Bu yaştan sonra yeniden doğup ne yapacaksak artık. Yaş olmuş otuzbeş. Yolun yarısı mı belli değil. Ama yeniden doğdum ben dün :)

Bu yaştan sonra yeniden doğup ne yapacaksak artık. Yaş olmuş otuzbeş. Yolun yarısı mı belli değil. Ama yeniden doğdum ben dün :)

Farklı şeyler öğrenerek veya fazla düşünerek, kendini geliştirmenin ve aydınlığa ulaşmanın bir yaşının olduğunu düşünmüyorum, neredeyse her ay bazen her hafta, değiştiğimi hissederim, zaman o kadar hızlı geçiyor ki
lisede son haftalara dpgru beni surekli eizklemeye calisan her seyimi elestiren saka adi altinda siddet uygulayan arkadaslarimla bagimi kopardigim gun hava firtinaliydi ve ben eve yuruyerek donmustum simsek cakarken ve o ruzgari tenimde hissederken olaylari dusunerek eve gittigimde yasadigim rahatlama hissi inanilmazdi sanki saatlerce denizde yuzup eglenip eve gelince soguk dusun ardindan yataga girince hâlâ o denizdeymissinde havalaniyomussun gibi bi his olur ya onun kadar harikaydi
2 yıl kadar önce böyle hissetmiştim. :))
Abicim, yaş 35 daha yolun yarısına bile gelmedin inşallah. Daha yaşayacak nice güzel anıların olacak, inşallah hep beraber hepsini görürüz. Daha yeni başlıyor... 🥰✨
Bu sabah ve her sabah aslında tabii duş yapıp kahvemi içtikten sonra
Cevap
5Cevap
Hiç bir zaman maalesef
Bir buçuk ay kadar pandemide dışarı çıkmamıştım ilk dışarı çıktığım gün aynı duyguyu hissetmiştim.
Tabi ki, yaşanmışlıkların ağırlığıyla öldüğüm olmuştu ta ki bir güne kadar…
Mutlu uyandığım her sabah yeniden doğmuş gibi hissediyorum
Geçen sene baya sene sonra kuzenimin tuzağından yine kurtuldum Allah'a şükürler olsun
Komadan çıktığım gün.
Geçmiş olsun
Təşəkkürlər.
O zaman iyi ki doğdun diyelim
O zaman yeniden doğum günün kutlu olsun abi 😊
Hatırlamıyorum çünkü hissedemedim
Böyle hissetmeye ihtiyacım yok
Yeniden doğum yoktur reenkarnasyon gerçek degildir
Hiç yeniden doğmuş gibi hisetmedim şimdiye kadar.
7 yıl önce yeniden doğdum
Ölüm tehlikesi atlattığım bi gün.
Geçmiş olsun
🙏🙏🙏
Hiç öyle hissetmedim
Ayrıldığım zaman..
Hissetmedim
şu an şimdi..
10 sene olabilir
evet bence de
hicbirzaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?