7 yaş büyük saplantılı, paranoyak, geçmişe takık, kimseye güvenmeyen, her şeye şüpheyle yaklaşan, manipüle eden, tüm hayatı kısıtlayıp tüm erkek arkadaşlarla arayı bozan, tüm sosyal medya hesaplarının zorla şifresini isteyen, kafasında yok sevmiyorsun yok iş çeviriyorsun diye kurup kendimi açıklamaya çalıştığımda inanmayan, dinlemeyen toksik akrep erkeğinin izlerinden tamamen nasıl kurtulunur?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zamanla geçiyor..
Öfkeni içinden atarak ya ona akıtacaksın zehri ya da Allah’a havale edip. Kafanı dağıtacak şeyler bul.
Ona ters konuşsam her şeyimi bildiği için ifşa eder diye korkuyorum. Saplantılı bir yapısı var zaten en son arama beni dedim her yerden engelledim ama yeni biriyle ilişki yaşasam ona da bana da bela olur gibime geliyor
Sen uzun süre sessizliğe bürün sağı solu belli olmaz kız nereden buluyorsunuz böylelerini ya
Huyunu sonradan belli etti maalesef
Hep öyle olur ilk baş dersin nasıl bir beyefendi bu bir bakarsın paçoz çıkmış
Böyle biri ile arkadaşlık kurmanız dahi büyük bir hata. Normal arkadaş dahi olunmaz bence. 👍🏻
Huyları sonradan ortaya çıktı ve beni haksız olduğuma dair manipüle etti maalesef
Yapacak bişey yok. Bunu hissettiğinizde hadi bana hoşçakal diyeceksiniz. Sevgililikte ve evlilikte insanların çizdiği o görünmez çizgilerin içine kimsenin girmesine müsade etmeyin. Girdiği an da da derhal ikaz edin. Yoksa karşı taraf kendini kral zanneder bi anda. 👍🏻
Başka kaldı mı ya bune böyle, engelle heryerden sil adam yerine koyma hayatına bak
Ona ters konuşsam her şeyimi bildiği için ifşa eder diye korkuyorum. Saplantılı bir yapısı var zaten en son arama beni dedim her yerden engelledim ama yeni biriyle ilişki yaşasam ona da bana da bela olur gibime geliyor
Korkma biraz kendini topla, kafan yerine gelsin, nerden buldun nasıl devam ettin hayret ya, ama ben anlıyorum seni sanırım ilkin
Huyunu sonradan belli etti maalesef. Devam ettim çünkü hem seviyordum hem de eğitim/kariyer alanında gelişimimi sağlıyordu. ilkim de değildi.
Yazık olmuş sana, o hasta seni de hasta edebilirdi
Umarım iyisindir
Evet hasta yıllarca psikologa gitmiş bu konuda da git diyordum bir sorun olsa anlarım bir şey derlerdi diyordu haata
Bunları ne zaman öğrendin
İlişki başladıktan sonra maalesef
Neyse ki kurtulmuşsun, dikkat et, onda neyin var da tehdit edebilir
Her şeyin şifresini zorla aldı sadece benim değil herkesin özelini biliyor kısaca
Ya bu adama bu kadar taviz neden verirsin anlamam ki
Eğitim/kariyer hayatındaki gelişimim için
Eğitim ve kariyerindeki yeri neydi ki
Aynı okul aynı bölüm mezunuyuz ödevime yardım etmişti öyle tanışmıştık
Hasta adam işte ya
Tamamen iletişimi keserek
Allah yardımcın olsun
Zaman herşeyin ilacı
Kurtulamazsın