Yani küçük kızlar diyelim 1,70 den küçük. Sürekli 1,80 den uzun olsun diyorlar. Uzun erkekler de 1,70 den küçük olsun diyorlar. Anlam veremiyorum. Görünüş olarak da bana çok tuhaf geliyor. Erkeğin yanında küçük kızlar çok çocuk duruyor.
Uzun kızlara da aynı boyutta olanlar denk geliyor sadece ya da daha küçük olanlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKadin ic gudusel olarak boy ister erkekte. Hollandanin bugun neden en uzun milleti oldugunu arastirmanizi tavsiye ederim. Net hatirlamiyorum ama sanırım 1 ya da 2. dunya savasi siralarinda hollandali erkeklerin boy uzunlugu bugun ki gibi degilmis. Uzun boylu bir millet degillermis o siralar.
O donemden başlayan hollandali kadinlarin uzun erkekle evlenme durumu olusmus. Boy genini de erkek verir. Hollandali kadinlar uzun erkeklerle evlenip cogala çoğala bugun kadin ve erkek olarak en uzun milletlerden biri.
Kadinlar ic gudusel olarak boy arar karsi cinsinde ve bu gayet normal. Nasil ki erkek ele avuca gelen m*me istiyor bunu kadinsi buluyorlar, kucuk ya da yok gibi m*meleri olan hatunlar onlara cok dişi gelmiyorsa.
Ya da kucuk kalça cok tercih sebebi olmuyor erkekler tarafından. Bu bilgiyi cogunuz bilirsiniz genis kalca erkekte bu kadin saglikli cocuklar doğurabilir mesaji verebiliyormus. Genis guzel bir kalca goruntu olarakta onlari cezbettigi gibi doğurganlıkla ilgili mesajlar veriyor erkege ve tercih sebebi icten ice bu yonde oluyor. Belki kendileri farketmese bile.
Iste kadinlarda da erkekler icin bircok ozellik daha eril geliyor. Yanlis hatirlamiyorsam erkekte de uzun boy, saglikli üremeyle ilgili mesaj veriyor biz farketmesekte. Kadin beyninde alttan alta bu ic guduye sahip oldugundan erkegin boyu tercih sebebi ve kriter sebebi olabiliyor. Herkes kendi cinsiyetine ozgu tercihlerde bulunuyor ve bu cok normal.
Ki kadinlar o uzun boylu erkeklere benimle beraber ol diye de silah dayamiyor. Uzun boylu erkeklerde bence içten ice, belki gudusel olarak kısa/orta boy kizlari daha cekici buluyor. Daha tatli, daha korunmaya muhtac buluyor olabilirler.
Kadin erkege gore biraz daha erken cokebiliyor deri falan daha ince, daha cabuk kırışma olabiliyor kadinda. Daha cabuk yipranabiliyoruz dogurganligimiz geregi, annelik geregi ya da ustumuzde olan bircok sorumluluktan dolayi vs.
Kisa ve minyonluk durumu erkeklere daha genç geliyor, bu erken yaslanmaz, yasini göstermez gibi algiliyorlar da olabilirler. Erkeklerin tercihi de kisa/orta boy oluyor genelde karsi cinsinde. Bununda kendi içinde bircok bilimsel, biyolojik sebepleri elbet vardir.
Bircok seye hormonlar ve cinsiyetimiz ozelinde karar veriyoruz. Erkeklerde kadinlarda bircok kriteri, tercihi yaratilisi geregi verdigi için kimsenin baski görmesine, tercihlerinden dolayi dalga gecilmesine vs gerek yok. Buna haddimizde yok...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılOnlar ne isteyip istemediklerini bilmiyor demiyorum. Her şeyi birarada istiyorlar 20 yaşında hayat onlara toz pembeyken... Yaş 30'a gelip seçenekler azalmaya başlayınca beklenti kademe kademe düşüyor.
Boy kısa derler elerler, boyu uzun olur yakışıklı değil deyip elerler, boylu yakışıklı olur zayıf deyip elerler hepsi birarada olsa zengin değil deyip elerler.
Zayıf iradeye, düşük mantaliteye, güçsüz karaktere sahip erkeklerin dış görünüşünle yüzündeki sivilce dahi seni kusurlu gösterir karşı cinsin gözünde. Ama güçlü karakterli, maskülen, özgüvenli bir erkek kısa boylu da olsa, tipsiz de olsa, çok parası olmasa da kendine partner sevgili bulur. Ha en güzel en taş hatunu bulur, bütün kızlar üzerine atlar demiyoruz ama güçlü karakterli erkek tip ve boylarından bağımsız olarak uzun süre yalnız kalmıyor.
Dışarıda görüyoruz. Kısa/orta boylu, kayış gibi suratı olan adamların yanında sevgilisini görüyoruz.
NOT: Ben 186 boyundayım 72 kiloyum tipim ortalama. Evde mastürbasyon yapıyorum. Ama ya aşağıdakiler... Hepsi benden daha mı yakışıklı daha mı uzun boylu bak bakayım.

00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Ben 1.65 boyundayım 1.80 ve uzun bayanları daha cazip görüyorum, Anlarda bana kendilerini yakın görüyor, Benden kısa olanlara fazla geliyorum, Ne gariptir ki, ortamda uzun olanlardan daha fazla dikkatlerini çekiyorum, Şu an sevdiğim kızla boyumuz hemen hemen denk, Bizler ne istediğimizi anlayana kadar çok fazla zaman ve güven kaybetmemiz ne garip,
Aslında aranılan denkliktir, Bunu anlamak için paspas olmaya gerek ayağa, Tabi karakter ilk seçim olmalı, Yoksa metrik 10 luk bir somuna sırt uzun diye metrik 8 lik vida tercih edebilirsiniz, Fakat asla Çalışmayacaktır.
00 Yorumla
Erkekler minyon kadınları sekste daha akrif görürler. İşin enteresan kısmı şudur ku, çoğu içinden mankenlere ya da manken gibi hatunlara iç geçirirler ama minyonlarla birlikte olurlar.
Kadınlar için durum daha değişik, çoğunluğu zekâyı ön planda ister ama gider ya en salagiyla ya da bagimlilarla birlikte olur. Uzun boylu erkek her zaman favorileridir, "ne işim olur çanta gibi mi taşıyayim kısa birini" derler, ama istedikleri gibi birine nadir giderler, bazıları da çanta gibi görünmekten hiç gocunmazlar00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Haha, Lublub! Yanlış mıyım bilmiyorum ama herkesin birbirine dik yaklaşımlar sergilediği bu devasa dünya 😄 Biliyorsun, fiziksel çekim bazen daha fazlasını anlatıyor. Küçük mü büyük mü diye tartışmayalım, herkesin kendine göre bir ideal boyu olabilir. Ben de sevgilimle aramızda böyle tatlı farkları seviyorum! 💕
Bazen uzun kızlar, yanlarında kendilerini güvende hissettirecek uzun erkekleri tercih ediyor, küçük kızlar da belki kendilerini daha minik ve cute gösterdiklerini düşünüyor. Herkesin bir fantezisi sonuçta! Ama asıl önemli olan, boy değil gönül!
Aşk dolu günler dilerim, Lublub! 🥰40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
67Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBen de onu anlamıyorum işe mi alıyorsun boy kriteri nedir. Bir insanı ya seversin ya da sevmezsin.
60 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Birimizin üst raflara ulaşması gerek😃
52 Yorumla- 1 yıl
😀😀😀
- 1 yıl
Çok güzel yorum 🤣🤣. Teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)1 yılDüz mantık. Doğal seleksiyon, biraz atıp tutacagınıza kitap okusanız anlarsınız.
Kıskanclık yapmanın alemi yok. Ben 172 boyundayım, eşim 180 bence normaliz ama çoğunluk minyon uzun erkek ilişkisi.
Kadınlar , sağlıklı genlere sahip erkeklerden çocuk yapmak ister.
Uzun boy sağlıklı bir gen göstergesi erkekte ayrıca, boy genini baba verir kiloyu ise anne.
Kişi, gen havuzunda olmayan gende ki kişilere çekilir iç güdüsel olarak, esmerlerin sarışın , sarışınların esmer istemesinde ki temel sebep budur. Uzun erkekler, bundan bağımsız olarak koruma iç güdüsünden dolayı minyon ve narin kadın isterler. Abim 185 boyunda ve minyon kızları beğeniyor, bebeksi geldigini geç yaşlandıgını söylüyor.
Ayrıca, 170 altı kısa degil normaldir.170 Ve üzeri kadında uzundur. Ben 172 olarak dünya ortalama kadın boyunun üzerindeyim.
175 kadın anormal, 165 kadın normaldir teorik olarak.13 Yorumla
Soran1 yılSen şimdi Türkiye ye göre mi bakıyorsun? Çünkü ben yurt dışında yaşıyorum ve burada 175 boyda olduğum zaman bu anormal olmuyor
Soran1 yılYani kitap okusanız diye yazana kadar bence sen de biraz araştırmalısın. Kıskançlıkla alakalı bir durum da yok. İnsanların bu kadar boya takmaları aslında anormal.
Cevap sahibi1 yılaynen aynen :)
Gizli Üye(30-35)1 yılKısa boylu kızlar uzun erkek istiyor. Kısa boylu erkekler uzun boylu kız istiyor. Aslında şu şekilde bakmak lazım. Bunun kadını erkeği yok. Kısa boylu insanlar fiziksel olarak ozguvene sahip değiller. Olanı çok nadir. Uzun boylu kızlar ve erkekler ne kadar sakinse Kısa boylu kızlar ve erkekler o kadar atak o kadar saldırgan. Bu Kısa boylu insanların içindeki ozguven sorunun ile ilgili. Yanıma şu yakışır bu yakışır diyerek hep uzun olanı istiyorlar. Uzun insanlara bakarsanız yanındaki uzun ya da Kısa pek sorun eden yok. Çünkü uzun insanlar kendilerine çok güvendikleri için başka insanları küçük görme eğilimleri yoktur.
15 Yorumla- 1 yıl
beren saat uzun degil ama gayet güzel ve özgüvenli, shakira da, ve daha sayamadıgım bir çok isim.165 im , çoğu uzun arkadaşımdan daha güzelim. Bana da uzun kızlar erkeksi geliyor.
- 1 yıl
@laramutlusun Uzunlar kendine güveniyormuş kısalar özgüvensizmiiş :) Bu yorum bile ne kadar takıntı yapıldığını gösteriyor. Uzun kızlar uzunuz özgüvenliyiz diye kendini avutsun biz erkekler minyon seviyoruz. Kız arkadaşım 160 küsür falandır heralde. Ne giyse taşıyor. Fiziği on numara. Spora da gidiyor. Ama dışarıda uzun kızlar görüyorum boyu var ama beli kalın, bacak boyu kısa, kilolu ya da güzel degil. Boşuna dememişler kadın kadının kurdudur diye.
- 1 yıl
bu arada 184 boyum :)
Cevap sahibi1 yıl@laramutlusun sen kısa mısın? 165 kısa değil zaten. 165 orta boy. Ben kimseye sallamıyorum. Çevremde gördüklerimi söylüyorum. Sana kısa diyen varsa bilemem. Ama sen kısa değilsin. Hatta bu ülkede ideal kadın boyu 165 diye biliyorum.
- 1 yıl
@KeremTuralı_ bu arkadas %90 uzun oldugu icin kisalara sallayan ne kadar yorum varsa hepsine koşmuş aynen demiş, kıskançlıktan ölüyor böylesini görmedim :D
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Uzun erkek güçlü hissetmek. istiyor minyonlar da korunmayı seviyor. İlkel bir duygu ama var bu durum. Benle. ayni boyda olan erkegi ciddiye alamıyorum döverim ben bunu hissiyatı oluşuyor🤣
68 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
1 yılBelli ki uzunsun zoruna gitmis yorumlara cevaplara bak okudukca güldüm hic cekemiyosun kisalari :d, kisa boylu biri olarak fark etmiyor benim icin ama uzun erkegin yeri ayri hep. Erkeklerin cogu minyon veya minyona yakin seviyor bunu da ekleyeyim :)
034 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
triplere bak iyyyy
- 1 yıl
- 1 yıl
Cevabimin altindan git
- 1 yıl
Soran1 yıl@nehitolabilir İnsan anlamak istediğini anlar. Siz küçük kızlar komplexli olup sonra biz neden bu kadar boy meselesini kasıyorsunuz dediğimiz de biz kıskanıyoruz. Tabi canım çünkü siz prensessiniz sizleri insan kıskanır. her şey kıskançlık değil ki.
İşte Türk kızların zihniyetleri böyle bişey olunca hemen ayyy kıskandı beni.
@Rodinej sen de boş ver bunları hepsi aynı, sonra Türk erkekleri neden Rus kadınlara gidiyorlar diye sorgularlar. her şey apacık
Soran1 yıl@nehirolabilir
- 1 yıl
Kisayim tatliyim feminenim sen o kadar icsellestirmissin ki kisalara sallayan en ufak bir sey gorunce hemen ucarak "aynen" yazmaya gidiyorsun bu bir :d
Ikincisi utanmasan kendini yirtacaksin erkek savunacagim diye bu da iki,
Üçüncüsü yakisikli olmasi umrumda degil dusunce de onemli ve bu kriterde olmam ve tipi iyi olsa bile dusuncesinden dolayi tartismam seni kudurtmus - 1 yıl
kisa olmam bile senin icin yeter kafayi yemissin kisalarla boyle kiskanclik gormedim evlerden uzak ayyy
Soran1 yıl@nehirolabilir Hahahaha ay çok komiksin. Hadi geç oldu yat uyu ufaklık.
Kim kudurduğu da burdan belli 😂😂😂
Soran1 yıl@Rodinej küçük çocuk da. Takmaya gerek yok. Gereksiz komplexer işte
- 1 yıl
Akil yasta degil bastadir senden 10 kat daha zekiyim erkek savunacagim diye ölmüyorum ahahah iyyyy igrencc
Soran1 yılYav he he @nehirolabilir
- 1 yıl
Sana oyle bir kaliteli cevap verdim ki ne yazsam diye sasirdin ahaha falan diye yorum atarsin ancs boyle, hadi git biraz daha kisalara salla ama su detayi vereyim boyun kisalmayacak oyle kalacaksin :d
- 1 yıl
Cevap bile veremiyorsun bana o kadar hakliyim ki seni asla kabul edemedigin yonlerinden vurdum canim sen de boyle iki kelimelik cevap verdin ne kadar cevap denirse artik
- 1 yıl
kisa kiz gordun mu kiskancliktan ölüyorsunnn
- 1 yıl
O yuzden mi soru atip ustune tum kisalara sallayip ayni zamanda pick melik yapiyosun ahaha. Kisa olmayi seviyorum canim, bi tik ta belki uzun olabilirdim aslinda ama memnunum genel olarak :)
- 1 yıl
Uzun erkekler de yanimiza cok yakisiyor emin ol :)
- 1 yıl
@lublub hanımefendi şaka mısınız? Durup dururken genel olarak kadınlara saldıran bu adamla birlik mi oldunuz cidden? Yarın sabah tekrar okuyun. Umarım gece vakti saçmalamasıdır bu yaptığınız. Gece 2den sonra hiçbir şey yapma uyu diyordu ya bi dizi karakteri.
- 1 yıl
@İstanbulByfnds1999 pick me her yerde pick medir alakasi yok geceyle, erkek olsun yeter pick meler icin kendisine hakaret etse bile savunur
- 1 yıl
- 1 yıl
@nehirolabilir, haklıymışsın diğer yorumlarına da baktım yorumunu görünce, insanlara kısa diye hakaret ediyor bildiğin. O elemana da takılma, onun da görüntüsüne takıntısı var. Geçenlerde ona denk geldiğimde yakışıklıyım ben diye yırtınıyordu yine.
- 1 yıl
Bir de yurt dışında yaşıyırmuş. Tr'de olsa ilişki işleri daha zor olduğu için bir nebze anlardım ama yurt dışındaysa aşırı saçmalık bu kafaya erişmiş olması.
- 1 yıl
@rekreasyonistt bu soru sahibini asıl kudurtan kendine yakisikli diyen bir erkege umrumda degilsin demem olmus erkege yaranacagim diye ölüyor, ben umrumda olmadığını söylüyorum. Kisa kiz olsun yeter bunun icin ölür kiskancliktan ahshahdh
- 1 yıl
@İstanbulByfnds1999 bizim icin daha iyi bi kezban daha eksilmis ulkeden ahahah
- 1 yıl
@nehirolabilir 🥶🥶🥶🙃
1 yılResmen aşık olduğu erkekler , minyon kız seçti diye burada kompleks yapmış:D
Şu yorumlara baktımda yalnız olman normal kıskanç bir yapın var çünkü.
Sevgi aşk boya bakar mı sence?
Neden sevilmiyorum diye düşün bunun boy ile alakası yok.
Ne kısaların özgüvensizligi kalmış ne çirkefliği.
Herkes kendi kişisel yaşamından bir şeyler koymuş.
Ben 174 boyundayım. Erkekte boy önemli ama bir yere kadar önemli.
Seversem ne önemi var?
Ablam, 163 falan. Ama boylu poslu sevgilisi var, çünkü gayet güzel. Giydigi tüm kıyafetleri taşıyor. Hatta sana ilginç bir şey , kendisi bir dönem tanınmış bir markada modellik yaptı. Çünkü bacak boyu uzun, fiziği 4/4lük. Aynı kıyafeti başka sözde uzun giyse taşıyamaz. Aura, albeni farklı olay. Mesela sizin o çok uzun sandığınız ünlü kadınlar gerçekte 165-170 arası. Ama uzun duruyorlar.
Bir kadının güzel olması için boya ihtiyacı yok ünlülerde de çok örnek var. Senin sorunun boy degil. Bir papatya çayı iç sakinleş. Komik yani01 Yorumla
Soran1 yılKimden bahsediyorsun sen
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKendinde olmayanı aramak bu konuda da geçerli olabilir. Ben kendi boyum ile 10 cm uzunu aralığını tercih ediyorum.
Kadınlarla erkeklerin boy farkı çelişkisi benim pek umrumda değil, yeter ki birbirlerine değer verip niyetlerine uyan kişiyi bulsunlar.00 Yorumla
1 yılBen bu konu hakkında şunu çok net söylüyorum. Erkekler boy uzadıkça zeka seviyesi geriliyor. Gördüğüm 1.80 üzeri tüm erkekler inanılmaz aptal hareket ediyor asla bir ağırlıkları yok. 1.50 kızların sosyal medyada dayattığı moda anlayışını sorgusuz sualsiz kabul ediyorlar. İstanbul’daki tüm uzun erkekler aynı tarzda takılıyor. Ayrıca baskın karakterli değiller biraz zeka geriliği olduğu için. Mesela cedi osmana bakıyorum bildiğin alık adam. Sırıtışı falan çok itici. 1.70-1.80 arası erkekleri kendime daha yakın hissediyorum hem oturaklılar hem zeki ve sorgulayıcı yaklaşıyor. Kendim de 1.73 boyundayım. Uzun erkeklere asla şans vermiyorum hayatımda.
06 Yorumla- 1 yıl
@trobdnejk bak iste boşuna demiyorum zeka geriliği var diye. Söylediklerimi nerenden okuyup anladın acaba sjsj 1.80 üzeri erkek bacımdır. Basketbolcu sevgili yapmış biri olarak söylüyorum bunu
- 1 yıl
@trobdnejk aynen bacım uzatma
Gizli Üye(18-24)1 yılBen 170 olduğum için ben de uzun isterim ama uzunlar kısalara bakıyor ve ben de anlam veremiyorum kısa olup uzun isteyen kızlara.
22 Yorumla
Soran1 yılBiz şimdi böyle düşünüyoruz ya, kısa boylular bunu hemen kıskançlık his olarak algılıyorlar bu da normal
Mi 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılOnlar öyle düşünüyorlar maalesef 😂😂 ama kıskandığımızdan değil benim boyumda erkekler benden baya kısa duruyor ve uzun boylu erkeklerin yanında kısa kızlar yanlarında çocuğu gibi duruyo
Gizli Üye(25-29)1 yılCidden ha bizim hakkımızı çalıyorlar resmen benim boyum 1.77 uzun boylu erkek hakkım Hksmxmkxk
15 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısın ki
Soran1 yıl😂😂😂gerçekten öyle sonra bize küçükler kalıyor bu nasıl bişey
- 1 yıl
Ben o yüzden yerimi bilerek uzun boylu erkeklere bakmıyorum. 167 yim, en fazla 182 cm yani
- 1 yıl
@Qtyhkmvb hahahah
Gizli Üye(25-29)1 yılValla ben 155im ve zayıfım boyumdan memnun değilim öyle bir kriterim de olmadı benden uzun olsun yeter (yani bütün erkekler) kafasındayım ama hep inadına uzun erkekleri çektim şu anki sevgilim 181 ve epey kalıplı ben yanında ufacık kalıyorum. Bu bir yandan hoşuma gidiyor ama bir yandan da daha uzun olayım çoook isterdim 10 cm uzamak için ayak serçe parmağımı feda edebilirim. Bence şans meselesi.
04 Yorumla- 1 yıl
1.70 olsa onla sevgili olmazdın
Cevap sahibi1 yıl@Karakamyon yoo. olurdum
- 1 yıl
Olmazdın 1.70 erkeklerin hiç şansı yok tek çare boy ameliyatı
Cevap sahibi1 yıl@Karakamyon tamam
Gizli Üye(36-45)1 yılSlk oldukları için 150 yer cucesi sırf boyu için çirkin kuru bir adamla evlendi geçen hafta. Tipi bile boş veriyorlar bu kadar akılsızlar sirf boy uğruna. Adam çok şanslı ama bu bizim cüce zengin ve tek çocuk, ne diyeyim çirkin şansı sırf boyu ile aldı cüce olsa da güzel ve zengin kızı
05 Yorumla- 1 yıl
Kısa/orta boylu olanların da çoğu göbekli özellikle 30 yaş üstü olanların bazıları buna ilaveten kel. Boy kısa olunca Alpaçino olunmuyor. Ben uzun boyluyum 186 yım tipim ortalama, zayıfım. Bana öyle güzel zengin kız falan denk gelmedi yani. Öyle boylu olunca en iyi kıza ulaşılır diye bir şey yok.
Ayrıca güzel kız sayısı yakışıklı erkek sayısının 10 katıdır. Minyon kız sayısı uzun boylu erkek sayısının 10 katıdır. Güzel minyon kız sayısı uzun boylu yakışıklı erkek sayısının 100 katıdır.
Her minyon güzele 1 uzun boylu yakışıklı düşmüyor yani öyle bir matematik yok. Birinden biri illa ki eksik olacak.
Cevap sahibi1 yıl@Fikretin_İsyanı Fikret, isyanını anlıyorum ama bu zeka seviyesi zaten yanlış demek istiyorum
- 1 yıl
@Qtyhkmvb Bu meselenin boy ve tiple yüzde yüz korelasyon göstermediğini, doğada seçen taraf kadın olduğu için onun seçimleri ve zevkleri üzerinde bilim sosuna bürünmüş dogmatik genelleştirmeler yapmanın büyük bir safsata olduğunu acaba ne zaman anlayacaksınız.
Her erkek aynı toprağın mahsulü olmadığı gibi her kadın da aynı tornadan çıkmadı. Kadınların zevkleri, beklentileri ve önceliklerinin kendi içinde farklılık gösterebileceğini dikkate almayan görüşlerin benim nezdimde mutlak butlanla geçersizdir.
Hiçbir erkek, sırf uzun boylu olduğu için ya da uzun boylu olmayıp yakışıklı olduğu için kadın mıknatısı olmuyor. Kadınlar erkekler gibi değil. Bütün kadınlar dürtüselliğe önem vermiyor, arzu öncelikli düşünmüyor. Bir çoğu maddi çıkarlar, karakter ya da güveni öncelediği için orta/düşük profilli bir erkeği de tercih edebilir, yüksek profilli bir erkeği de reddedebilir. Hiç kimse bir kadını tercih ettiği erkek üzerinden eleştirmeye, kötülemeye hakkı yok. Hiçbir kadın kendine Kıvanç Tatlıtuğ aramak zorunda değil. Kaldı ki o standartta erkek popülasyonun sadece yüzde 3'ü.
İkincisi; bulamadıysam bulamadım. Ne yapalım yani. Kimsenin bana ilişki borcu yok. Ayrıca kız bulunca noluyor ki; burjuva sınıfına mı yükseliyorsun ya da Nobel Ödülü mü veriyorlar.
Üçüncüsü; ben senin oğlun moğlun değilim. Sen benim yeğenim yaşındasın. Adam gibi konuş benle...
1 yılUzunluğuna bakıp bakıp imrenmek icin heralde önemli olan boy ya da cinsiyet değil yüreğinde taşıdığı
10 Yorumla
1 yılTercih meselesi bazen çok uzun olup kısa olduğum için reddeden de oldu bana fark etmez diyende kişiye göre değişiyor
11 Yorumla- 1 yıl
Not gidip ha bu uzun gideyim çıkayım demedim hatta çok uzun olduğu için reddettim bile
1 yılYani spagettinin yanında tel şehriye gibi kızların olması saçma biraz, görüntü açısından zaten saçma orası ayrı bir konu , ama yani duygusal bag yokken sırf boyu kısa veya uzun diye iletişim kurmanın mantığı yok. Olmaz olamaz... Çok absürt bir konu
00 Yorumla
1 yılYa bence bu tamamen tatlı geliyor uzun erkeklere hani sahiplenmek istiyorlar küçük boylu kadınları. Onların içgüdüsü böyle. İste minyon kizlar da aynı şekilde dusunuyor beni kollasin kollarının arasın kaybolayım yiğidim diyor herhalde 😂
00 Yorumla
1 yılBen 1.82 yim. Eski sevgilim de 1.54 tü ve bana boyum 1.79 bile olsa asla kabul etmeyeceğini söyledi. Zaten toksik bir ilişkiydi ve fazla uzun sürmeden bitti gitti. Kısa boylu insanlar nedendir bilmiyorum ama çoğunlukla çirkef oluyor ben bunu hemcinslerimde de gördüm. Kendi özgüvensizliklerini, düşük zekalarını böyle örtbas etmeye çalışıyorlar. Zaten hep g*tü yere yakın olandan korkacaksın derler.
02 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle. Dedem bu sözü hep derdi ve hakikattan öyle oluyor
- 1 yıl
@Lublub ne cekemeyen ciktin be adam kisa boylularin cogu dusuk zekali demis sen de uzun oldugun ve erkeklerin minyon sevdigini bildigin icin aynen demissin xd
Biz kısayız bari ilerideki çocuğumuz uzun olsun diye uzun tercih ediyoruz ... düşünceli olmak da mı suç jdjdjjdd
315 Yorumla
m 1 yılKısa olmanın sebebi sensin. 18 yaşına kadar gelişme çağın var bazen 20 olabiliyor. 20 Yaşına kadar basketbool, zıplama egzersizleri yaptığında boyunu bir tık uzatabilirsin. Tabii bunun yanında spor yapmak gerek. Ben antermanlara 18 yaşımda başladım ve şu an 1.83 boyumu ve fit vücudumu ideal buluyorum.
Sırf başkası beni değiştirerek sevecekse kalsın.
m 1 yılSondaki cümlem şey için. Hani kimi insanlar şöyle böyle şeyi yok diye değiştirmeye çalışıyor mesela diyelim ki bir kız benim kaslı olmamı istemiyor, kilolu yapmak istiyor ama ben kilolu olunca kendimi rahatsız hissediyorum veya da birilerine yaptğım yardımı yapmamı istemiyor olması ve bunu değiştirmeye çalışması değiştirince beni öyle sevmesi. Eğer beni böyle değiştirip sevecekse sevmesin kalsın dedim.
Yani dediğin konusunda belki bi' yanlışlık yapıyorsundur. Germeye çalıştın mı boyunu?- 1 yıl
Eşin uzun olduğu zaman çocuğun da uzun olacak diye bir şey yok ki, genetik meselesi çok oynak bir şey annesi babası uzun olup kısa olan veya anne baba kısa olup kendisi 190 olan insanlar tanıyorum
- 1 yıl
@DerFlieger tamam bende garanti olsun diye dedim okey?
1 yılKızların aslında sevgili yaparken dikkat ettiği en önemli kriter yanlarında kendilerini güvende hissetme duygusu veren erkeklere bağlanırlar. Bu illa boydan kaynaklı değil 180 cılız bir erkek mı 170 kaslı spor yapan erkek kıyaslamasaydı 170lık kazanır. yani uzun erkekler heybetli görünür. bir de kızların bu zaafı var yani birlikte olacağı erkeği güçlü ister tamamen çekim yasası
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yorumlardan bakılırsa uzun erkekler de kısa boylu kızlardan istiyor :d
15 Yorumla
1 yılÖrneğin benim boyum 1.80 fakat 1.50 ile evlendim. Ne buldun diye sorma bende bilmiyorum 😅
12 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😆
- 1 yıl
😅😅
1 yılErkekler de ayı gibi olunca minnacık kadınları istiyor. Bana da hep ufacık zayıf kısa erkolar denk geliyor ahah bunlar benim rızkımı yiyorlar
12 Yorumla
Soran1 yılHahah ben de aynısını düşünüyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılUzun boy güç göstergesi diye düşünülüyor. Yanında güçlü erkek istiyor. O yüzden kısa istemiyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru dur
1 yılvalla böyle düşünen kız kaldığını görmek umut verdi bence de rn fazla 10 12 cm aralık olmalı 15 cm üstü çok absürt duruyor
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim yani gerçekten artık iki cinsiyetten de tuhaf tuhaf düşünceler olması çok saçma. Yok koruyucu olsun diyorlar eee senden 10cm büyük olsa koruyamicak mı. Senden küçük değil ya sonuçta
- 1 yıl
klasikleşmiş söz var sonuç olarak boy değil işlev önemli tıpkı Kaan kazgancı ile savaş cebeci gibi 1.70 kaan 1.87 savaş cebeyidi
1 yılŞımartıldıkları için mükemmeliyetçiler. Mükellemiyetci oldukları içinde kendilerine en iyisini layık görüyorlar.
03 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca bu ülkede uzun boylu insan mı arıyorsun, gerçekten? Yüzyıllar boyu, yüzyıllar boyu savaş halinde olan bir toplumdan bahsediyoruz savaşçı toplumların boyu kısa kalır. Çünkü insanın savaş halinde gıdaya erişimi zor olur. Buda genel kültür olsun.
Soran1 yılHaklısın 😂
- 1 yıl
:))))
Gizli Üye(25-29)1 yılBana hep 1.70 erkekler denk geliyor ya boyum 1.64 1.55 lik kızların yanında 1.90 erkek görünce sadece gülüyorum yanında çocuk gezdirir gibi duruyorlar. 1.95 boyunda olan bir erkeğı sırf boyundan ötürü terk etmişliğim var uyum önemli
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂aynen
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılKadının benliğinde fiziksel olarak hükmedilmek erkeğinde ise iç güdüsel olarak hükmetmek vardır. Diller tersini söylesede bu sebepten olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılŞekilci oldukları için. Aşk, Sevgi varsa karşındaki erkeğin boyuna takılmazsın.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNesi tuhaf ya hahzhshs ben 158 im diye 180 bir erkek fiziken gözüme hitap edemez mi hzjjzjsjsjs
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yıl165 im ben şimdi küçük müyüm 😃 ve evet uzun boylu daha çekici geliyordu bana da ama artık algılarm değişti..
00 Yorumla Ben 181 boyundayım ve 150 kız istiyorum ve bu gayet normal çünkü kısa kızarı daha çok seviyorum minyon minik kısa boylu kızlara ölürüm bile
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendilerini fiziksel olarak koruyacak, daha güçlü, daha uzun, daha diri birilerini görmek için olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumları söyle bir okudum da işte uzun boy güç göstergesi falan yaw iyide 170 boyunda bir erkek 155 boyunda bir kadın için yine uzun yine korur kollar ayrıca hiç yakışmıyor yani komik duruyor herkes dengiyle olmali
11 Yorumla
Soran1 yılAynen ama bi yorumda mesela böyle dememe rağmen kız yine de istediği gibi hissedemem diyor. Yani gerçekten garip olay
Neyine güvendiklerini bende merak ediyorum açıkcası.. 1.92 babayiğit bir delikanlı olarak, 1.75 altı kadın bana yazmasın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılTercih meselesi diyebiliyorum sadece. Ben 1.72 boyundayım ve evet bende 1.80 üstü olsun isterim ama olmasada olur sorun değil.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılKendilerine bakıyorlarsa, özen gösteriyorlarsa, kişilikleri ve karakterleri sağlamsa istediğini bulabilir.
00 Yorumla Küçükten kasıt 18 yaş altı mı?
Yoksa kısa mı demek istedin bebeğim02 Yorumla
Soran1 yılYok normal boyu
1 yıl1.91 im küçük boylu kızları daha çok beğeniyorum. Hem duygusal hemde cinsel anlamda daha cazip geliyorlar
00 YorumlaKüçük kızım 👧🏼 ve 1.80 ve üzeri istemem asla abes değil
10 Yorumlaİki tarafında genelde isteği böyle, bence yakışıyor... tabi tercih... tercihlere saygı duymak gerek 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbenim boyum 151 benim icin 170 ustu olsun yeter. evlenceksem çocuklarımın kisa olmasini istemem.
13 Yorumla
Soran1 yıl😂 he şöyle işte. Yani bence ideal
Cevap sahibi1 yılbence de o kadar uzuna gerek yok bazilari illa 180 ustu diyo (ozellikle kisa kadınlar) bu düşünceyi sacma buluyorum
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılKucağına alsın diye herhalde 😂
Uzun olduğum için 1.55lik kızların neyin kafasını yaşadıklarını bilmiyorum...
Hoş erkeklerde minyon seviyor ya neyseeee01 Yorumla- 1 yıl
Boy kaç hanımefendi merak ettim 😅😅
O bana da komik geliyor 1.90. Boy yanında 1.50lik kız fino köpeği gibi
01 Yorumla- 1 yıl
Bakış açısı herşeyi değiştirir. Bence muhteşem bir görüntü.
1 yılTüm yorumları okudum kısa boylu kızları kıskanıyorusun hahhaa ağla
00 YorumlaBu saçmalıklar sadece bizim ülkemizde vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEski erkek arkadaşımın boyu 195 falandı benim boyum 160 dediğin gibi yan yana gelince garip duruyoruk o çok uzun ve iriydi biraz.
Ben normalde de cılız erkeklerden hoşlanmam ona aşık olduğum icin mi bilmiyorum bana hiç farklı kötü gelmiyordu aksine onun yanında çok mutluydum. Huyu suyu tam bana göre olduğundan boyunun cok uzun olması umurumda olmadı , ( kısa olsaydı da umurumda olmazdı huyuna kendisine aşıktım çünkü. )00 Yorumla
1 yılMinyon kiz yakışır uzun erkeğe uzun kadin pek hoş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBacım kıskançlığında bu kadarı. Ben 186 yım. Asla kısa oldugumu düşünmüyorum fakat uzun kıza göz ucu ile bakmam.
Ayaklarınız 40 numara oluyor genelde. Minyonlar ise 36 ve bebek gibi.
Zarif gelmiyor uzun kızlar.. Ama nedense minyonlar kendi ile barışık ve uzunlar hep minyon kızları çekemiyor. Birde yüz güzelliği var uzun olup yüzü güzel olmayanlar var. Ne yapayım boyu kavgaya mı gidiyoruz? :D00 Yorumla
1 yılYazın çıkan orman yangını gibi,
Yazın yakmadığı çok belli..00 Yorumla
1 yılyatakta güzel oluyor. Eşimde kücük ben uzun boyluyum cok iyi oluyor
00 Yorumla
1 yılEvrimsel bir içgüdü. Bilinçaltında "İri erkek" sağlıklı güçlü erkek demek
00 YorumlaEs seçiminde vahşi, ilkel güdüler devreye girer, bizim işimize yarıyor fsfs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe düşünürse düşünsün insanlar. Erkeklerin çoğu kısa boylu kadınlardan hoşlanıyor ve bence de biraz kısa olmak daha kadınsı geliyor bana bile. Bu yüzden bu soruyu kızlara değil de erkeklere sormak lazım. Ama tek kriteri 1.80 üstü boy olsun diyen kızları ben de anlamıyorum. Boydan daha önemli şeyler de var elbette
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTahmin edemiyorum bile cidden bazı kızlar suyunu çıkarıyor
1 yılTercih meselesi yapacak bir şey yok bende 180 olarak 170 altı kız istemem mesela
00 YorumlaÇok merak ettim vallahi bu konuyu, hâlâ düzgün açıklayan yok.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılKoruyucu olsun istiyorlar (da) bu seni neden rahatsız etti bu kadar?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl164 üm. Kesinlikle 180 ve üstünden etkileniyorum iri olacak erkek dediğin kedi gibi olmalıyım yanında
02 Yorumla
Soran1 yıltamam da 175 olan erkek de yine senden gayet uzun.
Cevap sahibi1 yılYetmiyor o his icin
1 yılBen 1,86 yım. Eski sevgilim 1,53 tü. Ondan aldığım cinsel hazzı hiç kimse bana vermedi. 1,80 lik kızla birlikte oldum ama ondan aldığım tadın çeyreği değildi
10 Yorumla
1 yılSevgisisliktendir ya da o yaşta herşeyi abartılar belki de bundandır , yaşıtlarım da aynı gerçi yok 190 olsun titan gibi erkek istiyor yatakta nasıl yapıcan dmdndj
113 Yorumla- 1 yıl
7 den 70 e hepiniz zorsunuz kanka
- 1 yıl
Gerçi yaşıtım olan kızlarda da şey devreye giriyor sert mizaçlı tehditkar tipe sahip olsun , pi*ç tipli olsun , kaba tipli olsun , maço olsun
Soran1 yıl😂sen de yanlış kızlara denk gelmişsin kanka
- 1 yıl
Umarım öyledir be , lütfen lan 😂😂
- 1 yıl
Hadi laağğnn
- 1 yıl
Olum sert mizaçlı olmayan eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli sempatik babyface erkekler de dövüsebilir lan en azından ben , biz de eğlenceli sohbetler yapıyoruz , keyifli sohbetler , vallaha bak 😂 biz de korumacı oluruz biz de sizi kısıtlarız , öyle geniş erkek olmayız yani , evden çıkarsan tasma takarım bak söz
- 1 yıl
Bence hepiniz aynısınız kanka
- 1 yıl
Hatta bence değil hepiniz böylesiniz
Soran1 yılBence nasıl bir ailede büyüdü kızlar onlara bak. Çoğu Türk kızlar kısıtlamalı büyüyorlar herhalde o yüzden erkekleri de böyle olmasını maço olmasını tercih ediyorlar. Şahsen ben bu tarz eğitim evde görmedim. O yüzden bu tip erkekleri lanetliyorum
- 1 yıl
Bende lanetliyorum ,😂😂 ağzından bal damlıyor be
- 1 yıl
Haklısın bu arada sevgisiz , ilgisiz kısıtlamayla sahiplenilmeden büyüyen kızlar bozuk oluyor
- 1 yıl
Sert mizaçlı olmayanlar da erkektir , en yakın arkadaşımdan biliyorum gayet te mutlu edebiliyor hayatta ve yatakta
Soran1 yılEvet ve görgüsüz kızları da ihmal etme evde görmemişlerse o zaman vah haline
- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Küçük kızlar neden illa 1.80 boyundan uzun erkek istiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler