Kişilik & Karakter Toxic arkadastan nasil uzaklasilir? bnglgz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl cocuk panelci sanaldan tanistik her seyime laf ediyor cok sinir bozucu Toxic arkadastan nasil uzaklasilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Git başkasını toksikle de ona :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. onu direk silerek. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ben uzaklaşmam ,Onlar zaten benden kaçar.Kendini bilmeyen biri beni ne yapsın? 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl panelci ne demek 0 3 Yorumla bnglgz 1 yıl insanlarin bilgilerini sizdirip yayiyor Yorumla ax2akrep 1 yıl nerden sızdıracak Yorumla bnglgz 1 yıl her yerden buluyor Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Konusmayarak :) 0 4 Yorumla bnglgz 1 yıl kendisi yaziyor bana surekli Yorumla YesılYankeeı 1 yıl O zamn cevap vermeyerek ya da kendini yavaş yavas unutturacak:) Yorumla bnglgz 1 yıl olsbilir aslında Yorumla YesılYankeeı 1 yıl :) Yorumla
Roseyyx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çat diye engeli bas 0 1 Yorumla bnglgz 1 yıl ayni arkadaş geubundayiz Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. banayolla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl At cope gitsin 1 1 Yorumla bnglgz 1 yıl yapamiyorum iste duzenlemeyi oku he rbilgim var elinde Yorumla
alihanma Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl engelle geç 0 2 Yorumla bnglgz 1 yıl ayni arkadaş geubundayiz Yorumla alihanma 1 yıl fark etmez tavrını koy çekinme ezik duruma düşme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Git başkasını toksikle de ona :D
onu direk silerek.
Ben uzaklaşmam ,
Onlar zaten benden kaçar.
Kendini bilmeyen biri beni ne yapsın?
panelci ne demek
insanlarin bilgilerini sizdirip yayiyor
nerden sızdıracak
her yerden buluyor
Konusmayarak :)
kendisi yaziyor bana surekli
O zamn cevap vermeyerek ya da kendini yavaş yavas unutturacak:)
olsbilir aslında
:)
Çat diye engeli bas
ayni arkadaş geubundayiz
banayolla
İlaçla
At cope gitsin
yapamiyorum iste duzenlemeyi oku he rbilgim var elinde
engelle geç
ayni arkadaş geubundayiz
fark etmez tavrını koy çekinme ezik duruma düşme
Uzaklaşarak.