Güzellik & Bakım Sizce Hangi Yörenin Kızları Daha Güzel? Jason0808 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evet Seçenekleri Bırakıyorum? 👇🏻 Karadeniz Kızları 🌷 Izmirli Kızlar 🐍 Yörük Kızları 😍 Kürt Kızları 🔥 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bütün Kızlar Güzeldir Ben Hayatımda Hiç Çirkinine Rastlamadım Sadece Soru Sizce Hangi Yörenin Kızları Daha Güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KürtKızı21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Karadeniz ve ızmır liler böyle diil. ayrica ben kürdüm ve bu kızdan 100 kat güzelim. en güzeli kürt kızları✌. 3 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Ekledigim kürt kızı aşırı güzel ya bence harika bir kadın KürtKızı21 +1 yıl Güzel ama ben daha güzelim
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Hepsi birbirinden güzel resimler paylaşmışssın burada yorum yapanı kontrpiyede bırakmak gibi bir hile var😃 1 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Yapacak bisey yok Yorumla semxsem +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. izmirde güzel kız çok var ama karadenize de çok iyi diyorlar tabi gitmediğimden görmedim hiç 1 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Hepsi güzel ya Yorumla
aoaoao Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl karadenize ceyda ateşin gençliğini koysaydın ya ateş gibi kadın ya 1 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Hiç duymadım Yorumla aoaoao +1 yıl adını feriha koydum da oynuyordu hande rolünde Yorumla
kovboykızlar Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kürt kızları en çirkin olanıbüyük burun kara ten ıyyyen güzeli karadeniz ve İzmir ayrıca yörüklerde güzel 0 1 Yorumla kovboykızlar +1 yıl kürtler iranlı soyundan gelir, iranlılarda hint soyundandır. hepsi aryan ırkıdır. sri lanka lı lar da aryandır ve en çirkin millet bunlardır. kara ve büyük burunlu, erkeksi suratlı, kıllı olurlar. araplar bile bunlardan milyon kat güzeldir! Yorumla
SosyoPsikopat Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl yalnız fotoğrafların alakası yok 2 3 Yorumla Jason0808 +1 yıl Var nasıl yok Yorumla SosyoPsikopat +1 yıl Karadeniz ve İzmir kızı hiç alakası yok Yorumla Jason0808 +1 yıl Karadeniz Kızları hepsi böyle değil biliyoruz ama güzelini bulamadım bu kızı koydum adil olsun istedim Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Los Angaros tabii😒😅😂😊 1 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Bayılırım Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. İzmir sonra karadeniz 1 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl İzmir o kadar guzelmi gerçekten Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl bence Zaza kızları 2 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Zaza kürt aynı Yorumla HesapsızHayat +1 yıl ayni değildir.https://tr.wikipedia.org/wiki/Zazalar Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl çin. 1 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl La olum ne alaka 🤣 Yorumla üysgf2 +1 yıl listeden İzmir Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yörük kızları 1 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Olabilir Yorumla
YargıçBey Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Orta Karadeniz kızları 1 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Rize trabzon Yorumla YargıçBey +1 yıl Hayır onlar güzel değil. Samsun Ordu kızları güzel Yorumla
guruke Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ege kızları 1 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Izmır falanmı oluyor tam bilmiyorum coğrafyayı türkiyede değilim Yorumla guruke +1 yıl Evet İzmir de var Yorumla
konuşanvakvak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kürt kızı diye p*rno yıldızını koymak :)))))) 0 2 Yorumla Jason0808 +1 yıl Efsane olum ya bayılıyorum buna Yorumla konuşanvakvak +1 yıl Kızın ismini merak eden varsa Saya Karim :) Yorumla
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. İzmirlilerin güzellikleri tescillidir :) 1 4 Yorumla fetişist78 +1 yıl Bir sorum var size Yorumla fetişist78 +1 yıl @Masmavi100 Yorumla Masmavi100 +1 yıl @fetişist78 buyrun Yorumla fetişist78 +1 yıl Sordum Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. İzmirli kızlar 1 0 Yorumla
_RaiNN Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl İzmirli 1 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Hiç görmedim oranın kızlarını Yorumla
Zalando_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hepsi güzel 1 1 Yorumla Jason0808 +1 yıl Maalesef 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Karadeniz ve ızmır liler böyle diil. ayrica ben kürdüm ve bu kızdan 100 kat güzelim. en güzeli kürt kızları✌.
Ekledigim kürt kızı aşırı güzel ya bence harika bir kadın
Güzel ama ben daha güzelim
Hepsi birbirinden güzel resimler paylaşmışssın burada yorum yapanı kontrpiyede bırakmak gibi bir hile var😃
Yapacak bisey yok
😃😃😃
izmirde güzel kız çok var ama karadenize de çok iyi diyorlar tabi gitmediğimden görmedim hiç
Hepsi güzel ya
karadenize ceyda ateşin gençliğini koysaydın ya ateş gibi kadın ya
Hiç duymadım
adını feriha koydum da oynuyordu hande rolünde
kürt kızları en çirkin olanı
büyük burun kara ten ıyyy
en güzeli karadeniz ve İzmir ayrıca yörüklerde güzel
kürtler iranlı soyundan gelir, iranlılarda hint soyundandır. hepsi aryan ırkıdır. sri lanka lı lar da aryandır ve en çirkin millet bunlardır. kara ve büyük burunlu, erkeksi suratlı, kıllı olurlar. araplar bile bunlardan milyon kat güzeldir!
yalnız fotoğrafların alakası yok
Var nasıl yok
Karadeniz ve İzmir kızı hiç alakası yok
Karadeniz Kızları hepsi böyle değil biliyoruz ama güzelini bulamadım bu kızı koydum adil olsun istedim
Los Angaros tabii😒😅😂😊
Bayılırım
İzmir sonra karadeniz
İzmir o kadar guzelmi gerçekten
bence Zaza kızları
Zaza kürt aynı
ayni değildir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Zazalar
çin.
La olum ne alaka 🤣
listeden İzmir
Yörük kızları
Olabilir
Orta Karadeniz kızları
Rize trabzon
Hayır onlar güzel değil. Samsun Ordu kızları güzel
Ege kızları
Izmır falanmı oluyor tam bilmiyorum coğrafyayı türkiyede değilim
Evet İzmir de var
Kürt kızı diye p*rno yıldızını koymak :))))))
Efsane olum ya bayılıyorum buna
Kızın ismini merak eden varsa Saya Karim :)
İzmirlilerin güzellikleri tescillidir :)
Bir sorum var size
@Masmavi100
@fetişist78 buyrun
Sordum
İzmirli kızlar
İzmirli
Hiç görmedim oranın kızlarını
İzmir
Olabilir
Hepsi güzel
Maalesef 🤣