Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Ben kendi kendime de eğlenecek bir çok konu bulabiliyorum.. Neşeli ya da mutlu olmak için illa birilerinin olmasına gerek yok.. Fakat tabi ki çevremde sevdiğim insanların olması ve onlarla şakalaşmam çok daha keyifli hale getiriyor olayları.. Sevdiğim insanlar iyi olsunlar, ben iyi olayım geri kalan her şey hallolur.. Keyifli günler..
Yüzümü güldüren şey ilk olarak ailemle geçirdiğim zaman cidden aşırı keyif duyarım musmutlu olabiliyorum. Sonrasında eğlenceli aktivitelerin olduğu arkadaş grubum var evet o zamanda hep pozitif kalabilir gülümserim. Son olarak Fenerbahçenin galibiyetlerinde feci şekilde mutlu oluyorum. Ne kadar kupasız yıllar geçse de izlemem desem de bir galibiyetle mutlu olup gülebiliyorum o gün gerçekten güzel geçiyor.
Valla benim yüzümü birçok şey güldürebilir çünkü ben gülmeyi seviyorum. Gülmek için kendime bir sürü bahane üretiyorum. Kendimi eğlendirmesini biliyorum. Evet hayat şartları çok sıkıntılı, evet bir güven ortamı bile yok, evet çoğu şey yolunda gitmiyor, ancak hayat bunlara rağmen güzel ya. Hayatı güzelleştirmek bizim elimizde.
Küçük şeylerden mutlu olabiliyorum. Mesela son günlerde kendime plaklar alıyorum, bu aksam marketten abur cuburlar aldım beni mutlu etmeye yetiyor. WhatsApp da yegenlerimle annemle görüntülü konuşmak beni mutlu etmeye yetiyor...
Baktığın herşeye olumlu sevgi dolu bakarsan mutluluk seninle olur.. Gülmek için uğraşmıyorum içten geliyor.. Gün içinde sıksık ufak şeylere gülüyorum karakterim böyle..
evinden içeri girdiğinde huzuru hissediyorsa insan, uykudan uyandığında sağlıklıysa, o gün gülmek için başka bir sebebe ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum.