Kişilik & Karakter Yüzünüzü güldüren neler var 😄? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Beni benden başka kimse güldüremiyor😂 neyse böyle devam.Sizin yüzünüzü ne güldürür peki?😄 Yüzünüzü güldüren neler var 😄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Evlatlarım var 🙏 Sizler varsınız eee daha ne olsun , 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Yeğenlerim ve arkadaşlarım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. hiç bir şey yok. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Bu aralar Instagram videoları güldürüyor. Bir arkadaş var sağ olsun bol bol video atıyor. Bazı kişilere benzetmesi o ayrı komik oluyor 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu tatlı ağdasını yapmış lazerli bakımlı mis kokulu dünya tatlısı kız yüzümü güldürüyo moralimi yükseltiyo 😊😇 0 0 Yorumla
Gulab-jamun Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yüzümü güldürenler; çocuklar, hayvanlar ve kitaplar. 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çocuklarım var sadece. Onlar da olmasa, bu dünya çekilmezmiş. 0 0 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Arkadaşlarım. Onlarla olunca çok mutlu oluyorum herşeye gülüyoruz. Modum değişyor 0 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kafamın içinde dönen espriler, izlediğim komedi türü yayınlardaki replikler filan.😂 0 0 Yorumla
Odyessia Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Tam güleceğim birşeylere zam geliyor ben napayım 😀😀😃😃 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Motor grubumuzda birbirine yürüyen erkekler 🤣🤣🤣🤣 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ben bi tek kızlarda böyle sanıyordum ahjahsd Yorumla ibooo1 1 yıl Bende tek erkeklerde sanıyordum sjsjs Yorumla Soran 1 yıl Ya elliyolar mı peki hshwhsus Yorumla ibooo1 1 yıl Daha dün bir diğerini kafasını arabanın camına sıkıştırdı sjsjsj sen düşün sksjsj Yorumla Soran 1 yıl Ee sora ahzhs Yorumla ibooo1 1 yıl Sonrasında gözlerimi kapattım 🫢🫢🙈🙈sjsjs Yorumla Soran 1 yıl Ayh pis herifler hshdhhs Yorumla ibooo1 1 yıl Evet yaa sjsjs Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Karşımda bi bebe var. Ona epey gülüyorum iyi ki var. Allah nazarlardan korusun. 0 0 Yorumla
beatifoll Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl sevdiğin birini görünce insanın yüzü ister istemez gülümser 0 0 Yorumla
server2383 Takip Et Xper 1 Yaş: 48 1 yıl cevap çok doğru kendinden başkası güldüremez insanın yüzünü 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. maymun yavrusu videolarına çok gülüyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tokatlamaları efsane 🤣 Yorumla u tenedos 1 yıl koklayıp daldan düşüyoprlar ya asdfasd Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. YouTube daki komik videolar 😄 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi kendime gülüyorum ben 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Başta Sevdiğim insan sonra şapşal hayvanlar :)) 0 0 Yorumla
9bacakliorumcek Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Şu sıralar agresif modum hiçbir şey mutlu etmiyor 0 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Hiç bir şey. (Not depresifim) 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ata Demirer var 😄 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Pek bir şey yok 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Cem yılmaz 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evlatlarım var 🙏 Sizler varsınız eee daha ne olsun ,
Yeğenlerim ve arkadaşlarım
hiç bir şey yok.
Bu aralar Instagram videoları güldürüyor. Bir arkadaş var sağ olsun bol bol video atıyor. Bazı kişilere benzetmesi o ayrı komik oluyor 😄
Bu tatlı ağdasını yapmış lazerli bakımlı mis kokulu dünya tatlısı kız yüzümü güldürüyo moralimi yükseltiyo 😊😇
Yüzümü güldürenler; çocuklar, hayvanlar ve kitaplar.
Çocuklarım var sadece. Onlar da olmasa, bu dünya çekilmezmiş.
Arkadaşlarım. Onlarla olunca çok mutlu oluyorum herşeye gülüyoruz. Modum değişyor
Kafamın içinde dönen espriler, izlediğim komedi türü yayınlardaki replikler filan.😂
Tam güleceğim birşeylere zam geliyor ben napayım 😀😀😃😃
Motor grubumuzda birbirine yürüyen erkekler 🤣🤣🤣🤣
Ben bi tek kızlarda böyle sanıyordum ahjahsd
Bende tek erkeklerde sanıyordum sjsjs
Ya elliyolar mı peki hshwhsus
Daha dün bir diğerini kafasını arabanın camına sıkıştırdı sjsjsj sen düşün sksjsj
Ee sora ahzhs
Sonrasında gözlerimi kapattım 🫢🫢🙈🙈sjsjs
Ayh pis herifler hshdhhs
Evet yaa sjsjs
Karşımda bi bebe var. Ona epey gülüyorum iyi ki var. Allah nazarlardan korusun.
Burhan Altıntop
sevdiğin birini görünce insanın yüzü ister istemez gülümser
cevap çok doğru kendinden başkası güldüremez insanın yüzünü
Tebessüm yetiyor
maymun yavrusu videolarına çok gülüyorum
Tokatlamaları efsane 🤣
koklayıp daldan düşüyoprlar ya asdfasd
YouTube daki komik videolar 😄
Kendi kendime gülüyorum ben
Başta Sevdiğim insan sonra şapşal hayvanlar :))
Kendim ve ben
Şu sıralar agresif modum hiçbir şey mutlu etmiyor
Ben varım kendi kendime gülerim..
Para var huzur var
Hiç bir şey. (Not depresifim)
Kedim var
Bugünlerde hiç bişey yok
hicbisey yüzümü gulduremiyor
Neden
Ona ben karar veririm
Kimse yom
benim yüzümü sadece okul guldurur