Yorum yapmanız yeterli:) profil gözükcek şekilde gizli olmuycak:) doğru bilmem %90
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Yap bakalım
025 Yorumla
Soran1 yılPopüler bir çevren var kendinde çevrende tanınıyorsun, boş konuşan insanları sevmiyosunuz genel anlamda yanlız takılmayı seversin, kitap, yürüyüş, deniz, sahil gibi aktivitelerin var. Arabaları seversin genelde yabancı dizi veya film izlemeyi seversşn
Soran1 yılTeşekkürler
Soran1 yılİyi fal bakarım:) başkalarıda var şey sorcam siz belliki eski ğyesiniz gizli olarak paylaştım soruyu nasıl açabilirim
Soran1 yılBağı kopar seçeneği mevcut. sanırım olmuyo ya da safari üzerinden giriş yapılmalı.
Soran1 yılSeni üzenlermi ya da çok üzenmi oldu? Sarmaşıklar içerisinde gibisin belkide yanılıyorumdur
Soran1 yılBaşkaları varsa yaz dediniz diye yazdım
Soran1 yılGizlilikten çıkılmıyor bende safaridende bağlandım olmadı:) neyse sağlık olsun
Soran1 yılÇok cana yakınsın iyi kalbin var üzülmüşsün oda geçmiş gibi insanlara çabuk güvenebiliyorsun
Soran1 yılYo biri yazmış neden gizlisin diye ondan dolayo gizlilikten çıkmayı düşündüm
Soran1 yılİyi gidiyom o halde :) ben bir şey sorsam mesaj atmak için kaç lvl gerekiyo
Soran1 yılBende öyle biliyodum yeterli değil diyo:) neyse sağlık olsun :)
Soran1 yılKahve içip fal bakarım istersen ya da sormak istediğin bir şey varsa yazabilirsin
Soran1 yılTamam size ark isteği atıyom
En İyi Cevaplar
1 yılOlur.
12 Yorumla
Soran1 yılÇok akıllı o kadarda zekisin😉araştırmacı bilgili pozitif yanların çok fazla, İlerde ne olursun bilemem ama çok güzel bir kişiliğiniz var, Genel olarak mantıklı davranırsınız, Gereksiz hareketler yapmazsınız ve arkadaş çevreniz nadirde olsa az da değil çokta değil aşk hayatınız karmaşık gibi :)
- 1 yıl
Evət, doğru.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
16Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOlur yorumla
02 Yorumla
Soran1 yılTemiz bir kalbin var senden kolay kolay zarar gelmez ama şansında fazla yok gibi, kötü alışkanlıkların yok kendi halinde bir insansın ve zekisin;)
- 1 yıl
Eyvallah doğrudur
1 yılYorumla bakalım
22 Yorumla
Soran1 yılUzum yolda seyahat etmek, film izlemek, gibi aktivitelerin olabilir, Mantıklı hareket eden konuşan insanları seversiniz, ilk konuşmada saçma konuşan hal hareket çocuk olanlardan hazetnesiniz:) iyi bir kadınsın ama sinirlenincede değişiyosun
- 1 yıl
Doğru😅
Buyrun. Bakalım ne diyeceksiniz merak ettim.
02 Yorumla
Soran1 yılSizden zarar gelmez sohbetiniz güzel çayınız güzel sizin arkadaş çevreniz bu konuda çok şanslı, sade giyinirsiniz
1 yılTabii ki buyrun
18 Yorumla
Soran1 yılAlışveriş yapmayı seversiniz, naif bir yapıya sahipsiniz,
- 1 yıl
Doğru ama kısacık bir yorum olmuş keşke daha uzun olsaydı 😌
Soran1 yılPp yokki:) Neyse yazayım bir kaç şey:) giyim tarzınız güzel gözlük takınca dahada havalı oluyosunuz;) elit bir yapınız var kendinizi üstün görmüyorsunuz kalbiniz çok temiz kötü niyetiniz yok ama siz kötü niyetlere maruz kalıyosunuz bufa şansınız :)
- 1 yıl
Doğru evet, çok teşekkürler beni kırmayıp uzun uzun yazdığınız için 🌸☺️ bu işte gerçekte iyisiniz maşallah diyelim ☺️🌸
Soran1 yılTeşekkürler sağolun :)
- 1 yıl
Rica ederim siz saolun ☺️
Soran1 yıl☺️☺️
Soran1 yılLvl yetersiz istek attım :)
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılTabiki buyrun 🙋
06 Yorumla
Soran1 yılSenin ortamın şahanedir bu yüzden çevrendeki kadın arkadaşların çon şanslı hem sohbet etmeyi seversin hem kahve için dertleşmeyi.. kötü niyetli değilsin iyi kalpli birisisin;) yaşı yazmıycam:)
- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok doğru tespit 👍 teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
Soran1 yılRica ederim hislerim kuvvetli:)
- 1 yıl
👍👍🙏🤗
Soran1 yılValla gözden kaçmış :) fenomen yazıyo ve o kdr takipçi:) bak bunu kaçırdım:)
- 1 yıl
Canım sağolsun 🙋 sorun değil
- Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılGeç kalmadıysam buyursunlar
12 Yorumla
Soran1 yılMüthiş bir karaktere sahipsiniz sanırım yoğurda borçlusunuz:) gezip eğlenmeyi seviyorsunuz kahve içmek müzik dinlemek yabancı dizi arada izlemek, sizin ortam şahanedir varya kıskandım:) telefonun gümüş renkmi acaba:)
- 1 yıl
Tesekkürlerden bir demeett 💐 telefonum yeşil renk 😌
Salla bakalım
01 Yorumla
Soran1 yılSezen aksu’dan dinliyebilirsin :)
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tabiki de buyrun
02 Yorumla
Soran1 yılBulamadım :) karmaşık
Olur isterim
02 Yorumla
Soran1 yılAğırbaşlı, güzel, mantıklı, giyimine özen gösteren bir yapınız var. karakteriniz çok güzel kolay kolay güvenmezsiniz
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ters köşe olabilirsin. Dene bakalım.
03 Yorumla
Soran1 yılFelsefe yapın var bu kdr yeterli:) ters köşe olmak istemem
Soran1 yıl😀😀
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Buyrun.
05 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir hayat felsefen var, gezip eğlenmeyi seversin, Deniz kum güneş kitap okumak gibi aktiviteler yapmayı seviyorsun, Yalanı sevmiyor gibisin kim olduğuna bakmadan silebilirsin bir çırpıda :) yanılıyorda olabilirim:) temiz sade bir hayat yaşıyosun elitsin
Soran1 yılTeşekkürler kendinizi fazla üzmeyin üzülmüş ya da üzmüşler;)
Soran1 yılSizede💁
1 yılYorumla da bir görelim
01 Yorumla
Soran1 yılMeraklı bir yapınız ve araştırmacısınız merak ettiğiniz konuları araştırmayı sever ve deli dolu bir kişiliğe sahipsiniz. daha doğrusu karmaşık bir yapınız var tam çözmek için biraz daha dğşğnmem lazım:) şunu diyebilirim çay ve kahve seversiniz
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Yorumla bakalım
05 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir yapınız var biraz sertlik var ama o kadarda yumuşak bir kalbiniz var, sizin kalbinizi kim çalar bilemem ama çok şanslı biri olur o konuda
Soran1 yılPozitif yönleriniz çok var:) bir şey sorcam ben mesaj atamıyom kaç lvlde msaj atılıyodu
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılnasıl yorumluyon
02 Yorumla
Soran1 yılAsabi, Sert ve o kdarda mütevazi bir adamsın;) arkadaş çevren çok şanslı
- 1 yıl
Eyw dostum
Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı. Bil bakalım gerçi beni bilmek kolay olur
00 Yorumla
1 yılSen de yorumla bakalım
00 Yorumlahadi yap da görelim merak ettim
00 YorumlaHadi yap
21 Yorumla
Soran1 yılTakıntılarım var, iyi bir kadınsın seni ğzenler oluyo bu sebepten ötürü güvenin sarsılmış
- Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılYapp
01 Yorumla
Soran1 yılYürüyüş yapmak, müzik dinlemek, gezmek kahve içmek yabancı dizi izlemek gibi aktiviteleriniz var, Seyehat etmeyi seviyosunuz bütçe olursa:)
1 yılSoyle bakalm
01 Yorumla
Soran1 yılPembe abla :) paralar bittimi:)
Benide lütfen
02 Yorumla
Soran1 yılTam bir ülke sevdalısınız, karakteriniz iyi ilerliyen zamanda dahada iyi olur
Buyur dene.
07 Yorumla
Soran1 yılBilgili kişiliğin var, Araştırmak gezmek gibi fobin var
- 1 yıl
Hobidir o 😅
Soran1 yılBir sürü kişi yazmış yetişwmiyom maruz gör :) görmezden gel :)
- 1 yıl
Estağfurullah, çok bilmiş yerine de bilgili yazmışsın bak sesimi çıkarmadım 😅 mazur göreyim 👍
Soran1 yılSensin sen :)
- 1 yıl
Değilim. 😌
Soran1 yılHıhı:) değilsin
Tabi buyrunuz
010 Yorumla
Soran1 yılSaf ve Masum bir kişiliğiniz var, Güzel insanlar ile her daim mutlu olursunuz
Soran1 yılÇok yorum var yetişmek zor oluyor:)
Saf ve Temiz bir kalbiniz var, İnsanları kolay kolay kırmaz dinler gerektiğinde yol gösterirsiniz, maddi olarak iyi olmuyabilirsiniz ama yaşam kaliteniz güzel sohbetiniz güzel sizle çay içen arkadaşlarını çok şanslı:) film izlersiniz, yürüyüş yaparsınız, genelde spor giysi tercih edersiniz arada çanta kullanırsınız bazen sık bazen değil:) boy kilo orantılı saçları omuz altında :) yeterlimi:)
Soran1 yılÜzülmeyin yeterli :) bildimmi gerçekten
Soran1 yılKendimden korktum :) haha
Soran1 yılBilmek Allaha mahsus ben tahmide bulunurum ;) takip attım sana lemmy diye
1 yılOlur
02 Yorumla
Soran1 yılGizemli bir yapınız var, araştırmacı akıllı hareket ediyosunuz, boş sohbetlerden kaçınırsınız ya da girmezsiniz,
- 1 yıl
Teşekkür ederim sağolasın 😌
1 yılBuyur
03 Yorumla
Soran1 yılburada yazamam farklı yapınız var sorum kaldırırlır
- 1 yıl
mesaj atabilirsin
Soran1 yılLemmy1 adım istek yollaıdm
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılOlur
03 Yorumla
Soran1 yılKarışık bir ruh haliniz var nasıl desem yorgun bitkin gibi sürekli ağırlık var üzerinizde artık psikolojikmi depresyonmu bilemedim.
- 1 yıl
Açsana biraz daha, dediklerin doğru değil pek yorgunluk hep varda genel karakterim böyle 😂
Soran1 yılDoğru olmadığını biliyom :) birazdan yazarım :)
1 yılOlur yap bakalım
02 Yorumla
Soran1 yılAşk kadınısınız kolay değilsiniz;) düşünceli akıllı kadınsınız, Yemek yemek, nadirde olsa spor yapmak, yabancı dizi izlemek, müzik dinlemek, deniz gibi altiviteleriniz var, karışık bir yapınız var
- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılYa lütfeen🥹
07 Yorumla
Soran1 yılDelidolusunuz neşe kaynağısınız çevreniz çok şanslı 0 stres 0 takıntı:) film izlemek, kahve içmek, çok sık olmasada gezmek, Güzel bir kalbiniz var kötülük yok içini neyse dışınızda o tabi sizi çekemiyenler var onlarıda biliyosunuz;) siyah çantanız güzel elle tuttuğunuz :)
- 1 yıl
Iı şey çantamı nerden gördün jsns
- 1 yıl
Çok iyi fal bakar gibisin jsjs
- 1 yıl
Müstakilken bakar mısın jsjs
Soran1 yılTahmin ettim :) diğerleri çıktımı
Soran1 yılBakarım sana fal :) istk atarım
Soran1 yılTakip isteği attım lemmy isim
- Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı.
m 1 yılBuyur
02 Yorumla
Soran1 yılKral düzgün bir hayatın var ortamın felan pek yok kdr az güzel bir insansın
- 1 yıl
Eyvallah kral
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bakalım
05 Yorumla
Soran1 yılAraştırmacı, bilgili, zeki bir yönünüz var konuşmadan önce düşünür öyle konuşursunuz, Ağır başlı bir yapınız var
Soran1 yılKısa ve öz :)
Soran1 yılPeki kral
Yorumla
03 Yorumla
Soran1 yılAğırbaşlı bir yapın var, Çevren çok şanslı
Soran1 yılRica
Olur
05 Yorumla
Soran1 yılÇay Ve Kahve içmeyi seversin, gezip tarihi yerleri araştırmayı gezmeyide seversiniz, alkol felan aranız pek yok kadar az, genel olarak çay kahve türleri tüketirsiniz
Soran1 yılOnuda bilmiyim yani :) müneccim değilim sonuçta tahmin bu:)
Soran1 yılPeki olsun :))
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Olur 🙃
03 Yorumla
Soran1 yılAkıllı ve mantıklı hareketler ediyorsunuz. Genel olarak düz bir yaşantınız var kahve içmeyi seversiniz, oturup müzik dinlemek arada film izlemek, Yğrüyüş yapmak ve giyiminize önem verirsiniz;) kitap okumak veya roman okumak ya da bazı şeyleri araştırmak
Soran1 yılRica
1 yılOlur, tabi..
05 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir yaşantın var kendi halinde ve takıntı yönleriniz var biraz kıskançlık olabilir belkide daha fazla;) Film izlemek kahve içmek gibi aktivitelerin var, gezmeyi seversin sinema nadirde olsa gidersin dışarda yemek yemek gibi avm gezmek vs,
- 1 yıl
Hepsi doğru..
Ama gezme olayı bıraz abartılı olmuş..
Soran1 yılMüneccim olmadığım için normal herşeyi bilemeyiz :) bildiysem iyi en azından
- 1 yıl
Baya bildin, şaşırtıcı..
Soran1 yılTeşekkürler :)
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılOlur.
01 Yorumla
Soran1 yılAğır başlı yapınız var ergen tavır sergiliyen insanları sevmezsin kim olduğu farketmeden, Film izlemeyi seversin, şu an hayatında 1’i var gibi yok gibi kararsız fibisin;) güzel bir kalbin var buda yüzüne ve çevreme yansıyo ve sevişiyosunuz çevreniz tarafından
1 yılNeye göre yorumluyorsun? Büyücü müsün yoksa
01 Yorumla
Soran1 yılBüyücü felan değilim hislerim kuvvetli diyelim profile bakıp yorumluyorum bu kdr:)
1 yılOlur
01 Yorumla
Soran1 yılAçıksözlü bir yapınız var. insanlarla rahat konuşur çekinmezsiniz varsa var yoksa yok tarzında:) delidolusunuz ama frenlenmek gerekir bazen:) birazda tehlikeli birazda sempatik boyunuz kısa kilo biraz fazla ten sarışına kaçıyo:)
- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılYorumla bakem 🤪😂
05 Yorumla
Soran1 yılAğır başlı bir yapın var. Yanında duracak adamda ağır başlı olmalı cıvık ergen tavırlı sevmiyor gibisin. Rakı içersin belki;) sohbet ve konuşmayı seversin, Sahil Kenarı gibi yerleri sever balık gibi yemekleri seversin pek film izlemesin:)
- 1 yıl
Şaka yapıyooorsun! E sen baya bildin ahahah
Soran1 yılBoşa kürek sallamam:) arada yanıldığım oluyo:)
- 1 yıl
Tutturdun ama baya bravo. Başka neler görüyorsun sayın kişilik yorumcusu 😄
Soran1 yılÇok şey var güzel şeyler ama
- Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılEvet
02 Yorumla
Soran1 yılAraştırmacı bir yapınız var, çekingensin biraz kendi içine kapanık bir yapın var aslında güzel bir hayatın var ama kendini bazem yoruyosun beyin olarak;)
- 1 yıl
Dogru
1 yılHımm peki
03 Yorumla
Soran1 yılBoy ve Kilon orantılı fiziğin düzgün, minyon tipli olabilirsin;)
- 1 yıl
Kişilik karakter sorusu diye biliyordum aslında 🙄
Soran1 yılEvet öyle devamı gelicek
1 yılbekliyorum
01 Yorumla
Soran1 yılMinnoş bir yapın var yaşında olsa öyle gözükmüyosun çok tatlı ve o kdarda akıllısın;) kolay kolay seni kimse kndıramaz:) enerji dolusun ve etrafına enerji katmaktan zevk alıyosun
1 yılHadi bakalım
02 Yorumla
Soran1 yılKendinğ sebepsiz şeylere çok ypruyosun güzel bir kadınsın çok değer verdiklerin seni hep üzüyor, kitap okumayı gezmeyi seven bir kişiliğin var;) fazla detay yoruyo:)
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 😊😊
- Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı.
u 1 yılyorumla bakalım
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabikiiii
00 Yorumla
1 yılYorum.
00 Yorumla
1 yılOlur.
00 YorumlaOlur olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yılOlur 😅
00 Yorumla
1 yılBenidee💘
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı.
1 yılOlur
00 Yorumla
1 yılYorumlayınız. d
00 Yorumlayap 👩🏻🚀
00 YorumlaTamam yorumla
00 YorumlaYorumla bakalım
01 Yorumla
Soran1 yılAraştırmacı ve gezici yürüş yapmayı bilgisayar gibi altivitelerin var oyun oynamayı seversin
Gizli Üye(30-35)1 yılTamam
00 Yorumla
1 yılOlur
17 Yorumla
Soran1 yılÇok akıllı bir tipsin;) dürüst yapın var yalancı değilsin yalanı hiç sevmezsin ama şansın yok buda yaşam tarzını etkiliyor çok güzel bir kalbin var ne yazsam yetmez
- 1 yıl
Bir an beni tanıdığınızı düşündüm her şey o kadar doğru ki çok teşekkür ederim sağ olun
Soran1 yılRica ederim tanımıyorum sizi:) genel olarak doğru tahmin ediyorum alttaki yorumlara bakarsak:) yaşını çıkaramadım ya 19 ya da 26 :)
- 1 yıl
Yaşım o kadar küçük değil 😊yüreğinize sağlık
Soran1 yılSohbetin güzel belki başka birgün gizli olmadan yorum yaparım size :) soruyu sordum gizli kaldı değişmiyo;)
- 1 yıl
Teşekkürler keyifli vakitler 😊
Soran1 yılSağol sizede:)
Yorumla bakalım
02 Yorumla
Soran1 yılKendi halinde olan birisiniz, hayatınızda şu an kimse yok
Yorumla
02 Yorumla
Soran1 yılKral güzel bir karakterin var dağcı bir havan var gezmeyi seviyosun çay içersin tarihi yapınız var
1 yılİstiyorum
02 Yorumla
Soran1 yılGezmeyi spor yapmayı seviyorsun, sohbet etmeyide deli dolusun yani
- 1 yıl
Doğru ✅
1 yılevetttt
02 Yorumla
Soran1 yılYaşın genç :) seyran ölmez bence :)
- 1 yıl
🤧🤧 ölmem dımı
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri