Videoyu izlemenizi şiddetle öneririm. En sevdiğim videolardan birisidir. Hayat dersi bir nevi.
Benzer sorum soru biçiminde olmadığı için kaldırıldı. Tekrar aynısını sormak istedim.
Videoyu izlemenizi şiddetle öneririm. En sevdiğim videolardan birisidir. Hayat dersi bir nevi.
Benzer sorum soru biçiminde olmadığı için kaldırıldı. Tekrar aynısını sormak istedim.
Para genelde fakat bazen manevi değerleri satın almıyor. Mesela sağlam psikoloji asla parayla satın alınamaz. Danışmanlık yaparken danısanlarım hepsi oldukça varlıklı kişilerdendi ama en mutsuz da onlardı sorsan. Bizim dert görmediğimiz onlara çok büyük dertler.40+üstü kadınlar adamlar ilişki taktiği istiyorlardı ama psikolog tabiki bu taktikleri vermediğinden ben oraya girmiyordum çünku ilişki koçu değilim😄
Taktik bende çok diyesim geliyordu bazen ama işte çiğnenmeyen durumlar vardı😂
Sesli güldüm 😂
Teşekkürler cevabın için ✌️👏😄
Rica ederim ahahah bir de bana sor ciddili dinlemek çok zor bu vakaları😄
Hayalini kurabiliyorum 😄
Mutluluk huzurda iç huzurunda başını yastığa gönül rahatlığıyla koyabiliyorsan en mutlu insansın bu dünyada vicdan en büyük erdemdir..
Teşekkürler 🌹😊
Ricalar 🌹😊
Mutluluk insanın aklında psikolojisinin iyi olmasında tabii günümüz şartlarında akıl sağlığının korunması için ekonomik şartların da iyi olması gerekiyor ne yazık ki günümüz koşullarında artık yaşam çok pahalı hepimiz aynı hayatı sürdürmekteyiz. Bana göre lüks bir yaşam sürmek pahalı hediyelere sahip olmak çok şey varlık açısından Üstün düzey olmak bunlar kişiye anlık mutluluklar kazandırır ama bu hayatta mutlu olmanın en güzel yolu sevilmek sevmek sevgiyi hissedebilmek
Evet sevilmek saygı duyulmak bunlarda güzel şeyler.
Mutluluk sağlıkta ve sevgide. Ama insanoğlu neyin eksikliğini hissediyorsa mutluluğu orada sanıyor. Günümüzde ekonomik sorunlar nedeniyle çoğu kişi mutluluğu parada sanıyor. Parayı arayanın sağlığı yerindedir. Çünkü eksikliği hissetmemiştir.
Bu videoyu yıllar önce izlemiştim. Defalarca izlemişmdir.
Bende arada bir aklıma geldikçe izlerim.
Cevap
16Cevap
Hayır tabi ki de mutluluk benim için sevilmek demektir
Hayır tabiki 👍 mutluluk ne parada ne eşyada ne arabada nede lüks yaşamdadir mutluluğu dışarda aramayın mutluluk sizin kendi içinizde hayata bakış açınzdadır kanaat edin olanla yetinmeyi öğrenin beklentilerinizi yüksek tutmayın zaten mutluluk kaçınılmaz oluyor
Seninle insan yaşlanmaz da renkli kadın.
Dimi ama 😂 insan benimle yaşanmaz valla 😂 çabuk mezara koyarım 😂
Ölümsüz olur. Sende ölümsüzlüğün anahtarı 🤣
Mutluluk parada, lüks hayatta vb. nerelerde ararsa mutluluk hiç bir yerlerde bulamaz. Mutluluk iç özünden gelen bir duygudur, işin aslı iç özündedir içimizdeki "sevgi" varken hayatta hiç birşeyi ihtiyacı duymaz kendileri mutlu ve özgürdür. ☺
Öğretmenimden yine inciler ✌️🤌👏🙏
Hayır olmaz para lüks mutluluk getirmez sadece kendini avutursun yanındaki insanlar seni hep kendi çıkar menfaatleri için kullanır sende bunu bildiğin halde bilmiyormuş gibi davranır içten içe üzülür kahrolursun..
Üzülür mü ki öyle insan. Yanındakileri gerçekten kendisi için orada bulunduğunu zanneder.
Bazen gerçekten öyle zannedersin ama sonradan öyle olmadığını görürsün hele bi dara düş bak o zaman hepsinin maskesi nasıl düşüyor
Bak bunu denemek lazım. Hiç birşeyin yokmuş görüntüsü vermek. O duruma gelince tabii.
Sağlığın yerindeyse her şeyin olur önce sağlık mutlu olmayı bilirsen mutlu da olursun zengin mutsuz fakir mutlu diye bir şey yok herkesin mutluluk kriteri farklı 😂😂kimisi pahalı hediye sever kimisi bir papatyaya mutlu olur
Evet çok güzel cevap verdin zeki kız 😄
Sağol 😂
Sağlık yoksa isteyen istediğini versin sana gözün görmez. Sadece daha rahat bir hayat geçirirsin. Mutluluk kötülere kalır. 🥹
Kesinlikle öyle ✌️👏
Bir ara çok yokluk çektim şimdi her şeyim var şükür anladım ki para yokken kıymetli varken bir anlamı olmuyor demem o ki muhtaç etmeyecek kadar çok azdırmayacak kadar az olmalı
Vay harika cevap ✌️👏
Cevabını rahmetli Sakıp Sabancı çok güzel şekilde vermiş zaten..
Yeteri kadar olan her şey kalıcıdır
Aynen öyle ✌️👏
Mutluluk maneviyatta, samimiyette, hatırlanmakta ve birlikte güzel vakitler geçirmekle olur. Sakıp amca da çok güzel konuşmuş, mekânı cennet olsun.
Amin güzel kardeşim ✌️👏
Bir yahudi sözü der ki: Para tek başına saadet getirmez ama lüks ve son model bir arabanın içinde ağlamak bir başkadır.
Ahaha ağladıktan sonra mutluluk nerede.
Lüks ve son model aracın içinde işte. Onun tadı farklıymış.
Ağladıktan sonra dışarıda da ağlarım boş ver.
paran varsa sagligun yerrindeyse olur ama sagligin yoksa cok paran varsa yine olmmaz once saglik
Kesinlikle ✌️👏
Eveeeeet, bayılıyorum böyle yazılara ya yokmu bir zengo 😂
Olursa bana da haber ver 😂
Ama evlisin😂😌😂😂
Zenginliğine bağlı olarak medeni durum değişebilir 🤣
A aa yengeeee😂
Para beni bozar 😂
Beni de 😎😂
Ortak olalım 🤣
Bana uyar 😂
Vuralım paraları 😂
Vuralım 😂😂😂😂
Hayır mutluluk bir dengedir anlık olaylardır iç huzuru yakalarsan mutluluk daimdir
Bir türlü yakalayamıyoruz hep kaçıyor.
Ben yokluk çektim, Şimdi allah var gelirim onlar kadar olmasada. şu an 200 ,300 gelirim var. şimdi bana mutluluk parada mı fakirlikte mı diye soru sorsan , sana parada derim. Ben yokluk içindeyken, hiç sağlıklı beslemedim. çabuk hasta oluyordum hiç bir zaman saygı görmüyordum. En büyük zengin yalanıdır mutluluk sağlıkta diye,
Sizleri daha çok fakirlestirmek için kullanılan sözdür bu yalanlar
Peki bakalım ✌️
Mutluluk maddi şeylerde değil manevi olan her şeyde.
Video da göründüğü gibi öyle.
İzlemedim
Tavsiye ederim.
İzlemicem
İzler misiniz şekil hanım çok kısa.
Sanmıyorum 1903 bey
Efendi kişiliğimden çıkmak istemiyorum 😂
Korkutmaz beni bu :D
İnat yaa
Biri beni mi andı shjs
Hep yad ediyorum 😂
😃👌
izlemiştim yine izledim herkesin bi sınama dünyası işte Allah ona neler vermiş oğluylada sınamış
Valla öyle ama çok üzücü. Yine de iyi insan bilirdik Allah rahmet eylesin
aynen öyle Allah rahmet eylesin
Evet özellikle günümüzde bu yazdıklarınla oluyor maalesef, çünkü insanlar hayatlarını kiraya vermiş herşeyin bir ederi var kimse kimseyi kandırmasın.
Hayır asla.. parayla lüks ve pahalı hediyelerle gelen mutluluk kadar sahte bir şey yok
Para benim için araçtır
Benim hedeflerim için hayallerim
Ülküm davam için
Ama yok
İzlemeyen yok bu videoyu
Çok var emin ol.
Mutluluk diye bir şey yoktur.
Bana da öyle geliyor.
Eğer öyleyse zenginler neden mutsuz.
Öyle mi diye sordum zaten 😊
Bence mutluluk maniviyatta
Aynen öyle.
Mutluluk sağlıkta kardesm
Kesinlikle ✌️👏
Başta sağlık sonra insanın içindedir mutluluk
Evet. Sağlığı kaybeden bilir ✌️👏
Aynen öyle
Parasız mutluluk oluyor diyen halt etmiş, fazlası değil lakin yeteri kadar da olmalı.
Parası olup mutsuz olan çok var
İnsanın tamamen kendi içinde olur.
nasıl ağır imtahan
Aynen öyle.
Olur bence
Videoyu izledin mı?
Sakıp Sabancı rahmetli çok zengin bir insandı. Hala da sabancılar zaten zengindir. İki tane çocuğu vardı ikisi de engelli. Diyor ya dünya kadar malım var fabrikam var ama oğluna bir tane araba alamadım diyor bir çift ayakkabı giydiremedim diyor. Neye yarar benim zenginliğim diyor
Hayır hepsi boş.
Olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?