Az önce bir grup sohbetinde doyasıya güldüm. Var olun :)

Az önce bir grup sohbetinde doyasıya güldüm. Var olun :)

Şu 6s başkanı forma tanıtımı için konuşma yaparken ona formayı getiren eleman ayağı kayıp düşünce, X platformunda bu durumu bunlar stada girince otomatik düşme skili yükleniyor galiba notuyla paylaşılan içeriğe gülmüştüm. Yer işaretlerine attım, canım sıkıldıkça hala açıp gülüyorum.. 😅😂
Geçen gün indirilenler klasörümü yokluyordum. videoplayback yazılı bir video gördüm. Açtim baktım neyin nesiydi bu diye. Önüme bir keçi resmi geldi, arka planda bir adam konuşuyor.
Şimdi böyle anlatınca creepypasta gibi oldu ama öyle değil. Videoyu zamanında Neo & Toprak kanalından indirmiştim. Adam videoda teyzesinin keçisinin kaybolduğunu ve kayıp ihbarı amaçlı video çektiğini söyledi. Şimdi, normalde söyleyecekleri taş çatlasa 15 saniye sürer. Ama kayıt sırasında odasına biri girip "Keçi yok napcaz" falan demeye başladı, o noktadan sonra N&T'da şalterler attı. Bir küfür kıyamet, "keçiye bilmem napim video çekiyorum şu an", "o keçiyi bulayım ilk ben s***cem"ler falan kuduruyor adam. Nasıl kahkaha attım ama dalağımın düşük olduğu ana falan mı denk geldim bilmiyorum, kesemiyorum gülmeyi. Annem odamdan girdi içeri yüzümü yıkadı anca yatıştım. Dedim böyle böyle, panik yaptırdığım için üzgünüm dedim olaysız dağıldık.
Bunca yaygara küfüre güldüğün için miydi derseniz, kısmen evet. Ama asıl komik olan kısmı bir keçi kaybolduğu için N&T'ın girdiği ruh hali, içinde birikmiş öfkesi, sonra onu arkadan gelen sesin sahibine patlatması, Güldür Güldür skeci olarak yazsan gişe rekoru kırdırtır o derece. İki element bir araya gelince:

Hatırlayabildiğim geçmişim boyunca hiç bu kadar gülmemiştim.
Birkaç saat önce arkadaş sağ olsun telefonda konuşurken dolayısıya güldürdü beni Allah böyle insanları başımdan eksik etmesin.
Amiinnn
Ne demek rica ederim 😂
Seda abla 😂😂
9 saat önce ne saçmalayacaktım unuttum.
Senden başka kimse anlamaz ki kardeş :)
:)
Cevap
19Cevap
çok uzun zaman olmuştur hatırlamıyorum ben bile. anca komedi film izlerken olabilir
Bir kaç önce çünkü son zamanlar da pek iyi değilim
Allah sıkıntılarınızı gidersin
Şu an filmi izlerken. Yoruldum buraya bir bakayım dedim. Geri sarıp duruyorum kaçtır 😂
Hangi film o :)
Haydutlar. Bayılıyorum bu herife ya 😂
Bakim
Ben balkonda otururken arkadaşımın kardeşi gelip aşağıya asılarak tükürdü kim diye gizlice bakınca benden hoşlanan çocuğa kafasına tükürdüğünü fark ettim 😂
Ah be aga gülmek bizde bu
Çocukken o kadar çok gülerdim ki nefesim daralırdı 😅😂 hep gülmek istiyordum bir buçuk senedir artık öyle gülemiyorum
Cem Yılmaz'ın Mayalinggg esprisini yaptığı zaman...
Birkaç saat önce komik bir video izlemiştim ona güldüm
Dün gece arkadaşımla konuşurken kahkahalara boğuldum 😂
Çok oldu kahkaha atalım.. ama geçen gün çok sevindiğim bir durum oldu
3-4 gün önce kız gecesi yaptım komşuları biraz rahatsız ettik ama aşure ikramımla gönüllerini aldım.
2 gündür inanılmaz gülüyorum.. Hayırlısı bakalım :)
Dün eski bir arkadaşımdan haber aldığımda tam olarak böyle güldüm..
Gülmeye korkuyorum, ne zaman gülsem başıma kötü bişey geliyor😔Yani gülmeye korkar olduk biz gülmeyi hak etmiyoruz...
Son zamanlarda sık sık gülüyor. Gülme isteği ötelenebilir bişey değil bence.
Ya ne güzel. 🥲
Çıktın ama
Yetişemedim hızınıza. Burayla zor baş ediyom. 🤣🤣 Ben o kadar kalabalık olunacağını düşünmedim. Sessiz bir gidiş gerçekleştirdim. 🤣
Can sağlığı diyelim, hüzün bir yanımız.
Aaaaaa inanmam. 🤣🤣🤣
İnan öyle
Aaaaa @yeterhayeterhayat ondan mı bana noktalı virgüllü imalı yazıyorsun be. 🤣
Valla üzgünüm inşallah daha sakin olduğum bir zaman aranıza katılırım. Sitenin en kibar topluluğu olabilirsiniz. Ben biraz uyumsuz oluyorum böyle yerlerde. 🥹🤣
Hayır. Tavırlı ya da tripli değilim. Sadece Bir şiirin mısralarına takıldım.
@yeterhayeterhayat ahaa şiir dinletisi gelir mi yeto bey. 🤣
gülmek alışkanlık ben de hep gülüyorum.
Çogsel.
Bugün havuzda epey güldüm çok şapşaldık
Hep..
Her zaman gülerim doya doya hahaha
Hep..
Yaklaşık 8-9 ay oldu. Daha da gülemem zaten yüksek ihtimal
Uzun zaman oldu hatırlamıyorum
Hatırlayamıyorum
Hatırlamıyorum baya olmuştur. :)
Ahmet kuralın efsane filmini lzledıgımde uzun zaman bor depresyondan sonra gülebıldım
Dün arkadaşla görüntülü konuşurken
Dün gece arkadaşımla konuşurken 😂
İki gün önce baya güldüm
Sanırım oldu baya
Bugün dün ondan önceki gün ondan da önce ki gün
Ay neye güldünüz
Sen de varol abi 😂😂
Az önce😀
Daima :)
Beni güldüren şeyler kalmadı.
Tüh ya kaçırdım 🥹
Dedik o kadar