https://youtu.be/XXE-xj9mpKo?si=kAdy1p9N-3z0FZNg
Allah sağlık sıhhat versin iyi insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin.
Mutluluk yoklukta. Hiçbir şeyin yokken, gülümseyecek ve hayatın güzelliklerini fark edecek gözde. İnsanlara ne kadar kırıcı, kaba ve kötü olursa olsun içlerinde bir güzellik var farkındalığına sahip olabilmekte. Kimseye kin tutmamakta, yoluna bakmakta. Yani bakış açısında saklı.
Mutluluk ne parada ne eşyada ne arabada nede lüks yaşamdadir mutluluğu dışarda aramayın mutluluk sizin kendi içinizde hayata bakış açınzdadır
Mutluluğumuz bozulmasın umarım.
Amin canım cümlemizin inşallah 🙏
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim 🌹😊
Herkese dağıtmaya çalıştım.
Mutluluk asla para da değil bunu belirteyim mutluluk insanın ne istediği ile alakalı bir şey aslında en ufak şeyle bile mutlu olan insanlar var
Kesinlikle öyle. Para en son şey.
Güzel 😊
Cevap
10Cevap
Mutluluk benim için sevdiğim kadının kalbine olmaktır sadece
Hayır tabiki.. Sağlığım ve huzurum yerinde olsun para çalışılır kazanılır.. Her parası olan mutlu değil..
Kesinlikle evet paran kadar yaşarsın en azından.
Aynen öyle..
Mutluluk bana göre sevdiğim insanın, ailemin yanında sağlıklı, huzurlu, kimseye muhtaç olamayacak kadar maddi durumumuz olduğunda olur.
Önce sağlık olmadıktan sonra hiç biri olmuyormuş baksana.
Önce sağlık aynen öyle çünkü bir yerin ağrısa canın orada dünyayı serseler ayağına gözün görmez. Önce can sonra canan
Kesinlikle evet yaşayan bilir bunu.
Kesinlikle
Mutluluk süreklilik arzeden bir durum değil.. herkes rahat olsun.. hayat herkesi farklı şekillerde ve zamanlarda sillesinden geçiriyor zaten..
Evet ama biraz acımasız davranıyor.
Mutluluk kimseye muhtaç olmadigin yerde, kendin olabildigin yerde ve değerinin anlaşıldığı yerde..
Çok güzel cevap ✌️👏
Mutluluk para falan değil. Tabiki para hayatta geçinmemiz için çok önemli ama zengin olup mutsuz olanlarda var.
İşte örnek.
Şartlar her şey zamlanmış.. bu Türkiye'de ekonomi durumu kriz geçiriyorlar. Çok zor hayat.. Allah yardımcıları olsun.
İnşallah
Şartlar gayet iyi
Mutluluk bir insanın evidir ev ise o insanın kalbi.
Kalp ve yaşadığı şeyler.
Her şey yeteri kadar olsun sevgi hariç sevgi hiç bitmesin.
Sevgi bitmesin de sevgiden de zarar görüyoruz.
Mutluluk kafada, ruhta, kalpte ne para ne lüks yaşam o mutluluğu vermez.
Verir ama önce sağlık olması lazım. Vehbi Koç milyonların var diyordu ama bir tabak bulgurla turşu yiyemiyorum diyordu.
Sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor gerçekten. Bazen tonlarca para bile yetmiyor örnekteki gibi
Kesinlikle. Her izlediğim de üzülürüm.
Soruyu cok anlasam da vidyou uzledim ve ilk aklima gelen sey 🥺🥺🥺Bu adamın dediği hikayenin aynısını gerçeğini biliyorum
Sağlık en büyük servettir
Tek gerçek mutluluk başkalarını mutlu etmekten geçer
Mutluluk iç huzur namazda aazizim bunlar anca bu dünya da geçerli dedigin şeyler..
maalesef günümüz dünyasının gerçeği
Zenginler de 20 lik kızlar.
Hayatınızda Sizi anlayan birinin olmasında
Bu da çok güzel bir yorum.
🙂🙏🏻
Mutluluk yok. Mutlu insan yok.
Kesinlikle. Sahte yüzler var.
Mutluluk güç ve otoriteride
Sağlıkta bence. Yaşamayan bilemez.
Anlayışta ve dürüstlükte
Sen de varsa karşındaki şanslı. Karşındakinde yoksa sen şanssızsın.
Mutluluk baktığın heryerde 🤣🤣🤣
Huzur islamdadir
Evet öyle
Evet dogru
Amin cümlemizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?