Hata yapmak hata değil, hatayı yüzüne çarpmak hataymış.. 😄

Hata yapmak hata değil, hatayı yüzüne çarpmak hataymış.. 😄

Ego kasmam milletin içinde ne yazık ki toplumun kültürel eksikliği var bu konuda bir insanın hatasını bulduğun anda çek köşeye konuş bence milletin içinde yapmayın güzel bir üslupla
Söylüyordum bir aralar, o aralardaki sonuçlar pek iyi olmayınca, kişiye göre davranmaya başladım diyebiliriz.
Kinci ve dik kafalı insanlara, hatalarını söylemeyi bıraktım.
Ben akıllandım, onlar kendini haklı sandılar.
Teşekkür ettim 🍀
Öyle kötü insanlar tanıdım ki bütün kötü özellikler bir arada toplanmış ama samimi olmadığın sürece 10 numaralar. Mesele mesafeli olmak da yani yoksa etrafında insan bulamazsın.
Söyledim , söylerim. Söylediklerim gö tünden dinlediği için zerre anlamadılar , söyleyeceklerimin anlamasını umuyorum 😂
Ah o gö.. tler var ya.. 😄
Aklından ne geçiyorsa katılıyorum 😂😂
Herkesin aklındaki kendine.. 😄
Hepsine değil zaten bu konu üstüne 😂
Neyse benim aklımdaki daha masumane 😅
Kendine iyi davran.. :))
Cevap
16Cevap
İnsan olsa da anlayacak olsa söyleriz elbet ama insan değilse nefes tüketmeye gerek yok.
Evet söylerim açıkça
Bazıları da ayrılınca çirkef oluyor, göndermeler hoş değil ne yaşanırsa yaşansın :)
O "ne yaşanırsa yaşansın"ın içinde çok şey var..
Ortada bir karaktersizlik varsa, neden saklayalım.. Bunu yapan çirkef olmuyor ama bunu dile getiren çirkef oluyor.. 😄
Bir zamanlar çok seviyorum dediğin kişiye "karaktersiz" demen bence yaşına yakışır bir hareket değil.
Üstelik üstünüze o kadar kişi geliyordu, bence bu sorular böyle göndermeler sadece uzaklaştırır.
Sevgi bitti denince bitmiyor. O ayrı bir şey.. Her şeyi, herkesi karşıma aldığımı, alacağımı biliyordu.. İşte o üstümüze gelenlerle hiçbir şey olmamış gibi tekrar takılıyorsa bir insan, ona iltifat edilmez diye düşünüyorum..
Evin içini kimse bilemez diye bir laf var.. Hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil..
Kendin söylüyorsun "uzaktan göründüğü gibi değil" elbette senin de hataların olmuştur ki kendisi tanıdığım bir insan.
Böyle göndermeli sorular ağır sözlü biraz bence frenlen ve onunla konuşmayı dene..
Böyle yaptıkça konuştuğu kişi diyorsun onu sevindiriyorsun aslında.
Bazı şeylerin açıklaması yok, nedeni yok, bahanesi yoktur.. Az çok tahmin ediyordundur..
Asıl çirkinlik, çirkeflik odur ki; uzaklaşınca her türlü rezilliği, kepazeliği yapan, gerek yazdıklarıyla gerek yazıştıklarıyla gerekse de sorduklarıyla kendini belli etmektir..
O konuşunca mutlu etmiyor ama ben kastedince sevindiriyorum.. İlginçmiş..
Böyle göndermeler, soru ve görüşlerde bu cümleleri kurmalar çocukların işi.
Ne olursa olsun gerçekten sevip saygı duyan bunu yapmazdı her neyse.
Alakası yok.. Yapılanı söylemekte bir hata görmüyorum.. Yalan yanlış değil sonuçta..
Aynı saygıyı ben de beklerdim de neyse..
Ben derdim mesela senin gibi biriyle olmazmış sana kimse dayanamaz sinirlenirdi benim yerimde başkası olsa seninle arkadaş kalmaya devam etmezdi ben çok sabırlıyım arkadaşlığa önem veriyorum
Benim hata olarak gördüğümü belki o doğru olarakta görebilir ama brn sevdiğim kişiye kendimce hatasını söylerim ister anlar ister anlamaz oda ona kalmış.
Kırılacağı bir konuysa Dolaylı bir anlatım yolu seçerim. Gerçekleri saklayamam. Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu var..
Yeri gelince kesinlikle söylerim.. Ama yüze vurmak değil de benim de kırıldığımı anlaması için hatırlatırım bunu..
Söyleyemiyorum fazla, özellikle benimle ilgili bir konuysa hiç söyleyemiyorum. Aşamadım bunu bir türlü. 😐
Söylerim, söylerken uslubuma dikkat etmeye çalışırım ve herkesin içinde söylememeye çalışırım.
Herkese söylenmez hatası, çünkü bazıları hatasını asla kabul etmez
Sevdiğim önemsediğim insanı uyarırım. Dikakkete alıp almamak ona kalmış.
Ucu bana veya sevdiğim birine dokunuyorsa belki bu da durumdan duruma degisir
Biriyle bir sıkıntım varsa mutlaka konuşurum. Hatayı yüze vurmak değildir bu, iletişimdir.
Hatası banaysa her türlü belli ederim ve söylerim ama bana değilse umrumda olmaz.
En başta söylemezse bir daha söyleyemez, söylese anlamı kalmaz
Bana söylenmesini isterim. Çok önceden hataları yüzüne vurma gibi bir huyum vardı bıraktım sonra çünkü kimse hatasını görmek istemiyor. Sen söyleyince de sende olmayan kusuru bulmaya çalışıyorlar ya da topluluk önünde rezil etme çabaları.
Valla öyle bir söylerim ki.
Kötüsü ben olayım, doğru bildigimi ve toplumun etik anlayışına uygun olmayan seteri tokat gibi çarparım suratına. Tabi kırmadan 😂🤗
Kesin söylemez burdakiler hepsi melek hepsi mükemmel 😄
Bazılarının hatasını söylemeyince kendilerini kusursuz sanıyorlar o yüzden söylemek iyidir
Çok haklısın🧡
Direkt yüzüne söylerim net.
Söylemem rezil olsunlar
Evet söylerim hatasını bilsin.
Direkt Tokat gıbı çarparım yüzüne
Evet söylerim.
Evet açık açık söylüyorum.
Herkese herseyi söylemem, bazıları değmez buna..
Söyleyince kötü olduğumuzu da biliyoruz 🤣
burnumun direği sızladı mng
Hayır öyle şeyler yapmayı pek beceremiyorum ben
Üstü kapalı ifade ederim...
Söylerim hic cekinmem
Tabii ki söylerim
direkt.
Söylerim
Kendi hatalarımı söylerim jajahahaja
Hic affetmem
cat cat soylerim hic de cekinmem
Evet söylerim