Kişilik & Karakter Tavsiye dinler misin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Seni de yakar o diyorlarBeni de rezil ediyorsun(Onları haklı çıkararak😳🤷♀️😱😅) 🎙Serdar ortaç🎹 Tavsiye dinler misin? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayır dinlemem.. ben her zaman kendi kararlarımı uygularım. 1 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hayatı her zaman tercihlerim doğrultusunda yaşadım ve yaşıyorum. Herkes tavsiyesini kendine saklasın, ben hatalarımla da mutluyum. 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Hayır size bi tavsiye vereyim , bana tavsiye vermeyin 1 0 Yorumla
savagepanda Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Serdar ortaç hiç sevmem. Kumarbaz faşist. Şimdilerde de kameralara ben battım ben bittim diye iş toplamaya çalışıyor 😂. 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Evet Küçük çocuktan bile alınacak bir tavsiye vardır 0 0 Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Tavsiye veririm daha çok 1 0 Yorumla
Blonde_Bunny Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Tavsiye veren kişiye göre değişiyor 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evet artık tavsiye dinlerim 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Dinlemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır dinlemem.. ben her zaman kendi kararlarımı uygularım.
Hayatı her zaman tercihlerim doğrultusunda yaşadım ve yaşıyorum. Herkes tavsiyesini kendine saklasın, ben hatalarımla da mutluyum.
Hayır size bi tavsiye vereyim , bana tavsiye vermeyin
Serdar ortaç hiç sevmem. Kumarbaz faşist. Şimdilerde de kameralara ben battım ben bittim diye iş toplamaya çalışıyor 😂.
Evet Küçük çocuktan bile alınacak bir tavsiye vardır
Tavsiye veririm daha çok
Aklıma yatarsa tabiki
Tavsiye veren kişiye göre değişiyor
Genelde tavsiye veren tarafım.
Evet artık tavsiye dinlerim
Sadece babamdan
Mantıklıysa dinleyebilirim
Dinlemem
Mantıklı olursa tabikide dinlerim
Dinlemem.
mantikliysa dinlerim