Yani gururlu biri mi olsun gurursuz mu? Diye sormadım. Erkeklik gururu diye ayrı bir kavram vardır.
Erkekler güçsüz, aciz, parasız olmak veya görünmek hakkını kendşlerinde görmemelerinden bahsediyorum.
Bu tür hassasiyetleri olmalı mı hayatınızdaki erkeğin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Olmalı. Olmayan hoşuna gider kısa zamanda belki ama seni de taşıyamaz üzülürsün
Çok acı da çekse kolay ağlayamasın mesela yanında değil mi
Gururu olsun. Sürekli it gibi kapında gezmesin
Ben bizden farklı olarak erkeklik gururundan bahsediyorum... kapıda yatmamak aşırı ısrar etmemek bizde de var hatta bizde daha fazla...
Erkeklik gururu yani erkeklere has gururlar vardır... mesela kadından borç istemeyi gururlarına yediremezler ; bizim yanımızda ağlamazlar ; güçsüz çaresiz görünmek istemezler...
E tabii ki saydıkların önemli yani
Son yıllarda sürekli "kadın erkek fark etmez onlar da insan ağlasınlar" filan diyorlar... tamam itirazım yok ama aramızda fark var ve olmalı yani onlar erkek ve erkek gibi olmalılar. Güçlü ve yeri geldiğinde kendilerine karşı bile sert olmasını bilmeliler
Y kromozomları kısaldı iyice trip atan küsen zırlayan tiplere dönüştüler haklısın
Küsmek çok femşnen sayılmaz sonuçta saygısızlığı cezasız bırakmamalı erkek.. eskiden dayak atarlardı kadın tarafından aşağılanma hallerinde şimdi de bir yaptırımları olması normal... ama ağlama zırlama çok feminen
Dayak atsın demiyorum zaten dayak atan erkekte gerçek erkek değildir. Kızan erkek evden çıkar gider siniri geçene kadar. Ama ağlamaz da
Küsmek de bir ceza oluyor.. saygısızlık halinde bunun bir sonucu oldupunu göstermeli... bir kaç saat siniri geçene kadar dışarıda gezmek dayak atmamak için yapmak zorunda kaldıkları bir şey. Ama onurlarını gururlarını koruyacajkarsa saygısızlık eden kadına da bunun yanına kalmayacağını göstermeleri gerekir
Dayak atmaları yasak olduğuna göre kesmeleri haktır
Neyi kesecekler?
Kesmeleri yazmış ama küsmeleri olacaktı :)
Küsmek ağlamak trip atmak engellemek bunlar kadınsı şeyler. Erkek bunları yapmaz yapmamalı. Yapıyorsa eril enerjisi düşüktür
Eee... nasıl hissettirecek sınırlarını? Saygısızlığın sonuçları olacağını? Eskiden erkekler küsmezmiş çünkü fiziksel veya en azından psikolojik şiddet ile kendilerini kıran üzen ve gırurlarına dokunan davranışları caydırırlarmış... şimdi bunlar olmadığına göre kadının çekinmesini sağlayacak bir ceza mekanizması olmalı yani "ben şimdi böyle yaparsan bemim adam yanıma bırakmaz" dedirtecek bir şey olmalı...
Yoksa oyuncak olurlar elimizde
Ceza mekanizması yerine saygı anlayış ve karakter lazım. Kadın sınırını zaten baştan bilir. Ceza da ödül de gerekmes
Hayır ama işte karşındakini diğer yalaka erkeklerden zanneden bir kadına da haddini bildirme mekanizması gerekir... yani biz nasıl ilk hoşumuza gitmeyen şeyde ayrılma haricinde tepki verip küsme hakkına sahip isek onların da hele ki erkek olarak koruma kollama sorumluluğunu da taşıyan erkek olarak bir yaptırım gücüne yani maskülen bir yaptırım gücüne sahip olmaları gerekir...
Sevgi saygı zaten gerekli şeyler ama bazen de insanlar birbirlerinin sınırını ihlal eder saygı sınırlarını çiğner. Yani böyle durumlarda biz Trip atarız küseriz...
Bizde böyle bir silah olsun ama onlarda hiç bir caydırıcı mekanizma olmasın demek olmaz.
Olsun
Çok acı da çekse kolay ağlayamasın mesela yanında değil mi