Özgüvensizlik belirtileri mi bunlar?

Merhaba. Benim uzun zamandır hoşlandığım bir çocuk var. Bu çocuk benim yakın arkadaşımın arkadaşı. Biz ilk yüz yüze tanıştık kendisinden hoşlandım ve ona adım atmaya başladım. Mesaj attım konuşmaya çalıştım. İlk soğuktu (mizacı soğuk ve içe kapanık biri) sonradan ısınmaya başladı. Zamanla kendisi de mesaj atmaya başladı. Sonra ben onu buluşmaya davet ettim ve mesajıma 1 hafta boyunca cevap vermedi bildiğiniz ghostlandım yani. Sonra da tartıştım ben bununla falan aramız bozuldu. aradan baya zaman geçti bu arkadaşıma bana karşı yaptığından pişman olduğunu söylemiş. Bahane bulup buna yazdım çok güzel sohbet ettik. gayet iyi anlaşıyoruz ortak ilgi alanlarımız çok her şey güzel. ben buna discorda gel ordan konuşalım dedim ve bana cevap olarak sizi gördükçe gelirim discordda yanınıza dedi. verdiği cevabı aşıeı saçma buldum siz diyerek kimi kast ediyosun dedim. ben ve ortak arkadaşımızı kast ediyomuş. benim anlamadığım şu gayet güzel mesajlaşıyoruz ama konu sesli konuşma ya da buluşma olsun çocuk benimle tek olmak istemiyor. ben bunu anlamıyorum sizce neden olabilir?

Özgüvensizlik belirtileri mi bunlar?