Yetersizlikle eşdeğerdir. Göz temasından kaçınırlar, kusurlara odaklı, kendini küçümseyen tavırlar, başkalarının onayına aç kimselerdir. Bazı özgüvensiz kişiler bunu aşamadığı için hiç olmadığı biri gibi görünmeye meyillidir.
Belli konulara da indirgenebilir bu elbette. Örneğin kilo özgüvensizliği yaşayan birey karşısındakinin özellikle o kusurlarına dikkat eder ve kendini bu konuda yerer. Belirtileri de değişiklik gösterebilir. Belki seninki derin bir geçmişe sahip değildir. Öyleyken barışmanı öneririm ☺️
Bulsam barışacam da işte bulamıyorum 😅 Arkadaş istiyorum bunun için adım atamıyorum* nasıl atacağımı bilmiyorum. Sevgili istiyorum nasıl bulacağımı Bulsam da nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Kendimi çirkin görüyorum daha sayarımda sayarım 😁😁
Bu gizli değil bayağı ortada aslında😸 Kendinle olan görüşüne bir şey diyemem bu aşılması zor bir süreç, ama arkadaş ve sevgili bulmak zor değil. Bayağı sevecen görünüyorsun, çevrendekilere de bu yanını göstersen yeterli aslında🕺
Yok yok bu bahaneleri geçelim. Çevrene göster falam boş iş her kız çok iyi birisin diyiyor ooo diyiyorum sonuna her seferinde bir ama geliyor 😁😁😁😁 reddeden etmeyen herles memnun ama kelimesi bozuyor çirkinlik desen o kadar da hayal edeceğin kadar değil ortalamanın üstüyüm diyebilirim hatta ama ben böyle görüyorum sadece
Sen kafana tabulardan duvar yapmışsın. Aslında gayet kendinin farkındasın içten içe ne çekiyor seni anlayamadım. İnsanların yanında gergin mi oluyorsun? Belki rahat hissetmediğin için yaklaşamıyorsun.
Yok işte rahat olmayı öğrendim kızlarla konuşurken rahatım çevremide genişlettim azıcık sjshs zaza var, alman var, türk var, kürt var, hinidstanlı var ne desen var fakat altta yatan bir sorun dha var şimdi sen şunu dersen haklsısın öz güven eksikliği değil bu mallık 😂😂😂😂