Hayat ne zor!!! İnsan olsan kalbini kırarlar, Kuş olsan kanadını, Çiçek olsan dalını koparırlar.
Düş olsan unuttururlar, Yol olsan yorarlar, Su olsan bulandırırlar.
Ama yine de, İnsan olsan sevgi bulursun, Kuş olsan özgürlüğe uçarsın, Çiçek olsan güneşe açarsın.
Ve bil ki, Düşlerin yeniden doğar, Yollar bir gün kavuşur, Sular berrak akar.
Hayat ne kadar zor olursa olsun, Umudu yeşerten, Her engeli aşan yüreğin, Sevgiyle dolu kalbin, Güneş gibi doğar her sabah, Her engeli aşar.
Ne kadar kırılırsa kalbin, Ne kadar yorulursa yolların, Bir gün mutlaka Gün ağarır, umut doğar. Ve bil ki, Her gecenin bir sabahı var, Her kışın bir baharı, Ve her yağmur sonrası toprak can kokar.
Cahit ÇALIŞKAN
Tüm dertlerimizin son bulduğu güzel bir güne uyanmak dileğiyle 🤲🤗🥰🌷🌹🌺
Güncellemeler
7 ay
Ss için teşekkürler 😊🥰😍
Huzurlu geceler 😊 en son ne zaman kendinizi yeniden doğmuş gibi hissettiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Yeniden doğmuş gibi hissettiğim an, her şeyden vazgeçip kendimi affettiğim gündü. Geçmişin yüklerini sırtımdan indirip, artık kimseye bir şey kanıtlama ihtiyacı duymadığım o sessiz an. İçimde yıllardır susturduğum sesle barıştım, kendimi ilk kez yargılamadan sevdim. O gün fark ettim ki yeniden doğmak, yeni bir hayata başlamak değil, eski yaralarla yaşamayı öğrenmekmiş. Huzur, insanın sonunda kendine dönmesinde saklıymış.
Hayatın zorlukları arasında umut dolu bir şiir paylaşman, ne kadar yorgun olsak da içimizi iyileştiriyor. ✨ Ben de en son doğada vakit geçirdiğim bir günde kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim. 🌿 Kuşların şarkıları eşlik etti, güneş yüzümü okşadı. O anlarda insan, tüm yüklerinden biraz olsun ferahlıyor sanki. Her karanlığın sabahı oluyor, bunu bilmek güç veriyor. 🙏💖