KS yi bırakmalı mıyım?

Askolar sorum kaldırıldı kim ne yazdı göremedim

Bazen gizli kullanıcı oldum bazen gizli kullanıcı oldum aösösmsmsjsjdnx iyisiyle ve kötüsüyle çok kötü zaman yoktu aslında ama neyse burayı aktif kullanan bazı kişileri her sorumda gördüğüm için hangi soruma nasıl cevap geleceğini biliyordum trol soru sorduğum zamanlar da oldu gerçekten yardıma ihtiyacım olduğunda engin bilgilerinizle yoluma ışık olduğunuzda oldu şaka şaka burayı nasıl keşfettiğime gelirsek "Her şey bir anda oluyor asko sende anlamıyorsun" şeklinde oldu diyebilirim hesap açma olayım ise okuduğum bir soruya cevap vermezsem içimde kalır diyerek hesap açtım bazen en iyi cevap seçildim bazen süper soru neyse kuzucuklar siz bu satırları okurken ben çok uzak diyarlarda olacağım belki yıllar yıllar sonra tekrar gelirim buralara kim bilir şaka maka buraya veda ederken size sözylemek istediğim hatta bunu okuyan sen kendini tek bir an olsun sevmeyi unutma ve daima kendini geliştirmeye odaklan bu da şey gibi oldu gece keşfetime çıkan motivasyon konuşması ay askım duygulandım meyse olsundu hadi iyi geceler

KS yi bırakmalı mıyım?