Yanlış yaptığınız zamanlar oluyor mu?

Merhaba. Arkadaşlar bu pazartesi günü markete gitmiştim. orada bir askerle karşılaştık. Arkamdan bir asker geldi arabasıyla. Tanışabilir miyiz sizden çok hoşlandım dedi. Tel no mu ınsgram no istedi. Insgram adresimi verdim. Konuşmaya başladık. Ben iyi niyet çerçevesinde yaklaşmaya çalıştım. Salı günü akşam görüştük. Öpmek istedi elimi tuttu. Neyse bende de biraz yakınlaşma oldu. Ama elini ikide bir bacak arama koyuyor. Çek elini dedim. Çekti. Bugün yine buluştuk arabasıyla gezerken gayet güven verdi. Arabayı çimenlik bir yere götürdü. Bana arkamdan sarılıyor. Şeyini sürtüyor. Zor araladım kendimden. Ve çok korktum. Seni çok arzuluyorum duramıyorum dedi bana. Arabanın içine oturduk. Adam şeyini açtı. Bende ne olduğumu anlayamadım korktum. Bu diklenen şey içine girse zevk alırsın dedi bana. Göğüsümü açmaya çalıştı. Zor araladım kendimden. Lütfen bırak dedim. Beni eve bırak dedim. Yol boyu hiç konuşmadık. Bana biz niye hiç konuşmuyoruz dedi. Eve gidince mesajlar yağar ama dedi. Korkma yağmaz dedim. Çünkü bıktırdı. Bana seni yol üstünde bırakıyım mı dedi. Bende bırak dedim. Ama sizin eve uzak dedi olsun sen bırak dedim. Eve geldiğim gibi ınsgramdan engelledim arkadaşlar. İyi ki tel nomu almamış. Tonga’ya düştüm arkadaşlar yanlış yaptım. Yani bazı hatalardan maalesef geri dönülmüyor.

Yanlış yaptığınız zamanlar oluyor mu?