Kişilik & Karakter Bir tartışmada kendi hata'nı söyler misin? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Kimi dinlesek haklı 🙄O yüzden mahkeme herkesi toplayıp öyle yargılıyor 🙄 Bir tartışmada kendi hata'nı söyler misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Merhaba, tabii ki bir hatam olduysa kabul eder ve öz eleştiri yapabilirim yani bu olgunlukta biri oldumu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben hatam varsa bunu söylerim tabi ki de.. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sakinleştikten sonra söylerim. 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyleyemem çünkü her zaman ben haklıyım 🤗🤗🤗🤗 1 3 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂😂 haklısın 😂 Yorumla Rozes52 1 yıl Sağol bebişim 😂🤭 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tartışma sonra düşünürüm hatalı olduğum konu varsa telafi etmek isterim. Kalp kırmayı sevmem bazen istemeden olabiliyor 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. tabi ki hata mı söylerim eleştiriye açığım özür de dilerim. 1 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. söylerim ama bunu kullanıp baskı yapmayacaklarını bilirsem veya uzatmak istemiyorsam 1 0 Yorumla
Mariaariel Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Her zaman hatami soylerim ozur dilerim. Bu yuzden hep mutsuzum 2 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Elbette hatalıysam hatamı söylerim. Gerektiğinde özrümü diler , adım atarım. Ama hatalı değilsem uğraşmam , umursamam. 0 0 Yorumla
thewalkerist Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kendi hatamı kabul etmezsem karşıdakinin hatasını kabul etmesini basıl bekleyebilirim ki gare snsnsnsn 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Söylerim hatam varsa ama genelde yok kanatlarım eksik sanırsın melek. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hatalıysam evet ama hata bende değilse karşı tarafı canından bezdiririm 😄 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Günaydın hayatım söylerim 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Günaydın 😊 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayır ne münasebet 2 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hatalı olduğunu kabul etmek zordur ama söylerim. 1 0 Yorumla
DesHommesStupides Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl bende hata olmaz ben mükemmellim 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Hatam var ise söylerim 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hatamı kabul ederim ben 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Olur ise evet elbette. 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Söylerim 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. soylerim cogu zaman 1 0 Yorumla
Cankuş1223 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Yani belki 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Söylerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Merhaba, tabii ki bir hatam olduysa kabul eder ve öz eleştiri yapabilirim yani bu olgunlukta biri oldumu düşünüyorum.
Ben hatam varsa bunu söylerim tabi ki de..
Sakinleştikten sonra söylerim.
Söyleyemem çünkü her zaman ben haklıyım 🤗🤗🤗🤗
😂😂😂 haklısın 😂
Sağol bebişim 😂🤭
😂😂😂
Tartışma sonra düşünürüm hatalı olduğum konu varsa telafi etmek isterim. Kalp kırmayı sevmem bazen istemeden olabiliyor
tabi ki hata mı söylerim eleştiriye açığım özür de dilerim.
söylerim ama bunu kullanıp baskı yapmayacaklarını bilirsem veya uzatmak istemiyorsam
Her zaman hatami soylerim ozur dilerim. Bu yuzden hep mutsuzum
Elbette hatalıysam hatamı söylerim. Gerektiğinde özrümü diler , adım atarım. Ama hatalı değilsem uğraşmam , umursamam.
Kendi hatamı kabul etmezsem karşıdakinin hatasını kabul etmesini basıl bekleyebilirim ki gare snsnsnsn
Söylerim hatam varsa ama genelde yok kanatlarım eksik sanırsın melek.
Hatalıysam evet ama hata bende değilse karşı tarafı canından bezdiririm 😄
Günaydın hayatım söylerim
Günaydın 😊
hayır ne münasebet
Hatalı olduğunu kabul etmek zordur ama söylerim.
Söylerim tabi
bende hata olmaz ben mükemmellim
Evet söylerim 🤫Günaydınlar 🌸
Hatam var ise söylerim
Hatamı kabul ederim ben
Olur ise evet elbette.
Söylerim
Varsa söylerim.
soylerim cogu zaman
Evet söylerim
Söylemem.
Söylerdim.