Ya kusura bakmayında neden her şeyi sürekli erkeklerden bekliyorsunuz acaba? Kız hem istiyor hem kendisi çabalamıyor, erkek hâliyle korkuyor kadınların yanlış davranışları yüzünden. Bir kız ağlıyor peşete uzattım ve uzattığım için pişman oldum bir daha da kızlarla aynı sokakta yan yana gitmeye korkar oldum arkasında kalırsam bekliyorum hızlı gitsin diye, ya da önüne geçip hızlıca önden gidiyorum bundan ötürü oturduğum kafede bana bakan kızın yanına gidip konuşamıyorum sapık ilan edilmeyim diye.
06 Yorumla- 1 yıl
Adam haklı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılYorumlarda Kızlar Kendi yaptıkları şeyle. Erkekleri suçlamış. Sanırım kendileri paralel evrende yaşıyorlar. Zıtlıkların dünyasından bizim dünyaya gelmişler. Daha nediim Ego patlaması yaşayan kendileri değilmiş gibi erkekelri suçlamışlar resmen komedi.
00 Yorumla
1 yılVar mı temiz kalan ki. Mesela seni kaçırmasın seven.
09 Yorumla- 1 yıl
Aldatiliyorum öyle deme 😃
- 1 yıl
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. İyi tespit yapmışım.
- 1 yıl
Nasıl yani?
- 1 yıl
Çok iyisin değer verip kaubediyorsun demek istiyorsun
- 1 yıl
Maalesef öyle
- 1 yıl
Ben adım atarım sudan sebep çok da bahaneleri bitmiyor ben de bekliyorum
- 1 yıl
Bahane mi
- 1 yıl
Evet kız okuyacağım dedi hem okuyor hem çalışıyor isteyen isterdi
- 1 yıl
EİC için teşekkür ederim kıvırcık 😊🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılYapmada zaten g8tlerini kakiyor sonra Bi boka yaramıyor ilgin
04 Yorumla- 1 yıl
İlgi verince değil afedersn agzlrna ednce degerin olur
Cevap sahibi1 yılÖyle oluyor çünkü ters etki yapiyor. Saygı sevgi çerçevesinde de güzel yaşansa keşke hersey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılGenel kanı o yönde ama bazı exlerimden ilk adım gelmişti. Bana göre bunun erkeği ya da kızı olmaz.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılBen kadınların ilk adımı atmasına karşıyım her şey doğasına uygun yaşanması taraftarıyım
02 Yorumla- 1 yıl
@r_engarenkyollar Hem fikirim.
- 1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılkızlar artıyor bu devirde
10 Yorumla
1 yılKardeşim bu işlerin erkeği kadını yok.
00 YorumlaŞahsi fikrim kadın erkek fark etmez ilk hoşlanan adım atmalı.
Ama maalesef ki işin sosyal boyutu var. Çoğu erkek, kadın adım atınca kadını cepte görüyor ve kadının gururuyla oynuyor. Çoğu kadında erkekleri "mum etmek" adı altında peşinden sürüklüyor. Günümüz ilişkileri çok çarpık ve anlaması zor bir hal aldı. Bu şartlarda kadınlarda, erkeklerde ilişki konusunda tabiri caizse şapşallaştı.
Yeni saçma terimler ve hareketler türedi. Kimine hayır demek "naz yapmak" gibi geliyor. Kimine adım atmak "gurursuz" gibi geliyor. Kadınlar da erkekler de iyice zıvanadan çıktı.
Kadının erkek gibi hissettiği, erkeğin kadın gibi davrandığı durumlar aşırı normalleşti ve cinsiyetler birbirine girmeye başladı. Bu devirde sağlıklı ilişki kurmak aşırı derecede zorlaştı.
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılArtık kadınlar daha atak. Ki bu çok iyi bir şey. Yolluluk algısı ortadan kalktıkça daha çok erkek siftah yaparken kadınlar da daha doygun bir hayat yaşayacak.
Tüm işi erkeklere bırakmamanın birçok artısı var, bahsettiğim bunlardan sadece biri. Hayata bir kere geliyoruz ve risk büyüdükçe ödül de büyüyor 🙂10 Yorumla
1 yılKızlar da rahatlıkla ilk adımı atabilir ve bu, ilişki dinamiğini olumlu yönde etkileyebilir. Önemli olan, her iki tarafın da açık ve dürüst iletişim kurabilmesi ve birbirlerinin ilgi ve sınırlarına saygı göstermesidir. Modern ilişkilerde eşitlik ve karşılıklı anlayış ön planda olmalıdır, bu yüzden adım atma konusunda cinsiyete bağlı kalmamak daha sağlıklı bir yaklaşım olabilir.
00 Yorumlasize doğru atılan adım adım atmanız gerekiyor yoksa ben bu yaşta işin gücün içinde karşılıksız tek taraflı uzun süre efor sarfedemiyorum
10 YorumlaKesinlikle katılmıyorum kim seviyor ise adım atıp şansını denemeli 🤷♂️
20 Yorumla
1 yılBence bunun kızı ve erkeği olmaz seven adım atmalı bence sevdiğini kaybetmeden önce
20 YorumlaYani ilişkilerin genelde ele başı erkekler olduğu için hep erkeklerden adım bekleriz fakat ilk afımı kızların atmasıda gerek bazı yerlerde. Her şeyi erkeklerden beklersek üzülürüz birazda biz adım atmalıyız abartmamak kaydıyla
00 Yorumla
1 yıladım atan bı kız tanıyorum qısman oldu erkek kız arkadasım var dedı oysakı onu tanıyanlar sevqılısı olmadıını bılıyorlar sence neden öyle dedı erkek ve kız kım dıye sormayın ben deılım hıç deılım bak 😅😶
00 Yorumla
1 yılAtsak ne olacak ki? Anlayan mi var ya da anlayabilen mi? Neden ihtiyaçlar anlatılamaz anlaşılmaz ki? Bu kadar zor mu Kadın olmak? Kadın zaten burnu havada adım atmak istemiyor. Ne isterseniz onu yapın tercih sizin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılBen bu şeye anlam veremiyorum ya. Kadını erkeği olmaz diye düşünüyorum ben. Seven istediği gibi davransın😊
10 Yorumla
1 yılİlk hoşlanan kişi adım atmalı kızı erkeği yok
51 Yorumla- 1 yıl
Helal. Keşke her kadın aynı fikirde olsa.
cinsiyeti yok bence bu işlerin ilk adımı sevgilime ben attım devamını da o getiriyo bebekler gibi seviliyorum iyi ki atmışım iyi ki utanıp sıkılmamışım bilseydim daha önceden atardım hatta
10 Yorumla
1 yılErkeklerin atması daha sağlıklı bence, adımı kadınlar attığı zaman bu durum erkekler tarafından suistimal edilebiliyor maalesef. Kadın işareti vermeli, erkek harekete geçmeli😉
13 Yorumla- 1 yıl
İşareti aldım harekete geçeceğim sedeffe ama yazamıyorum😁
- 1 yıl
İşareti alfım, harekete geçemiyorum ama ☺
Kadının adım atması genelde yanış anlaşılır erkeklerin atması daha iyi olur
10 Yorumla
1 yılBen hiç adım atmıyorum onlar bana adım atıyor zaten
10 YorumlaBana adım atan oldu birkaçdefa saygı duydum büyük cesaret
10 Yorumla
1 yılBu aralar erkekler pek bi nazlı oldu kimle konuşsam adım bekliyor onlardan daha çok erkek hissetmeye başladım tövbee bence erkeklerden adım gelmeli doğru zamanda doğru şekilde
00 Yorumla
1 yılYani bunun cinsiyeti yok, kişinin kendi bileceği iş ancak ben kendisinden herhangibi bir adım görmediğim insana yaklaşmam, sırf ilişki konusunda değil her konuda.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKızlarda adım atabilir
Şahsen ben adım atamam
Kadınlarda atım atınca reddediyorum
Hoşuma gidiyor banane 🤪😂😂😂03 Yorumla- 1 yıl
Owww havli adam
- 1 yıl
Ama çok başıma geliyor kibarca yani kırmadan reddediyorum
Hayatımda kimseyi istemiyorum yahu
Böyle iyiyim ben 😂😂🤪 - 1 yıl
Kıvırcık hanımcığım kötülük mü ettim ben bea🤦♂️😞😂😂🤪🤪
1 yılEee tabiki erkekler atsın kadınlarımızı zora sokmaya gerek yok dişi kur yapar erkek adım atar bunun tersini düşünen adam dişillikle sınanıyordur.
00 YorumlaErkekler adım atmalı. Ama şu zamanda bir terslik var. Erkekler kadın gibi , kadınlar erkekler gibi bende anlamadım.
01 Yorumla- 1 yıl
Cok doğru
Gizli Üye(18-24)1 yılKim seviyorsa o adım atsın bazı slak kızlar ”erkekler atmazsa annesinin dizinin dibinde otursun yazmışlar” sen seviyorsan, erkek niye adım atsın mantıken? Küfür edemiyorum kaldırırlar diye, siz ettim varsayın.
11 Yorumla
1 yılDeğecek erkek olursa ki sanmam, kizlar atabilir yani ne var bunda
20 Yorumla
1 yılBende utanırım yapmadım😂 çok aşık olursak atarız belki ilk adımı
20 YorumlaBence erkek yapınca daha romantik oluyor ama tabi kadında olsa hisleri varsa söylemekten sakınca gelmez herhalde
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılGenelde her kız öyle olması gerektiğini düşündüğü için ve fazla gurur yaptıkları için bu konuda kaybetmeye mahkumdurlar..
00 Yorumla
1 yılİki taraf da adım atabilir. Daha cesur olan ilk adımı atmalı ki zaten çekinecek bir şey yok. İnsan en kötü ihtimalle hayır cevabını alır
00 Yorumla
1 yılSeven atar. Egoist olanın gootu kalkar, temiz olan ise tatlı bir muhabbetle işi bağlar. Denklem basit.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAtmıyorum atmadım atmayacağımda Çoğu kızda Olgunluk yok kendim kötü bir deneyim yaşamamış olsamda Çokca örneklerini gördüm. Egoist ve narşist tavırlara hiç katlanmam Tr Kızı saçma sapan ergen tavırlarını bırakırda görürsek belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAtmayın olum. Yeterince yakışıklı filan değilseniz sapık kanka oluyoruz. Bırakın akılları başına gelsin. Zaten devir tersine döndü. Kızlar teklif etmeye başlıyor artik
02 Yorumla- 1 yıl
Bn niye etmiyorum acaba
Cevap sahibi1 yılZaten herkes değil. Eskiye nazaran kızların teklif yapmasi çoğaldı
Hayır. Kızlarda adım atabiliyor. Bu kalıbi kıralım artık.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Yoo ben beğenirsen ben atarım
Koyarım malı masaya beğenirse gelir ;)10 YorumlaSeven, sevdiğine adım atsın. Hava zaten sıcak kimse kimseyi yormasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkekler atmalı bi zahmet. topitop gibi geziyolar etrafta yok bi de babalarından da biz isteyelim Allahın emriyle beyefendileri. onlar da erkeğim diye dolansın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDevir değişti artık kızlar erkeklerin peşinde 😂 😂
10 Yorumla
1 yılFark etmez ama akilli kadinlar adim atmaz, adim attirir 😀
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Şimdi adım atma diye bir kavram yok ki bizim nesil gelişi güzel sevgili oluyor.
00 YorumlaKimse kimseye adım atmamalı bence. Herkes yerinde otursun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYav ben adım atıyorum da çukura düşüyorum hep napcam kdkdkd
00 Yorumla Tabikide hayır
Hem kızlar daha iyi adım atıyor 😅😅00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAllah'ınızı severseniz şu devirde erkeği kızımı kaldı
00 Yorumla
1 yılKızlarda cesur olup adım atmayı öğrensinler uygun adım ileri marş 🤣🤣🤣
01 Yorumla- 1 yıl
Normalde bende utanırım
1 yılHoşuma giden erkeğe ilk adımı atmaktan çekinmem
00 YorumlaGenelde öyle düşünülüyor, ama kadınların 10 erkekle konuştuğunu düşünürsek birazcık mantıksız.
00 Yorumla
1 yılBen tipsizim ben adım atsam da karşılık bulamam.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılAdım atmayan anasının dizinde otursun milletin kızına yazık😂
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence hoşlanan hoşlandığını söylemeli cinsiyeti olmamalı bunun
00 Yorumla
1 yılAslında toplumda öyle bi algı oluşmuş, neymiş ilk adımı erkek atsın kız adım atarsa işte çok hevesli görünür falan gibi, halbuki her konuda insan çekinmeden ilk adımı atabilmeli kadın olsun erkek olsun hiç farketmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen atıyorum ama cevap alamıyorum maalesef
216 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGören kaciyor akshdv
- 1 yıl
Ne saçma aşk sadece güzel veya yakışıklı olana mi hak?
Cevap sahibi1 yılYüz şeklim nasıl sizce? ↗ bu ben ama ne bileyim kimse ile ilişki devam edemiyor bi noktada bitiyor ilerlemiyor
- 1 yıl
Açıkçası ortalama bir yüze sahipsin 🤷♂️kimlere teklifte bulundun acaba da kabul etmediler 😂😂 şaka bir yana canını sıkma nasip kısmet bu işler 😇 Konuşma tavrın dan dolayı birşeyler olmuyor olabilir mi? Bir erkek için genelde karakterden sonra seste büyük bir seçici faktördür 🤷♂️
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum artık neden. Yaklaşım tarzi da olabilir aynen çünkü şimdiki erkeklerin derdi farklı... o yüzden Pek isinamiyorum
- 1 yıl
Açıkçası doğru kişiye doğru şekilde yaklaşirsan her türlü bini bulursun 🤷♂️ ayrıca yeni biri ile zaten şu an konuşuyorsun umarım söylediklerin de ciddidir 😇Erkekleri anlamak zor değil gayet basit yeterki doğru soruları sor. Bizler ise çoktan ayvayı yedim benim durum daha vahim 😂
Cevap sahibi1 yılYeni biriyle zaten şu an konuşuyor muyum anlamadim
Cevap sahibi1 yılAlem birisin 😂 evet mesaj attım ve mesqjlqsiyoruz ama sence burdan konuşma ilerler mi ya da güven olur mu birine sadece fotodan begenerek konusan birisine benim gibi birisi ne kadar güvenir..
Cevap sahibi1 yılBen görücü usulü olarak bile başka şehirde çalışan birisini istemiyordum. şu an burada aynı şehirde yaşadığım kişiler çok azdır eminim ondan istemem böyle bi yerden tanışıp da ilişki kurmayi
Bı gün içimden geldi ben yaptım sonu iyi olmadı ama olsun hiç pişman değilim içimde kalmadı en azından
10 Yorumla
1 yılBana karşı ilgisini aşırı belli eden bir çocuğa karşı illa o adım atsın diye bekledim ve şu an keşke ben konuşsaydım diye pişmanım
00 YorumlaBence iki tarafta atabilir böyle şeyler tecrübe etmezsen hep utanırsın;)
021 Yorumla- 1 yıl
Aman o tecrübede eksik kalsin
- 1 yıl
Şimdikilerle ugrasilmiyo
- 1 yıl
Neye?
- 1 yıl
Gerek var mi sence erkeklere bu muamele çok düğünler sanki bide adım atcam
- 1 yıl
Düzgünler*
- 1 yıl
Hepsi sapik
- 1 yıl
Bilemem artık
- 1 yıl
Onuda bilemem
- 1 yıl
Kimsenin iyi olmadığını güvenilir olmadığını biliyorum mesela
- 1 yıl
Ya ya keşke herkes benim gibi bilgili olsa demi
- 1 yıl
Yok kendini geliştirememis insnalari eğitecek deglm
Hem erkek hem de kadın atmalı yoksa fırsatını kacirabilir
11 YorumlaAdim atilmasi icin en azindan yardimci olun
10 Yorumla
1 yılKızlar erkeklere atmalı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ee bende utanirim ne yapacağız şimdi
10 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat