Kişilik & Karakter Hangi üslup sizde daha sempati oluşturur? Mateekısoyaro Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana bardak su getir Bana bir bardak su versene (sert tonlama) Bana bir bardak su versene (yumuşak tonlama) Bana bir bardak su verir misin? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi üslup sizde daha sempati oluşturur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Bana bir bardak su verir misin. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Zahmet olmazsa bir bardak su verir misin rica etsem? (Düşük ses tonu, aciz bir bakış ve yalvarır gibi istemek)Cevap: Kalk kendin al a. Uşağın mı var? 0 2 Yorumla Escanorkhun 1 yıl Ahahahaha bu da iyiymiş laz mısın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karadenizliyim ama laz değilim Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir bardak su verirmisin lütfen 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kibar olmak kazandırır. 1 0 Yorumla
Escanorkhun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl @nehirolabilir 0 1 Yorumla nehirolabilir 1 yıl Bu soru nerden cikti simdi evren sesimizi duydu herhalde ahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana bir bardak su verir misin.
Zahmet olmazsa bir bardak su verir misin rica etsem? (Düşük ses tonu, aciz bir bakış ve yalvarır gibi istemek)
Cevap: Kalk kendin al a. Uşağın mı var?
Ahahahaha bu da iyiymiş laz mısın?
Karadenizliyim ama laz değilim
Bir bardak su verirmisin lütfen
Kibar olmak kazandırır.
@nehirolabilir
Bu soru nerden cikti simdi evren sesimizi duydu herhalde ahaha