Bugün telefonum çeşmenin içerisine düştü, bende batmıştır diye o an telefonu çeşmede ki su ile yıkadım, daha sonra akledebildim ne yaptığımı ama iş işten geçmiş oldu işte...

Bugün telefonum çeşmenin içerisine düştü, bende batmıştır diye o an telefonu çeşmede ki su ile yıkadım, daha sonra akledebildim ne yaptığımı ama iş işten geçmiş oldu işte...

Sonradan fark ettiğim çok yanlışım var ama pişmanlık değil kısa bir gülüş geliyor hepsinden peşinden. Çünkü yaptım ve bitti, pişman olmak beni sadece daha da üzer
Cevap
10Cevap
Evet oluyordur neden olmasın.
Geçmiş olsun herkesin böyle dalgınlıklari olur muhakkak telefonunun durumu nedir şu an?
Telefon cazımı hemen havluya sardım, bir de bir uygulama yüklüydü bu tarz durumlara biraz-cık fazla maruz kaldığım için hazırlıklıydım, sağlığı yerinde 🥲
Sağlığına kavuşmasına sevindim, detayı okurken güldüm bu arada affet 😄
Sorun değil 😅
O an kirli suya düştüğü için battı diye algılıyor beyin daha sonra hemen suyu açıp elimle telefonu sürtüyordum leke kalmasın diye 😅
Ama neyse ki her şey geçti bitti ve mutlu bir son buldu 🤗
Sağlam telefonmuş ama 😄
Benim bir gece canım sıkılmıştı ve havuzun kenarında öylece gezinip kare şeklinde turluyordum sonra birden dengemi kaybedip düştüm havuza cebimde de telefonum vardı benimle birlikte telefonda havuza düşmüştü ve bir daha çalışmamıştı 🥲
Tabi kaç kere yere düşmüştür hala beni bırakmadı bıcırık 🥰
Vaaay senin telefona hayatta kalma şansı dahi tanınmamış ki 😄
Direkt hopp karada sanarken kendini derin sulara düşmüz makinecaz ne yapsın 😅
O sırada telefon: Aman aman nereye geldik böyle neresi burası daha demin evdeydim 😄
Harbi havuzda derindi cidden 😅🙁
Telefonun yaşadığı şoku tahmin edemiyorum 😄
Olsun teknolojik bir alet değil mi, varsın bizim için kırılsın, yok olsun, işi bu 😄
Kesinlikle 🐼✌️
✊🏻
Genelde farkında olmadan dizlerimi bir yerlere vururum akşam olunca da morlukları farkederim
Eskidendi artık baya değiştim tuzakları bozuyorum sezip
Bazen oluyor ah şu dalginliklar :(
😕
🙄 dalgınsın veya aşıksın
Çabuk güvenmek dışında çok nadir.
Yani oluyor bence herkes de kısım kısım
Bazen oluyor bazen isteyerek oluyor
Pirince yatır hemen
Gerek kalmadı dostun halletti
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim geçti..
🙏🏻