- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılben hiç bir şey yapmazdım. ama illa bir şey yapacaksam da sanırım banka soymak isterdim.. bir çok param olurdu onunla da yardım yapardım.. başka bir şey yapmazdım. zaten beni mutlu edecek bir şey de kalmadı.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arınma Gecesi. Severim. Yani çoğu normal insan bile birilerini öldürmek, banka soymak gibi şeyler yapmayı düşününce gerçek kötüler suç serbest olmadığında dahi yaparken serbest olunca nasıl yaparlar hayal bile edemiyorum. Ve o kötüleri de öldürmek hayattan silmek eminim ekstra zor olacaktır böyle bir durumda. O yüzden diğer iyi insanları da teşvik ederek hep birlikte kendimizi koruma altına alırdım. Savunma eğitimleri de alırdık. İyi insanlar zaten o kötü zamanda bile duruşunu bozmayanlardır bence. Elimden geldiğince sadece iyi insanları kurtarma, onları koruyup kollama derdine düşerdim.
10 Yorumla
Tecavüzcülerin ve teröristlerin hepsini acı çektirerek zulüm yaparak öldürürdüm. Fetö'yü de. Bi yerlerine öldürmeden önce ateş ederdim. Tüm dünyada kileri öldürmek için o 24 saatimin hepsini harcardım. Yorumlardakiler gibi para almak yerine dünyayı yaşanabilir bir yer haline getiririm. Onların dünyadan silinmesi paradan daha değerli!
87 Yorumla- 1 yıl
pen. islerini kes
- 1 yıl
Bizim burada iki kiz kardeşleri ifadelerini almak isterdim ikizler
- Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.
1 yılŞerefli yaşamaya devam ederim. Ne illegal diye ne gunah diye kötü eylemlerden uzak durmuyorum. Kötü eylemlerden allahtan ya da yasadan korktuğun için uzak değilim. İyi insan olduğum için iyiliğin benim şan ve şerefime yakisacagini düşündüğüm için kötülükten uzağım.
Bazen seytana uyup piyango alsamda hep duam şudur. Çıkmasın. Gelmesin
gelecek para gelecek kariyer kişisel çabalarımla olsun. Emekle olsun
cümle cihan takdir etsin. legal olanı dahi takdire şayan bir eylem olmadıkça onu dahi içim almaz benim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
1 yılKendimi koruma altına alırım. Ulan kesin bu şansın madarası ben olurum. Gökten para yağarken bana bol bol fakirlik yağdıysa bunda da şansım olduğunu sanmıyom. 🤣
422 Yorumla- 1 yıl
Ksksksksmskskks
- 1 yıl
😂😂guzelmis baksi acını deyistirmelisin bence nasıl sa suç teckil etmiyo git kuyumcu soy müze soy banka soy baranin sana yağmasını beklme bence çünkü onu herkes bekliyo 😂😂kimine para kimine fakirlik yagiyo oaranin aksini deyistirmeyi dene bence para seni bulmasin sen parayı bul
- 1 yıl
@ercan343737 ben parayı bulana kadar bedenen ve ruhen başıma gelecekleri düşünmek bile istemiyorum. Ben bu sığınakta mutluyum. Hakkımı size devrediyorum. Ben her şeyi yapabilecek hakka sahipsem, diğerlerinin de her şeyi yapabilecek hakka sahip olmasından mütevellit ben bu savaşta yokum. 🤣
- 1 yıl
😂😂 he diyisun para beni bulsun valla ben buldum para da inan bişi deyistirmiyo hemen bitiyo😂😂
- 1 yıl
@ercan343737 bereket versin abim. 🤣
- 1 yıl
Amin cümlemize sana bol bol altın versin,😂😂
- 1 yıl
@ercan343737 amin abim. Bi gömü bulacak gibiyim. Hadi hayırlısı. Sığınağı Doğu Anadolu'da Ermenilerin içinde saklandığı mağara kapısına yakın bir yerde inşaa ettim. Burada bol bol çarpı işareti var. Çok yakınım. Kokusunu alabiliyom.
- 1 yıl
X işareti 😂😂hac olmasın o haç işareti varsa kesin vardır
- 1 yıl
@ercan343737 yiok. Eski hazinecilerden kim kalmış. X o xxx. 🤣
- 1 yıl
Ozman sakincali x varsa olmaz o bence sen başka bı sigina geç kuyumcuya yakın olsun 😂😂 en garanntili
- 1 yıl
@ercan343737 kuyumcunun dükkanı kontrol ettim. Benim altınlarım ondan daha fazla abim. Burası küçük bir kasaba. 🤣🤣🤣
- 1 yıl
😂😂 bu güzeldi sende var da yok culardansin
- 1 yıl
Böyle ulu orta yerde deme valla senin sığınağı siyarlar
- 1 yıl
@ercan343737 sığınağıma suda eriyen kuran sayfalı su döktüm. Bi mok yapamazlar. 🤣
- 1 yıl
Bura çakal dolu😂😂yerin kulağı vardır 😂😂 birazdaha konusaak altınların yerini dicen 😂😂
- 1 yıl
Kambersiz düğün olmaz payımı isterim 😎😃😃
- 1 yıl
Allah'tan benim öyle bı sorunum yok 😂😂 aldığımi yiyorum
- 1 yıl
Bak pesimize ajan takıldı gordunmu 😂😂aynalı ajan benim yorumumu beyenmis
- 1 yıl
@ercan343737 abi sen de ajan mısın mübarek koordinatlarımı verecektim az kalsın sen bunu yazmasaydın. 🤣🤣
@aynadakiajan çalışın kazanın ayyy. 🤣 Ben bu düzeneğe kaç yıldır kafa patlatıyorum. Bugünü bekliyordum. 🤣🤣 - 1 yıl
Valla giden yılar bırak dakika geç saniye bile geri gelmiyor o yüzden ben bu dünyaya bidaha gelmicem kazık da kamicagma göre ne isterse canım onu yapıyorum para sadece benim için aracı😂😂
- 1 yıl
Para bı geliyo bı gidiyo 😂😂hiç sabit kalmiyo bende
- 1 yıl
Koruman olurum boşuna mı ajanız 😎🕵️
1 yılSerbestlik alanım sınırsız olduğundan bunun için konu ve zaman sınırı belirlemezdim. Estiği gibi ne yapacaksam yapardım🤣
40 Yorumla
1 yılSoyabildiğim kadar banka soyardım. O paraları gizledim. Ertesi gün kullanmaya başlardım.
311 Yorumla- 1 yıl
İşte tam bir Türk😂
- 1 yıl
@ТҮРКПҮ nasılsa o gün serbest vururum onları 😄
- 1 yıl
Dayı sen, la casa de papel'deki arturo olurdun he. Dizi tarihinin en antipatik ve dayaklik tiplemesidir..
- 1 yıl
@imbackbitchezzz kim olacak arturo 🤣
- 1 yıl
@ТҮРКПҮ yav gerçek olan bir şey değil. Soru trol amaçlı. Site eğlence sitesi ayrıca. Bazen bu şekilde sorular olabiliyor. Ne kadar ciddi düşündün.
- 1 yıl
Sorumda lütfen cevaplara bu tür gereksiz yorumları yapmayın bay @ТҮРКПҮ bu sorular eğlence amaçlı sorulan sorular ve yorumlarda öyle ciddiye almayınız!!!
- 1 yıl
@sesizlerinsesi ✌️👏
tecavüzcülerin, teröristlerin, kadınlara zulüm olanları, vatana ihanet edenleri , tehdit, şantaj yapanların malı mülkü ile her sorunu çözüp her şeyde zeytinyağı gibi üste çıkanları hepsini öldürürdüm Kadının olmadığı yerde adalet benimdir
30 Yorumla
1 yılHer ne kadar günah ya da suç sayılmasa bile yapacağım şey vicdanımı rahatsız edecekse eğer yapmazdım. Ama taciz tecavüz suçlularını öldürebilirdim, görevini kötüye kullanan tüm makam sahiplerini eşşek sudan gelene kadar sopayla dövebilirdim. Bunlar vicdanımı rahatsız etmez.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTüm insanlığı yok ederdim
Herkesi öldürdüğüm için hepsi cennete gitmiş olurdu
Bende onları cennete yollamak için fedakarlık yaptığım için bende cennete alınırdım
Sorun çözülmüş olurdu.
İnsanlığı yok ederek herkesi kurtarmış olurdum yani 😂13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim bu senin zekan.
Dünya çapında soygun yapıp, o soygundan gelen parayı dünyanın önemli noktalarına dinamitler döşeyip, bidon bidon benzin satın alıp, her bir noktada adamım olacak surette adam kiralayıp gerisini de yakardım.
Ardından önemli gördüğüm konumları tek tek patlatır yakardım.14 Yorumla
1 yılYapmıyorsam günah veya suç olduğu için yapmıyorum zaten de banka soymak güzel olurdu garibana dokunmadan yapılan suç sonuçta hep baştakiler mi soyacak birazda biz soyalım😅 şaka şaka şimdi birileri linçler falan
11 Yorumla- 1 yıl
Skksksksksks
1 yılThe purge güzel film serisiydi... burada "yasal olsaydı gider şuna t. cavğz ederdim, buna ederdim" diyen potansiyel tacizcileri ö! dürürdğm
13 Yorumla- 1 yıl
Yaşa be
- 1 yıl
Teşekkür ederim, sen de yaşa hshjwjkskdlqpwğxlwö
- 1 yıl
😌😂
1 yılSevgilimle tanışıp 24 saat bitmeden evlenirim böyle bir fırsat ve serbestlik bulmuşum direkt sevgilimle evlenirim✔️
30 Yorumla
1 yılGünah kısmı beni ilgilendirmez tabi de. Suç sayılmayacak olsa. Elimden geldiği kadar arap ve arap yalakası öldürürüm heralde. Bence hem ülkeye hem halka iyi gelecek bir şey bu. 😂 Ülkenin refah seviyesine en çok katkı sağlayan kişi olurdum herslde.
20 Yorumla
1 yılÇokyüzlü sahtekâr ama belli etmeyen ne kadar insan varsa hepsinin gerçek yüzünü en temiz yollarla ortaya çıkarır sonra da kafa tatiline çıkardım
21 Yorumla- 1 yıl
En masum cevap olmuş. Harika bir insansınız.
1 yılÜlkeyi kurtarırım. d
Milleti galeyana getirip bankaları soyarım
24 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı
- 1 yıl
Ülkeyi kurtarırımı açmak isterdim de açsmıyorum burada maalesef. d
- 1 yıl
Mdkdkdkdmdkd
- 1 yıl
😀😀
Uyurdum ya da yardım yapardım
Hayvanları çok seviyorum çok param olsaydı en ihtiyacı olan insan canlı hayvan farketmez yardım ederdim derdine derman arardım çünkü benim derdim çözümsüz bari başkaları mutlu olsun10 Yorumlabüyüklerin yanında bacak bacak üstüne atardım
11 Yorumla- 1 yıl
Bu kadar şey etme
1 yılBurdaki en luks otele gider yer icerdim gun boyu takilirdim😬
14 Yorumla- 1 yıl
Bi de spor araba kacirip gezerdim
- 1 yıl
Benide al
- 1 yıl
Olar.. koş🤭
- 1 yıl
Dkkdkdkd hemenn
Prangalarımdan kurtarıp tekrar sevmeyi denerdim Süre dolunca ise katilimin yanına dönerdim.
11 Yorumla- 1 yıl
Aga be
1 yılO kadar şey yapardimki hiç yazmak bile istemiyorum ve yorumlari okuyacam şimdi (yapacaklarım keyif için değil intikam almak için kendi intikamim olmayabilir masum insan çok)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl24 saat geçince ceza yok mu? Ben yine birsey yapmazdım ya . Karakterim de yol vicdan azabı duyarım diye yapamazdım
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYorumlara bi baktım da dehşet verici resmen. Hadi diyelim ki günah ceza yok vicdanınız da mı yok kötülüğe kötülükle cevap verirseniz sizin o kişiden ne farkınız kalır.
Malımı, canımı, namusuna el uzatani öldürürüm o başka birsey şu an öyle birsey olsa bile kim olsa yapar bunu eminim çünkü böyle birseye günah yok. Namusun malın canın gidiyor artık. Bir köşeye çekilip öylece duramazsın.
Yorumlarda keyif için adam öldürüp soygun yaparım diyor. Tuhaf cidden- 1 yıl
Bu yorumlar öylesine yapılmış öyle bir gün olsa yarısından fazla hiç bir şey yapamaz
İlk önce okulu yakarım içindekilerle tabi yapabilirsem sonrada ex imi tenhaya çağırırım 30 parçaya ayırdıktan sonra çöpe atarım. Eee en sondadaa yaparım bir kaç şey daha ya şimdilik aklıma bunlar geliyor
14 Yorumla- 1 yıl
Oha sömsksksksksms
- 1 yıl
Benim eximide bölelim 30 parçayaaa ortak oluruz msmsmsmsms
Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bütün daviklari alıp kacirirdim hepsi de benim olurdu
12 Yorumla- 1 yıl
Allahım alalslsslkssks
Gizli Üye(36-45)1 yılBende zevk için bir kızla ilişki seks sonra kafasını koparmak isterdim
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAilede 5 kişiyiz anne, baba 2 kardeş 4 kişiyi katlederdim
- 1 yıl
İyiki öyle bir gün yok
Cevap sahibi1 yılSezsizlerinsesi
Sakiniz üzüntü cikacak planımız yok
Gizli Üye(18-24)1 yılToplu katliam yapardım dünya temizlensin bu arada hiç bir şey suç sayılmadığı için ülkeyi geliştirecek her şeyide yapıcaksın aga faizin paranın silahın savaşın dibine vuracaksın 24 saat bittiğinde görücekler dünya nasıl dönüyormuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeryüzündeki bütün kadınları ortadan kaldırirdim
14 Yorumla- 1 yıl
İyi bugünde yok olduk
Cevap sahibi1 yılDaha da ölürsünüz, şiddete maruz kalırsınız inşallah
- 1 yıl
İstesende yapamazsin zaten bos yorum olmus
- 1 yıl
Kesinlikle
Valla gitmek istediğin ülkeleri uçakla turkardim daha sonrasında hayalini kurduğum arabalar a binerdim
10 Yorumla
1 yıl24 saatin her şey serbest olsa bile haberim olmaz ki uykudan uyuyacağım diye hiçbir şey yapmam vurur kafayı geri yatırım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılKısıtlı olması birşeyi değiştirmiyor ki istediğim bir şey ise zaman elde etmek zor olmuyor.
Önemli olan benim istemem.
Gerçek bir istek.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Para lazım, sahte para üretemeyeceğime ve banka soymayacağıma göre sevmediğim ve haksız kazanç elde edenlerin parasını çalardım 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı.
1 yılTüm kötülükleri kötüleri kaldırırım dünyaya t0rkiyeye zarar veren ne var sa yok ederdim internet teknoloji dahil
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılDüşmanlarıma tabut hazırladım ve içine sokardım. İnsanları soyan banka gibi kurumları soyardım ve ihtiyacı olanlara verirdim başta ben. 😂😂😂😂😂
10 Yorumla İnsanlar için bunun bir önemi yok bencr artik günah sevap nedir unutmuş durumdalar serbest olsa ne olur olmasa ne düşünen mi var sanki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılBütün tacizci tecavüzcu sapık olan ne kadar varsa hepsini oldururdum
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Karakter meselesi. İçimden gelmiyorsa hiç bir şey yapmam
20 Yorumla
1 yılBanka soygunu yapmak isterdim kesinlikle ama para için değil aksiyon falan 😄
22 Yorumla- 1 yıl
Serbest olunca soygun sayılmaz, polisler veya güvenlik karışmaz.. Biraz daha düşünn..
- 1 yıl
Hm haklısın. olsun kendim yine aksiyon yaratırım jdjdjdj
Kişilik & Karakter konusunda 993 cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmam. Allah katında günah olarak geçerliliği devam eder
21 Yorumla- 1 yıl
bir şey söyleyeceğim. burada onu öldürdüm banka soyardim ya da herhangi birşeyler yapardım katliam yapardım diyenler. Acaba aynı suçlarıda kendilerine karşı yapmak isteyecekler çıkacağını hesap ediyorlar mı? Mesela keyfi cinayet işlemek isteyen iki kişi birleşip tecavüz edip oldurulebileceklerini.
Varya herkes Memati gibi olmak istiyor kimse Memati'nin öldürdükleri yerinde olabileceklerini ava giderken avlana bileceklerini hesap etmiyor. Acaba kaçı hayatta kalırdı 😂
1 yılBaştakilerin foyasını ortaya çıkarıp mal varlıklarının hepsini ülkeye dağıtırdım
20 Yorumla
1 yılHayvanlara zarar verenlere aynı şekilde işkence ederdim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılTerör örgütü üyeleri herkesi , çocuk istismarı yapan aşağılık yaratıkları katlederim.
10 Yorumla
1 yılBanka soyar. Ülkedeki başı boş mecliste devlet kurumlarında duranlara yol verirdim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Hiç bişey yapmam kötü olan bir şeyi yapmamamın sebebi günah ya da suç olması değil
10 Yorumla
1 yılValla kendimi bilmem ama diğer insanlar herkes birbirini düt
10 Yorumla
1 yılBanka soygunu almanyada euro çalıp türkiyede vadeliye atardım tl yapıp
10 YorumlaBu durumdan olabildiğince uzak olmak isterdim 🙂
10 Yorumla
1 yılTüm gün 5-6 kadın trafından str. aponlarla bece rilmek isterdim
10 Yorumla
1 yılHosladigim. Buyuk goguslu bir bayanla olmak isterdim. Mmm.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılBoğaza karşı oturup şöyle bacakları uzatıp geleni geçeni seyredip ne varsa yemek istiyorum
10 Yorumla
1 yılBu ülkede yaşayıp bu ülkeye düşman olan herkesi sevabına 🔫
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. İnsanları örgütleyip suriyelileri tek tek tespit eder sonra kendi ülkelerine gitmelerini sağlardım.
10 Yorumla
1 yılKarşı balkondan dikizleyen komşularıma güzel bi sürprizim olurdu
10 Yorumla
1 yılOff neler yapmazdım. O kadar şey geldi ki aklıma kafam karıştı. Diyceğim çok şey 😅
10 Yorumla
1 yılGider en Seksi gördüğüm kıza sarılır boynunun kokusunu içime çeker bir tane buse kondururdum
10 Yorumla
1 yılBir banka soyar sonrasinda alabileceğim kadar arsa ve ev alırım nede olsa değer kaybetmez
10 Yorumla
1 yılSokağa çıkar avazım çıktığı kadar bağırır, havaya ateş açardım sadece 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılzaten serbestim ki dilediğimi yapar yaşarım herkes özgür olmalı dilediğini yaşamalı
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılZaten serbest gibi yaşıyorum aklıma. ne. eserse de yapiyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılZaten normal şartlarda haram ve yasak olmayan her şey serbest 😊
10 Yorumla Valla bilmiyorum günah yoksa heralde farklı kadınlarla birliktelik yapardım zaten bekarım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNe günah ne de suç olmayacaksa ne anladık o işten :)
10 Yorumla
1 yılEvden dışarıya adımımı atar atmaz ölmezsem kafamda planlar var
10 Yorumla
1 yılçok tehlikeli bir soru.. insanlıktan çıkar insan
10 Yorumla- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası