Anlaşamadığın bir erkek/kadından nefret edersin yol mu verirsin yoksa onu olduğu gibi kabul eder misin?
Belki de haklı tarafı da vardır.
Belki de haklı tarafı da vardır.

Yol vermek deyimini hic sevmiyorum. Kime ne yolu veriyorsun. Bu haddini aşmak gibi geliyor bana.
Soruna gelince nazikçe ayrılırım diyemiyorum çünkü anlaşmadigim bir insanla ilişkim başlamaz zaten. Ben sapyoseksuel adamım, sırf guzel diye huyunu suyunu bilmediğim birisi ile beraber olamam.
Olduğu gibi kabul edebilmenin sınırları var tabii ki. Kabul edilemeyecek karakter ve davranış kusurları var. Kibir, bencillik, fazla asabiyet, fazla kuralcılık, aşırı temizlik ve düzen takıntısı, arkadan iş çevirme, gıybet, fitne fesat, işkolik olmak, erkek üzerinde baskın taraf olma çabası, inatçılık, otoriterlik, fazla eleştirel olmak... gibi. Bunlar yoksa, kusurlarıyla kabul etmek mümkün.
EİC için teşekkürler 🙂
Rica ederim:)
Ne güzel şeydir bir insanı olduğu gibi kabul edip ve iyi ki varsın diyebilmek...
Teşekkür ederim ✨
Anlaşabildiğim, uyumu yakaladığım ve kafaca, mantıken benzediğim erkeği çekici bulup severim zaten. Anlaşmak ve sevmek bende feragat gerektirmez, ikisi de eş zamanlı ilerler ve birbirlerini bulurlar..✔️
Cevap
23Cevap
Ben bir kadını sevdiysem sevgili olduysam zaten onu bütün haliyle kabul etmişimdir.. kötü hangi özelliği varsa severim onun
O enerjiyi ruh uyumunu yakalayamaz sam yol veririm
Eskiden olsa anlamak ve çözmek için zaman gerekli derdim. Ama şimdiki aklımla, böyle birine harcayacak ne enerjim var ne de sabrım diyebilirim.
Yok vermek lazım. Sonradan büyük sıkıntılar çıkabiliyor. İstemediğin şeyler olabiliyor.
Her zaman her konuda anlaşmak diye bir şey zaten mümkün değil önemli olan saygı duymak ama genel olarak bir zıtlık varsa ister istemez mümkün olmaz
Ne konuda anlaşamadığıma bağlı. Kırmızı çizgilerimden biri değil de gri bölgelerdeyse devam ederim evet.
Yine benzer, paralel düşünmüşüz seninle...
Yani anlaşamayacağım biriyle ilişki yaşamam ama ilişkiden sonra bunlar oluyorsa anlaşamadım duruma göre değişir
Denerim, biraz zaman veririm kendimede onada, ancak doğrusu uyumsuzluğu görünce bırakmak gerekir ya da hiç başlamamak
Anlaşamadığımız noktalarda yaptığımız tartışmalar beni güldürüyorsa onu bağrıma basarım. Aksi halde kış kış.
Anlaşmıyorsak o ilişki de sürekli kavgalar çıkar ki.
anlasamadigim biriyle yapamam bastan denemeye gerek yok
Anlatamadığım biriyle ilişkimi daha fazla sürdürmem vakit kaybı olur bu.
Soruna bağlı. Sorunsuz insan yoktur. Herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım.
Anlaşamadığımız konunun ne olduğuna bağlı olarak değişiklik gösterir..
Anlaşamıyorsak devam etmenin mantığı nedir ben de bunu anlamıyorum
Olduğu gibi kabul ederek başlarım zaten ilişkiye
Anlaşamadığım konular önemli
Evet bence gül dalında güzel 🙂
Çıkışlar sağdan efenim
Hayır anlasamadigim kimse olmaz hayatimda
Anlaşamadığım şeylerin durumuna göre evet.
Olduğu gibi kabul ederim
Yok etmem olmuyorsa güle güle
S. et ne ugrasacaksin ki
Anlaşamıyorsam o kişiyle yürümez ve bitiririm.
Çok kuralcıyımdır. Kabul etmem
Kabul etmek zorunda değilim. Anlaşamıyorsam biter.
Asla ilişkiye devam etmem bahariko
Anlaşamıyorsam yol veririm.
Anlasamiyorsam herkes kendi yoluna
Derecesine göre değişir
Anlaşamadığım biriyle yola çıkmam
Hayır ayrılırım
Hayır etmem
Ediyoruz.
Ederim.
Anlaşmazlığına göre değişir
Etmem ayrılırım
Seviyorsam ederim