Kişilik & Karakter İnsanlara güvenmek mi daha zor, yoksa insanların güvenini kazanmak mı? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İnsanlara güvenmek mi daha zor, yoksa insanların güvenini kazanmak mı? İnsanlara güvenmek mi daha zor, yoksa insanların güvenini kazanmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Benim için insanlara güvenmek imkansız gibidir.. ama güvenlerini kolay kazanırım çünkü bir yanlışım olmaz kimseye karşı 1 0 Yorumla
Papatyaadası Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aynı kapıya çıkıyor. Güven ile ilgili her adım zordur. 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güvenmek daha zor benim için 1 23 Yorumla Catutigernos 1 yıl bana güvenmiyor musun yani :o Yorumla u Aybuke6 1 yıl Ne konuda 😅 Yorumla Catutigernos 1 yıl karşında bir ikizler olduğunu unutma ikizler :D bir de üstüne yükselenim akrep :o kıvırmadan cevap ver soruma :D Yorumla u Aybuke6 1 yıl Hahah bunu hatırlatmasan güveniyorum derdim🤣🤣 Yorumla Catutigernos 1 yıl kaçamak cevap veren kişi mi diyor bunu :D hala laf oyunları yapıyor tipik ikizler :D Yorumla u Aybuke6 1 yıl E bizim işimiz 🤣 Yorumla Catutigernos 1 yıl işin öğretmenlik değil miydi 🤔 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Ek iş 😂😂😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl ek işi pek beceremiyor gibisin :P Yorumla u Aybuke6 1 yıl Öyle mi 🤣🤔 Yorumla Catutigernos 1 yıl görünen öyle :o Yorumla u Aybuke6 1 yıl Olduğu kadar napalım 🤣 Yorumla Catutigernos 1 yıl bir dahakine daha iyi bir performans bekliyorum Yorumla u Aybuke6 1 yıl Güvenmemem gerekiyormuş demek Yorumla Catutigernos 1 yıl neye :o Yorumla u Aybuke6 1 yıl Sana Yorumla Catutigernos 1 yıl Akıllıca bir hareket 🤔 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Test etmiş oldum 👍 Yorumla Catutigernos 1 yıl test etmeye gerek yoktu sorsan söylerdim 🤔 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Güvendiğimi söylemedim zaten Yorumla Catutigernos 1 yıl Güvendiğini söyledin demedim zaten 🤔 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Tamam Yorumla Catutigernos 1 yıl peki. Yorumla
chatbotsavar Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Güvenmek 1 6 Yorumla Catutigernos 1 yıl yaşıyon mu la sen :o Yorumla chatbotsavar 1 yıl Yok öteki tarafa gidip geliyorum arada kurban Yorumla Catutigernos 1 yıl ya git ya gel la ne o öyle :o Yorumla chatbotsavar 1 yıl Koşullar ne gerektiriyorsa kurban Yorumla Catutigernos 1 yıl o koşullar neymiş :o Yorumla chatbotsavar 1 yıl Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Güvenmek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim için insanlara güvenmek imkansız gibidir.. ama güvenlerini kolay kazanırım çünkü bir yanlışım olmaz kimseye karşı
Aynı kapıya çıkıyor. Güven ile ilgili her adım zordur.
Güvenmek daha zor benim için
bana güvenmiyor musun yani :o
Ne konuda 😅
karşında bir ikizler olduğunu unutma ikizler :D bir de üstüne yükselenim akrep :o kıvırmadan cevap ver soruma :D
Hahah bunu hatırlatmasan güveniyorum derdim🤣🤣
kaçamak cevap veren kişi mi diyor bunu :D hala laf oyunları yapıyor tipik ikizler :D
E bizim işimiz 🤣
işin öğretmenlik değil miydi 🤔
Ek iş 😂😂😂
ek işi pek beceremiyor gibisin :P
Öyle mi 🤣🤔
görünen öyle :o
Olduğu kadar napalım 🤣
bir dahakine daha iyi bir performans bekliyorum
Güvenmemem gerekiyormuş demek
neye :o
Sana
Akıllıca bir hareket 🤔