Evet
Hayır
Hiç inanmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnancımı kaybetmedim ama bazı şeyleri sorgulamadan körü körüne inanmayı doğru bulmuyorum.. Bu bazı kesim tarafından dinsizlikle bağdaştırılabilir ama bir şeyi sorguladığımda dinimiz bunu gerektirir tarzı basma kalıp savunmalar bana bayağı gelmeye başladı.. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz..
Cevap
22Cevap
Sorgulamadığın din inanmaya değmez diyorum.
Evet wkp dönemi yetim hakkinin yendiği kamuya ait tüm malların akp yandaşlarının eline geçirildiği hakkin hukukun olmadığı bir yıllar gurubu oldu millet iyice fakirlesti. Yandaşları köşeyi döndü
Çocukken aileden gördüğüm için inanıyordum, Ortaokul'a falan başladığımda yavaş yavaş anlamsız gelmeye başladı, liseye geldiğimde artık herhangi bir dine inancım yoktu, bir daha da olmadı.
Dinlerin uydurma olduğunu biliyorum. Aslında hayal kırıklığına uğramadım. Gidip sağ ayakla gir diyen tanrı olmaz. Sol ayağı boşuna mı yarattı ki taraf tutuyor!
Ahirzaman da inancı korumak zor ama Allah kolaylık veriyor ☺
Dini inancımı hiç kaybetmedim. Her şeyin sistemde bir zamani var.
Dini inanci mi niye kaybedeyim ki kaybolan bisey mi
Evet ve bu durum artıyor üstelik. Çünkü insanoğlu mantıklı bir varlıktır fayda görmediği herşeyden eninde sonunda vazgeçecektir.
Beni bi görseniz kolenizdim. Hani bi bana text yazsanız...
İmanı korumak, İsrail’den toprak almaktan zor
Hayir hala inancim sağlam
Elhamdülillah hic kaybetmedim
Şükür halen gönlüm rahat.
Pek bir inancım kalmadı
Asla Allah'ıma şükürler olsun Müslümanım 💞💞💞
Şükür öyle bir şey yok
15 yaşından beri dini inancım yok şükür.
Hayir tabii ki
Kaybetmedim
Dinsizim
Kaybetmek deilde bazen sorguluyor insan
düşünmüyorum
Benim içim rahat etmiyor ya prensiplerime aykırı kusura bakma engellemiyorum böyle kalsın mk hadi eyw
Hayır
Evet
Ateistim
Çoğunu evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?