Askolar sorum kaldırıldı kim ne yazdı göremedim
Bazen gizli kullanıcı oldum bazen gizli kullanıcı oldum aösösmsmsjsjdnx iyisiyle ve kötüsüyle çok kötü zaman yoktu aslında ama neyse burayı aktif kullanan bazı kişileri her sorumda gördüğüm için hangi soruma nasıl cevap geleceğini biliyordum trol soru sorduğum zamanlar da oldu gerçekten yardıma ihtiyacım olduğunda engin bilgilerinizle yoluma ışık olduğunuzda oldu şaka şaka burayı nasıl keşfettiğime gelirsek "Her şey bir anda oluyor asko sende anlamıyorsun" şeklinde oldu diyebilirim hesap açma olayım ise okuduğum bir soruya cevap vermezsem içimde kalır diyerek hesap açtım bazen en iyi cevap seçildim bazen süper soru neyse kuzucuklar siz bu satırları okurken ben çok uzak diyarlarda olacağım belki yıllar yıllar sonra tekrar gelirim buralara kim bilir şaka maka buraya veda ederken size sözylemek istediğim hatta bunu okuyan sen kendini tek bir an olsun sevmeyi unutma ve daima kendini geliştirmeye odaklan bu da şey gibi oldu gece keşfetime çıkan motivasyon konuşması ay askım duygulandım meyse olsundu hadi iyi geceler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence senin kararındır..
Yani Bu senin tercihin Eğer gitmek istiyorsan başka şeylerle ilgilenirim diyorsan yapabilirsen güzel bir şey
Güle güle
Teşekkürler kuzum
👋👋👋 ❤️❤️
Bırak.
Kız okusana devamını
Çok uzun. Dhsjnd
Yazma o zaman abicim
Bye.
Bırak cidden