Sağlık Aniden oluşan morluk sebepleri nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bacağımın arka tarafında regl döneminde morluklar oluşuyor ama sadece regl döneminde görüyorum sebebi ne olabilir dahiliye den randevu aldım ama çok endişeleniyorum Aniden oluşan morluk sebepleri nedir? Cevapla Nedir Soruları Randevu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. hassas cilt olduğu içindir. 0 0 Yorumla
Gktugaslan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Geçmiş olsun.. beyaz tenlisin ve muhtemel bi yere çarpmış olabilirsin ya da sıkışmış olabilir bu kan toplaması gibi görünüyor 0 8 Yorumla Gktugaslan 1 yıl Sadece özel günlerinde ve anladığım kadarıyla çok kez olan bir durum bunu iyi araştırmak gerekir Yorumla Soran 1 yıl Dimi bende endişeleniyorum Yorumla Gktugaslan 1 yıl Umarım önemli bişey değildir ama tedbirli olmakta da fayda var yani bence vakit kaybetmeden bi cildiye doktoru ile görüş Yorumla Soran 1 yıl Cildiye ilgili bir şey olsa keşke ben korkuyorum başka bir şey çıkar diye Yorumla Gktugaslan 1 yıl Yok yok öyle korkacak bişey olduğunu sanmıyorum. Seni endişelendirecek başka bişey var mı Yorumla Soran 1 yıl Yani anksiyete panik atak var sadece Yorumla Gktugaslan 1 yıl Onla da ilişkili bi durum yok zaten rahat ol Anksiyete ne seviyede Yorumla Soran 1 yıl Çok kötüyüm şuanda yolculuk yapıyorum. memlekete gidiyorum ama elim ayağım tutmuyor Yorumla
Derdevarmı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Beyaz tenlilerde olur genelde bendede oluyor ara ara çok önemli olduğunu düşünmüyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İnşAllah önemli değildir canım Yorumla
МaлакАcaди Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Bendede oluyor tenin beyaz ce hassas oldugu icin farketmeden biryere carpiyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sanmıyorum bir yere çarptığım8 Yorumla МaлакАcaди 1 yıl Farketmiyorsun zaten bende nereye carptigimi dusunuyorum ama aklima gelmiyor Yorumla Soran 1 yıl İnşAllah öyledir canım 🥹 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Knk bunlar darbe izleri farkına varmadan vuruyorsun bi yere 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kadınlarda oluyor genelde bu kardesimdende oluyor hematoloji ye gitti bir şey çıkmadı 0 0 Yorumla
34-revolver Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl tatlım bıyerlere carpmıssın bence gecede vurmus olabılırsın uyku sersemı 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Ya sanmıyorum ağrı yok vurduğum yerler böyle morarmiyor normalde bu resmen çürük gibi Yorumla 34-revolver 1 yıl sırf bacaklardamı olusuyoo Yorumla Soran 1 yıl Evet sadece bacağımda oluşuyor Yorumla 34-revolver 1 yıl farkında olmadan ufak deymelerde de olabılır demekkı tenın cıldın cok hassas Yorumla Soran 1 yıl Evet hassas ama ne bilim bu kadar morluk da çok fazla Yorumla 34-revolver 1 yıl sevgılın oksarken elıyle sıktı emdı dıcem oda deıl sanırım Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim falan yokki Yorumla 34-revolver 1 yıl keske olaydıda nedenı o olsaydı :) Yorumla Soran 1 yıl Yaa evet Yorumla 34-revolver 1 yıl nedenın olmak ısterım )) Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun, böbrek sorunu olabilir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla kralkobrax21 1 yıl Annemde de böyle morluklar oluyor, geçen gün doktora götürdüm böbrekleri % 48 çalışıyormuş artık Yorumla Soran 1 yıl Yaa bnde gideceğim randevu aldım Yorumla kralkobrax21 1 yıl İhmal etme lütfen umarım önemli bir şey değildir Yorumla Soran 1 yıl Umarım değildir 🥺 Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% 1 yıl Kanser 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla karmen3235 1 yıl Yazik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hassas cilt olduğu içindir.
Geçmiş olsun.. beyaz tenlisin ve muhtemel bi yere çarpmış olabilirsin ya da sıkışmış olabilir bu kan toplaması gibi görünüyor
Sadece özel günlerinde ve anladığım kadarıyla çok kez olan bir durum bunu iyi araştırmak gerekir
Dimi bende endişeleniyorum
Umarım önemli bişey değildir ama tedbirli olmakta da fayda var yani bence vakit kaybetmeden bi cildiye doktoru ile görüş
Cildiye ilgili bir şey olsa keşke ben korkuyorum başka bir şey çıkar diye
Yok yok öyle korkacak bişey olduğunu sanmıyorum. Seni endişelendirecek başka bişey var mı
Yani anksiyete panik atak var sadece
Onla da ilişkili bi durum yok zaten rahat ol
Anksiyete ne seviyede
Çok kötüyüm şuanda yolculuk yapıyorum. memlekete gidiyorum ama elim ayağım tutmuyor
Beyaz tenlilerde olur genelde bendede oluyor ara ara çok önemli olduğunu düşünmüyorum
İnşAllah önemli değildir canım
Bendede oluyor tenin beyaz ce hassas oldugu icin farketmeden biryere carpiyorsun
Sanmıyorum bir yere çarptığım8
Farketmiyorsun zaten bende nereye carptigimi dusunuyorum ama aklima gelmiyor
İnşAllah öyledir canım 🥹
Knk bunlar darbe izleri farkına varmadan vuruyorsun bi yere
Beyaz tenli olduğun için en ufak şeyde böyle olması normal 😀
Kadınlarda oluyor genelde bu kardesimdende oluyor hematoloji ye gitti bir şey çıkmadı
tatlım bıyerlere carpmıssın bence gecede vurmus olabılırsın uyku sersemı
Ya sanmıyorum ağrı yok vurduğum yerler böyle morarmiyor normalde bu resmen çürük gibi
sırf bacaklardamı olusuyoo
Evet sadece bacağımda oluşuyor
farkında olmadan ufak deymelerde de olabılır demekkı tenın cıldın cok hassas
Evet hassas ama ne bilim bu kadar morluk da çok fazla
sevgılın oksarken elıyle sıktı emdı dıcem oda deıl sanırım
Sevgilim falan yokki
keske olaydıda nedenı o olsaydı :)
Yaa evet
nedenın olmak ısterım ))
Anladım
Geçmiş olsun, böbrek sorunu olabilir
Teşekkür ederim
Annemde de böyle morluklar oluyor, geçen gün doktora götürdüm böbrekleri % 48 çalışıyormuş artık
Yaa bnde gideceğim randevu aldım
İhmal etme lütfen umarım önemli bir şey değildir
Umarım değildir 🥺
Kanser
Tamam
Yazik
Cinler kına yakmış