16 senelik okul hayatım arkadaş edinememe ve dışlanma ile geçti (aşırı özgüvensizlik ve sessiz bir karaktere sahip oluşum yüzünden). İngilizce kursunda bile 6 kişilik sınıfta yalnızdım tanımaya bile yeltenen olmamıştı. Birkaç gün sonra da kısmet olursa işe başlıyorum (ne iş yaptığımı sormayın söylemek istemiyorum) sizce gene dışlanacak ve arkadaşsız kalacak mıyım?
Şöyle bisey var. Ben de sessiz biriyim bu yuzden çogu kisi benimle konusmuyodu belirli arkadaslarım oldu hep ortamcı degildim cunku. Fakat dışlanma olayı biraz farklı. Sen bi gruba dahil olmak istiyosan ama onlar seni istemiyosa bu dışlanmak evet ama sen soguk çekingen duruyosan onlar da senin çok konusmuyosa bu dışlanma sayılmaz bencee
Benim için elektrik onemli ya bazen kızlar diyoki mesela bu çocuk çok cirkin ama ben begeniyom elektrik aliyom yani kisiden kisiye degisir. Sessizligi de düzelemiyosan boş ver duzeltme kotu bisey degil
Sizin gibi insanlara bisey anlatılmaz. Bi çocuk var o da kısayım beni kimse istemez diyor ona da anlatiyorum çok çabaladim bu kadar karamsar olma butun kızlar ayni degildir diye duzgun bir üslupla anlatmaya calisiyorum ama yok yani anlamiyorsunuz
Evet herkes biseyler yasiyo bende zorbalandım yeri geldi. Belirli bi kesimin guzellik yakisiklilik standartlarina uymuyosaniz size çöp gozuyle bakarlar ben de bunlarin kralini yasadim ama dunya onlardan ibaret degil sokaktaki herkes Rihanna mi Brad pitt mi
Evet benim gibilerw bir şey anlatılamaz çünkü gerçekleri konuşuyoruz boş avuntuları da yemiyoruz evet o çocuk kısa ise yani 1.85 ve aşağısında ise ömrü boyunca ona kimse bakmayacak doğruları kabullenmiş o da erkenden
Bakımsız biri değilim ama tip kötü olunca kurtarmıyor boş teselli etme yani. Ve o soru Sor vs dediğin şeyleri çok denedim olmuyor hiçbir şekilde 23 senedir yapamadım şimdi mi olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende senin gibiyim sessizim bende okul günlerimde yanlızdım hep
Anladım
Çok soguk davranirsan dışlanirsin
Soğuk davranmıyorum ki sadece sessiz biriyim maalesef yapım bu aşamıyorum
Şöyle bisey var. Ben de sessiz biriyim bu yuzden çogu kisi benimle konusmuyodu belirli arkadaslarım oldu hep ortamcı degildim cunku. Fakat dışlanma olayı biraz farklı. Sen bi gruba dahil olmak istiyosan ama onlar seni istemiyosa bu dışlanmak evet ama sen soguk çekingen duruyosan onlar da senin çok konusmuyosa bu dışlanma sayılmaz bencee
Bilmiyorum onlar konuşmayınca bende konuşmadım bu şekilde dışlanmış oldum işte ve her yerde bu şekilde oluyor birde üstüne tip müebbetlik olunca...
He evet boyle bisey de var. Lisedeyken benim de tipim iyi degil diye onlar. gibi kiyafetler giymiyom diye konusmuyolardi🙂🙂
Anladım ki hiçbir şansım yok zaten ne arkadaşlık ne sevgililik hakkım değil
Oyle dusunme şanssız olabilirsin ama hakkım yok deme herkesin mutlu olmaya sevilmeye çok ihtiyacı var
Tipi olmayana ve sessiz olana yok
Tip için bisey diyemicem bak elektrik alamadıysan bi insandan sevemezsin hani. Ama sessizlik boyle bisey degil
Elektrik işi değil tip meselesi tip yoksa aşk ta yok ömür boyu. Sessizlik için de maalesef düzelemiyorum yapacak bir şeyim yok gibi
Benim için elektrik onemli ya bazen kızlar diyoki mesela bu çocuk çok cirkin ama ben begeniyom elektrik aliyom yani kisiden kisiye degisir. Sessizligi de düzelemiyosan boş ver duzeltme kotu bisey degil
İnsanlara göre kötü bir şey ama şu var kimse çirkin birinden elektrik almaz hayatımda öyle bir şey şahsen duymadım da görmedim de
Çirkin kime gore neye gore bi olcutu var mi
Twitterda görüyorum en normal adama bile neler neler diyorlar
Olabilir derler
O zaman elektrik meselesi diyemezsin her şey tipten ibaret sadece
Diyemezler ayrıca ne zannediyorsunuz kendinizi?
Anlatmak istedigim sey farkli biseydi neyse ifade edemedim
Hakkinda hayirlisi olsun
Sizin gibi insanlara bisey anlatılmaz. Bi çocuk var o da kısayım beni kimse istemez diyor ona da anlatiyorum çok çabaladim bu kadar karamsar olma butun kızlar ayni degildir diye duzgun bir üslupla anlatmaya calisiyorum ama yok yani anlamiyorsunuz
Evet herkes biseyler yasiyo bende zorbalandım yeri geldi. Belirli bi kesimin guzellik yakisiklilik standartlarina uymuyosaniz size çöp gozuyle bakarlar ben de bunlarin kralini yasadim ama dunya onlardan ibaret degil sokaktaki herkes Rihanna mi Brad pitt mi
Bana göre evet herkes rihanna herkes Brad Pitt ben hariç tabi
Evet benim gibilerw bir şey anlatılamaz çünkü gerçekleri konuşuyoruz boş avuntuları da yemiyoruz evet o çocuk kısa ise yani 1.85 ve aşağısında ise ömrü boyunca ona kimse bakmayacak doğruları kabullenmiş o da erkenden
Ayrıca bütün kızlar aynıdır hepsi serseri keko sabıkalı 1.85 üstü yakışıklı kaslı adam istiyor geri kalanlara asla bakılmayacak bu hayatta
İyi gunler
Verecek cevabınız yok çünkü haklı olduğumu anlamışsınız acı gerçekleri sizede iyi günler
Cevabimi verdim ben
Biseyleri sana. ispatlamak zorunda da degilim. Kişi kendinden bilir işi hadi iyi gunler
Zorunda değilsin ki ispatlayamazsın da çünkü aksi yok bu dediklerime hak vermeyecek insan yoktur
Tamam kardesim hakkinda hayirlisi olsun
Kalbine ferahlik versin allah
Soğuk davranma güleç ve konuşkan ol
Söylemesi kolay 23 yıllık yaşantımda bunu hiçbir şekilde yapamadım karakterimde yok ve düzeltmeye uğraştım da olmuyor
Olur olur zorla kendini
Git meraba de soru Sor felan konuşmaya çalış
Çok zorladım asla yapamıyorum bu yüzden benim diğerleri gibi sevgilim bile olmadı mesela üstüne tip te kötü olunca
Bişey olmaz kılık kıyafetine çeki düzen var bakımlı ol şakacı konuşkan ol her şey düzelir bir kaç kez soru sorup konuşursan alışırsın
Bakımsız biri değilim ama tip kötü olunca kurtarmıyor boş teselli etme yani. Ve o soru Sor vs dediğin şeyleri çok denedim olmuyor hiçbir şekilde 23 senedir yapamadım şimdi mi olacak
Küçücük çocukken bile bir köşede otururmuşum nasıl değişecek sanki bir şeyler psikoloğa bile gittim tek giden param olmuştu
Abartma dene bir kişi 2 kişi 3 kişi sohbet aç birşeyler anlat espiri yap bak nasıl arkadaşlık kuruyorlar hemen kendini ezik gösterme
Sohbet açamıyorum işte hiçbir şekilde yapamadım çok denememe rağmen sen yazdıklarımı okumuyor musun hiçbir şekilde basaramiyorum diyorum
Tm böyle kal bu kafayla evlilikte yapamazsın
Bence psikiyatri tedavi ve psikolog ile görüş
Psikolog gittim dedim zaten ya. Evet zaten evlilik düşünmüyorum kimse yakışıklı olmayanla evlenmez
Bence yanlış düşünüyorsun
Doğru düşünüyorum gerçekler bunlar
Sen bilirsin senin hayatın