Ölçüyü bilen olmaktan geçer iyi olmanın yolu.
Yeterince iyi, yeterince kötü😌

Ölçüyü bilen olmaktan geçer iyi olmanın yolu.
Yeterince iyi, yeterince kötü😌

İnsanların olumsuz özelliklerini dönüştürücü etkim var… Hayatlarına dokunuyorum.. Kimisi kalıcı olurken kimisiyle yollarımız ayrılır.. Yollarımız ayrılsa bile derin iz bıraktığım için asla unutmazlar…. Hayatları boyunca her daim yerim onlar için ayrı olur..
Genellikle görünüşümün aksine çok sevecen, samimi ve iyiliksever biri olduğumu söylerler ve bilgili olduğumu da belirtirler. Şaşırtıcı etki bırakıyorum sanırım.
Bazen iyi bazen kötü sanırım.
Etkinin iyiliğini veya kötülüğünü bakan kişinin beklentilerine verilen cevaplar belirliyor günümüzde.
Cevap
8Cevap
İnsanlarda bir etki bıraktığımı sanmıyorum. ama elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum.. ve iyilik yapıyorum.
Hoşgôrûlûyûm iyi niyetliyim kaba ve kirici olamam kimseye olmadimda hic 😊🌼hayati en ônemlisi yaşamayî seviyorum kuslari cicekleri gókyuzunu tabiati ve icindeki herseyi.. iyi dúsun iyi olsun hersey canim🌷🌷🌷
Kapak fotoğrafımdaki gibi, sevmediklerime itici gelebilirim yoksa gayet iyi etki bıraktığım insanlar hiç de azımsanacak gibi değil☺️
İyi bir etki bıraktığımı düşünüyorum. Bazen dertlerini dinliyorum yardımcı oluyorum. Bazen canları sıkkın olunca enerji veriyorum kafaları dağılıyor.
Bilmem ama kötü bir izlenim bırakmadığımı düşünüyorum
Bilmiyorum bana söylemiyorlar
İlk önce itici sonra bağımlı
Ben bilmem tanıyanlar bilir 😀
Bilemiyorum yani bazen iyi bazen kötü sanırım
yükseltici etki :D
Olumlu yönde etki
Toplarlayici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?