AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ujutamadigin bur şey vardır ama dile getirmek üzüyor seni
Sanırım öyle
İnsan içine attımi susar hep kendini yalnız hisseder anlatmak ister fakat anlatamaz
Anlattım ve pişman oldum
Anlık olarak nazara maruz kalmışsindir başka bir nedeni yok bende genelde öyle olurum olduğu zaman YouTube den Rukiye açar dinlerim kulaklika rahatlama geliyo
Emin misiniz
Valla da billada başka da. Bir açıklamasi var mı sence durduk yere gelen o düşünce olumsuz düşünceler vs vs sebebi sence
Bilmiyorum ya çok mutsuzum yemin ediyorum bir anda hayattan soğudum hiç iyi değilim herkese karşı sinirliyim dolmus gibiyim oysaki bir şey de yapmadılar
Yaa ben sana şunu söyleyeyim ben seni sen beni tanimiyosun dimi sana zararım da faydam da olmaz kulaklığın var mı vardır gir YouTubeye nazar için rukye yaz 30 dakikalık olanlar var aç kulaklikla dinle gözlerini kapatarak uzanarak bir rahatlama hissedicen hissetmezsen başka bir şeydir eger o rahatlığı hissedersen bundan sonra o sıkıntılar geldiği zaman hem. anlaesin nazara maruz. kaldihginu hemdee açar o rukye dinlersin bana dua edeceksin yeminle bak
İnşallah bakalım deneyeyim ama stres gibi geliyor artık kaynağı
Stres değil bacım nazara bağlı oluyo binler sinir stres öfke yasattiriuo insana az yaşamadım ama dinle lütfen dinledihin zaman yasadigin düşünceyi bana da paylaşırsan mutlu olurum faydasını gordun ya da görmedin diye
Tamam
5 dk dinledim ve biraz rahatlama hissettim sanki içim fershladi gibi sanki ara ara böyle oldugumda aslında inşirah açardım dinlerdim sonra kendime gelirdim ama bu sefer unutmuştum açmayi Allah senden razı olsun
Allah senden de razı olsun olması gerek de bu nazar yani insanların sana karşı kötü bakışları o bakışlarda seni beni kötü bir pisikologa koyuyo bunu fark ettim edeli her başıma geldiğinde dinlerim umarım faydalı olmusumdur
Nazarın belirtileri nelerdir
Rukyeyi kapattıktan sonra yine bir kötü hal beni kapladı gibi...
Söyle Soylim nazar normal de kimse kolay kolay fark etmez ama belirtileri şöyledir olumsuz dusunursun düşünmeye başlarsın sınırlı olmaya başlarsın yeri gelir duygusal olursun aglamak istersin bazen öyle olursunlu çıkmaza girmiş gibi kendini hissedersin ondan oturude olumsuz düşünmeye başlarsın buda seni intihara götürur intihar edicem dersin hiç bir şey olmuyo hayatim da hiçbir şey istediğim gibi gitmiyo dersin yani sen bu nazardan kurtulmadigin sürece bu buhrandan da çıkamazsın çoğu insan bunu nazar değil de yaşanmışlıklar diye yorar ama yaşanmışlıklar olduğu kadar içine giren o olumsuz düşünceler hepsi nazardir
O olur bende de oluyo ama atiyom günlük dinle yaticagin zaman yarım saat dinle öyle uyu her gün devam ettir yapabildiğin kadarıyla gün geçtikçe daha çok rahatlarsin
Bende diyorum neden boş yere mutsuzum bir şey yok aslında hayatım güzel bir anda kendimi sinirli buluyorum bir ara da kendimi öldürmeden sadece biraz canımı acıtmak istemiştim ne ölmek ne de yaşamak istiyordum 2 senedir hayatım hiç iyi gitmiyor doğrusu hep boş yere ağlarken buluyordum kendimi yeni bu sene biraz kendime geldim ama yine ara ara çok zor anlar yaşıyorum oda normal
Valla Allah yardımcın olsun bende çok zorlu süreçlerden geçtim hep inişli çıkışlı hayat o hayattan da çok şey öğrendim biri de bu nazar işte umarım sana bu konuda faydali olmusumdur
Çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🥰 bir isteğin olursa burdayım yazabilirsiniz
Annemle babam bana ben en büyük kız olduğum için sürekli şunu yapma bunu yapma diyorlar ne yapabilirim onlar yüzünden bir şey yapasim gelmiyor
Stres içine atma derim
İçime atiyorum çünkü anlayan yok
O zaman bir kağıda yaz o kağıdıda yak
Anksiyete ve panik atak
Anksetiye bozukluğu
panik atak
Panık atal
Peki nasıl geçer bu durum çok zor geliyor nasıl geçecek kimseye belli etmiyorum ama pek panik atak değil gibi
Anskıyeten vardır belkı bunu ben tam bılemem bence doktora gorun
Panik bozukluk galiba
Panik atak
Anksiyete
Panik atak