Ege
Akdeniz
Karadeniz
Doğu
Trakya
İç anadolu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, karakteri, merhameti, kendine olan genel bakımı ve bana verdiği değer çok iyi olsun, beni çok sevsin de nereli olursa olsun bana fark etmez açıkçası.
Cevap
7Cevap
Neresine olduğuna bakmıyorum güzellik algima uyması yeterli
Ülkenin her yerinden güzel kız çıkar saçma değilmi bunu bölgeye indirgemek
Genelleme yapiyoruz burada
Tamam yani hiç mi bir bölgenin güzeli veya çirkini olamaz sen 5 kişi tanimissindir hepsi güzeldir ben 5 kişi tanımısımdır hepsi çirkindir bu senin denk geldiğin kısıma bağlı artık şansına nasıl bir kız tanırsan demek istediğim bu
Yani herkes farklı genelleme yapar
O bölgenin ağırlıklı olduğu bi yerde yaşıyosan mesela kimin ne halt olduğunu görüyorsun
Tamam ben zaten tüm egeyi gezdim ama genel olarak güzelde vardı cırkinde ne diyeceğim şimdi. o yüzden genelleme saçmadır
Egeyi sadece izmirden sanıyorlar ki İzmir de hep dışardan göç alan bi yer. Bu ege diyenlerin de egenin yerlilerini fazla tanımadıklarına eminim. Afyonu kütahyası var bunun. Ama genelleme bu. Havası suyu bile etkiliyor. Mesela karadenizdeki kızları daha agresif olur, egeliler daha sakin olur gibi gibi. Herkesin kendi görüşü genel geçer bi şey yok.
İl bazinda söylersen cevaplayabilirim ama bölge büyük bir oran egenin en güzel kızları aydındadır karadenizde rize kızları güzeldi iç anadoluda kayseri kızları trakyada tekirdağ doğuda urfa akdenizde antalya kızları bana göre böyleydi ülkenin bir çok ilini gezdim öyleydi ama mesela ege kizlari guzeldir veya akdeniz kizlari guzeldir diyemem çunku buyuk bir kesimden bahsediyoruz umarim anlatabilmisimdir ☺️
Hem de çok iyi anlattın. Aydınli biri olarak üstüme alindım sağol 😅
😂😂 gerçekten bu ülkede güzellikle anılacak illerimiz var ☺️ mesela aydin, rize, kayseri, tekirdağ
urfa, antalya kizlarindan güzellik konusunda sıkça bahsetmeliyiz bu arada aydınlı kızlarin fiziği çok güzel olur en çok o dikkatimi çekmişti 🙂
Seçenekler arasında neden Marmara yok:'(
Trakya var
Özgüvenli ve Cesaretli Ege Kızları tabi
Egeden kastın sadece İzmir mi?
Sevdiğim kız nereliyse
Ege.
egeden kastın İzmir mi
Tabi 😀
Ege her türlü iyddr ya
ama egede sadece İzmir yok ki mesela afyonu kütahyayı gördün mü hic
bişey denicem İzmir aydın afyon kütahya
bak hepsini küçük harfle başlatıyom KS bi tek izmirin bas harfini büyütüyo
İstanbul Ankara İzmir
Gördüm evet Afyon küçük soğuk memleket ve cahil kesim bide hiçbir şey yok ya köy bildiğin ama genel olarak ege hava su bakımından bence hoş ya İzmir dışında Muğla olsun Denizli Aydın çoğu şehri güzel
Shahha takma ya KS işte klasik
vay şero bunlarinkini büyüt diğer iller dış kapının dış mandalı zaten
Bdjsjajjwjs saçma sapan şeyleri de sansüürlüyor ya ml işte boş ver takma. Sen nerelisin nerede yaşıyorsun
Egeliyim Aydında yaşıyorum ama maramara sanip gittiğim ama aslında karadeniz çıkan bi yerde de üni okuyorum.
Jdjsjsjeje nere ora ya hahaha
Nasıl bir yer ora bea
Kocaeli Sakarya hatta İstanbul aslında karadeniz ama yanlışlıkla marmara olmuş bence. Karadenizden çok fazla göç alan yerler. Kocaelide okuyorum bende.
Hahahahha ya ne alaka hiç güleceğim yoktu
bu dediğim yerlere gidersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
Gittim kaç kere annem İzmit li hep gidiyorum Sakarya biraz kayıyor gibi evet Karadeniz'e doğru ama Kocaeli değil ya
Nasıl değil sen öyle san
Ne alaka ya haha
kocaelinin yarısı karadenizli
Doğrudur da yerlisi de çok abartma ya
istanbulla kocaelinin yerlisi yok
Doğru
Kocaeli o kadar değil aslında ama neyse
Bu kadar şeyi niye buradan komuştuk ki biz ya
Akdeniz
Ben ikna oldum
karadeniz
trakya kızları güzel oluyor genellikle
ege ve Trakya
Egeden kastın İzmir mi
sorunda egeye kasıt izmirse, doğru, İzmir .
Sorumda öyle bişey kastetmedim ki. Ege izmirden ibaret değil. Afyona Kütahyaya kadar uzanıyor.
ege dedim, izmirmi diye sen sordun, evet dedim. hiç sormasaydın, gereksiz yere uzamaz. her bölge sadece bir şehirden ibaret değil. ama izmirin kızlarıysa konu dşğer ege illerinin kızlarından güzeller. sorunla çelişme. izmiri deşen sensin
akdeniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?