor
@вуηαяcσѕ ağlaa
@вуηαяcσѕ sen karışma jdmxjsnxns biz böyle mutluyuz 😅