Gösteriş peşinde olmayınca ve insan kendisi gibi doğal olunca kimseyi etkilemesine gerek yok bence, kendin ol zaten başarırsın, saygı göster insanlara sana saygı göstersinler, bazı şeyler karşılıklı, etkili iletişim ve samimi, içten doğal ve en sade şekilde olmak önemli.
İnsanlardan herhangi bir konuda saygı görmek istiyorsanız izleyeceğiniz ilk yol aynı saygıyı onlara da göstermek olacaktır. Kimse kendisine gösterilmeyen saygıyı bir başkasına göstermez. Bazı istisnalar vardır. Gösterdiğin saygıya karşılık aynı saygıyı göremediğin durumlar da olur. Bu da o insandan kaynaklı bir nankörlük, vefasızlıktır.
soruların hakkında bilgi sahibi değilim... O bakımdan seni yanlış yönlendirmek istemem.. Dini konularda şöyle yap böyle yap diyip seni yanlış yönlendirmek istemem.
Bunu sağlamak için özel bir çaba göstermek, özgüven eksikliğidir. Yapabildikleriniz ile insanlar sizi hatırlar ve tanır. Her zaman kariyerim ön plandadır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Rica etsem sende bu sorum da yanıtını paylaşır mısın? Sorum eğlence amaçlı o yüzden istediğin şekil de açık sözlü olabilirsin
Kendim olarak hareket ederim , ama herkese saygılı davranır ve onları pür dikkat dinleyerek onların sorunlarına ilgi gösteririm saçma da olsa konuşmalarını dinlerim çünkü o an konuşmaya ihtiyacı olduğu birisi olduğunu anlaması için
Bana saygı duyacak insan 1000 de 1 geliyor , insanların yüzlerine karşı kendileriyle ilgili gerçekleri söylüyorum , hepsi sinir krizi geçirip benden kaçıyor