AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Boyum 187 önceki ilişkimdeki kızın 150 boyu vardı ben de uzun boylu istiyorum ama minyonlar yakamızı bırakmıyor
Ay öyle bir şey gerçekten yok, en azından kendi adıma. 1.80 ve üstü erkeklerin yanında çocukları gibi duruyorum yakınlarından bile geçmek istemiyorum, kim nerden çıkardı bu 20 30 (hatta 40?) cm boy farkı trendini anlamış değilim...
Ben 1,55 cm esim 1,65 ve boy takintimiz yok asiri mutluyuz 🥰
Oransal olarak değil ancak bu içgüdüsel bir beklentidir..
Bütün uzun boylu erkekler bizim sen de kudur kalas 😂
Feminist olduktan sonra 1.80 kız da şeyime 1.50 kız da... çöpe at gitsin...
Evet bende 1.50lik kız tarafından aşağılanmıştım ancak benle aynı boydaki kız boyum için iyi diyordu (boyum normal şartlarda ortalama ama tr kezban cinsiyetine göre kısa olan boydan)
Değişiyor ya bence o. Benim eskisi 185ti. Şu anki 171
Peki hangisi ile iyi anlaştin? Evet boyum 171 :)
@MotorcuNecmi kısa olanla uyum daha iyi
Sen kaç boyundasin peki?
Benimde sevgilim oldu. Bazen uzun olmamı isteyeceğini düşünüp üzerdim kendimi. Bazen oluyormuki kadınsı hiss ede bilmek için işte yaninda daha boylu birisini istemek felan? Suanki sevgilin olduğu halde.
@MotorcuNecmi hayır olmuyor sevdikten sonra. Güven uyum sevgi varsa boyun önemi kalmaz
Benim boyum 1,80 bende 1,60 falan istiyorum.
Ben ile ayni olunca kotu ben erkeksi durmuyor yanimda cocuk gibi gorunucek ben onun koruyucu meleğim 1.55 kadar okeyim ben 1.70 kadar
İşte çok garip çocuk gibi yanında durması. Tamam şöyle bi 10cm e kadar iyi de ama mesela 15-20 cm uzun olması çok tuhaf
Ben 185 felanim ve bana gore oyle olmasi daha iyi ona sarilinca onu cocugum gibi sevmem bebek gibi sevmem daha iyi olur buyuk bir kizi sevmek cok garip gelir
Sen çocuk mu sevmek istiyorsun yoksa kadın mı 😂 bu çok hasta bi düşünce
Hayir degil bu benim kararim ama 1.70 isterim cunku uzun boylu olmak bir kadin icin de iyiidr neden cunku ben olmayinca kadin benim cocuklarima sahip cikmasi icin ve boy gostergesi diger kadinlari etkiliye bilir
😂😂😂ne alaka. Bi dediğin bi tutmuyor
Habajaja knk zaten bahsetmistim 155 -170 arasi diye
Ondan bahsetmiyorum. Hani dedin ya böyle çocuk gibi olması lazım. E şimdi de diyorsun ki uzun boylu olmak kadın için iyi dir ve boy göstergesi diğer kadınları etkiler 😂😂
Iki sekilde benim icin uygun eger benimle birisi evlenmesini istedeydim 1.70 tercih ederdim - bir konu daha var cunku cocuklarimda uzun boylu olurdu ve benim gibi yakışıklı
😂😂😂😂 knk o zaman bırak şu çocuk boylu kızları. Sen uzun boyluları seviyorsun gerisini boş ver
Biraz fesat olucam kisa boylulari sey için seviyorum sey iste o is yoksa ooo kisa boylular umrumda degil
😂😂tövbe, bunu başkası daha yazmıştı
Knk bu konuda sanslin cunku sen uzunsan seni bu konuda pek kimse istemezler yani abazan cok olmaz ama kisa erkekler senden baya korkar soylum ve baya kiskanirlar baya hemde
Sey konusunda isterler ama duzgun amacla
Haklısın dır ilk defa böyle bişey duyuyorum 😂 ama Neden korksunlar ve neden kıskansınlar yahu 😂
Cunku kisa erkek arkaslarim var gulerek bana diyor kadinin boyu benden buyuk bana gulerek soylemeseler kiskanmadigini sanki anlamiyacam gibi ters psikiloji yapiyorlar - ama kisa erkeklere sans ver yaa 😁😂😂 hem onlari koruda takma penis aldinmi tamamdir bu is tamam - ironi
Knk benimle aynı boyutta olsun yine sıkıntı değil. Bence uzun boylu kızlar evet ister şöyle mi kaç cm uzun olsun erkek ama çokta takmaz. Takan kısa boylular, noluyorsa onlara
Evet dogru ben kanada yasiyorum yemin ederim kizlar 1.90 yemin ederimki benden cok uzunlar hepsi nerdeyse oyle knk sen kanada yasasan sana cok cok normal gelir ben mesela 1.55 boyunda kizlar bana cok cok minyon gelir ama yinede isterim sorun degil - ve kisa erkek kisa kiz kavgadi yok burada cunku birda evlenmek diye bir kural yok yasa gez dolas hepsi fb knk anladin mi biz turkler cok takiyoruz bunlari yani cok onemsiz boy
Evet ben de yurt dışında yaşıyorum aynısını ben de fark ettim. Sorun biz Türk millette 😂
Aaa gercekten mi sen sey takmisin hani erkeklerin bu kisa ve uzun boy anliyisi bunlari oek takma oyle gorunuyor ama kimse o kadarda takmaz - turkiye’de mesela kulak dolma ile konusan insan cok var ozgun degiler uzun boylularda manken gibi mesela senin gibi bu cok guzel birsey kisa boylu oluncada guzel - tek sikinti erkeklerde kisa boylu erkekleri anca 2-3 kiz ister o kadar o da cok minyon olur
Ama herşeyin orantalı olması lazım. Yani
Küçük bir erkek küçük kızla olunca sonuçta o da o kız için uzun olur. Konu böylece ortadan kalkmış olur.
Ama şimdiye bakarsın insanlar zaten garip doğru dürüst ilişki yaşamıyorlar hemen bitiyor. Sebeb de bu yüzden işte yok boylu olması lazım yok şöyle olması lazım. Çok saçma
Bencede sacma yani bende boy takintisini sevmem mesela kisa boylu erkek sevilmese kis arkadasimla yururken olebilirm cunku onun kiskancligi yuzunden insanlar psikikopat yani yaparsa yapar
Ölebilirm
Öldun mu 😂
Yok hahaha ünideyim kusura bakma , evet haklısın her şey dozunda olması lazım ama millet aşırıya kaçıyor
Istesem cok kotu seyler yaparim onlara o kadar aci cektiririm ki kiskanmaktan olurler - ama bende onlar gibi olabilirdim
boş ver knk, sen kendi vicdanına bak. Rahatsa o zaman sıkıntı yok. Başkaları gibi davranmaya kalksan vicdanın rahat olmaz du
Istesemde yapamam knk ben pek boyle hava atmayi seven bir insan degilim koruyucu bir erkek oldugum icin kadinimi oyle ortamlara sokturmam param olmasa asla gezemem bile onu her zaman ozel ortamlara goturum sokak pistir sokak lezetleri mukemelel ama sokak insanlari yumrugunla dalsan bile kafama sikarlar
😂iyi ne güzel işte
Evet guzel birsey bu onu ona onemsedigimin katini benim arkadaslarim hepsi keko mesela onlarin yanina goturmem
Hee evet bak öyle bişey de var. Kızlar arasında hep konuşuluyor işte ben eşimi sevgilimi sizinle tanıştırır beraber bişeyler yaparız. Hayatttaaa kabul etmem. Hatta yazmalarını da kabul etmem. Yani ne alaka ne gerek var bu samimiyete
Vallaha oyle sonu husranla bitiyor anca sadece sevgilim akrabalari ile olur yani otur yemegimiz yeriz konusurz ama arkadaslarini bilemem bende pek istemem - bide kiz cok konuskan insanlar senin her detayina kadar bakarlar benim sevgilimin aklina girerler korkarim benden sogur mesela bu ciddi iliskilerin hepsi boyle erkeklerde dedikodu yoktur olsa bile ben asla yakinlasmam basim agrir imsanlarin hakinda konusulmasini oek sevmem ama kizlar icin birsey diyemem konusursa konusun dedikodu kadin isi
Sana şunu diyim akrabadan bile uzak durulması lazım. Kızlardan daha çok erkeklerin beyinleri yıkandığına çok şahit oldum. Fakat evet kızlar maalesef çok başkaların hayatlarına bakıyor ve özeniyor o konu çok kötü. Ben o yüzden Instagram vs yerlerden uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü beyne giriyor. Sonra yok falancı ev almış bizim niye yok 😂😂😂
Knk sen nediyorsun ben heosinden nefred ediyorum hepsinden akraba bana uzak olsun - istagram ne kadar takmiyor dersen o kadar takarsin cunku beyin birseye alistimi surekli ayni seyi ister ve sen aci cekiyorsun ama bir hirs edip tekrer ediyorsun ne kadar gorunce uzuluyorsun kiyasliyorsun kiskaniyorsun bu durumlar bende de oldu mesela dime aci cekiyorsun ama devam ediyorsun cunku icinde kotu bir hirs var aslinda insan oglu aci seken seylerin yaninda daha cok gezer ama bunun farkinda olmaz - mesela dersin bu kadin o kadar sitted goruyor ama ayrilmiyoe o kadin aci cekmeyi ne kadar sevmese bile yine onunla yasamak ister aci cekmek hosuna gider hirs eder
Yani öyle mütevazi bir hayat varken neden bu kadar drama oluşuyor sevgiye gelince. Çünkü insanlar çok başkaların puppet ( Türkçesini bilemedim ama İngilizcesi bu ) oluyor. Çok insanlar hele ki en yakınlar ilişkiye el atıyor. Çok yanlış. Hele ki erkeğin bu kadar anacı olması. Anam da anam bu ne ya. Evlenince hanımcı olması lazım. Bunu çok hoş görmüyorlar ama ne olcak sanki. Kadın için de aynısını geçerli
Vallaha ben yerine gore hanimci olurum kadinlarada cok yuz vermemek lazim duygusal erkek her zaman aci ceker hanimci nasil olurum mesela evde en cok benim sozum gecicek ama onunda sozu gecmesi gerekiyor bunu hissetirmesini saglarim - anne baba konusuna gelince karimdanbaska kimse umrumda olmaz annem babam olsa bile
Hahah afferim. Ama eğer kadını tanırsan o zaman ona göre yüz verirsin. Çünkü benim gibi duygusallara yüz verirsen pişman olmazsın. Evde her şey ortak olması lazım ama bazi şeyler var dır mesela maddiyat o zaman erkeğin sorumlusu daha ağır bu konuda ama genel olarak oturup iki kişi beraber düzgünce konuşup hallede bilir. İşte illa benim dediğim olacak diye bişey yok.
Ve tabikide anne babaya saygı ama sonuçta sen artık kendi aileni kurmuşsun
Ben mesela mutlu bir aile isterim cocuklarim olsun kiz erkek 1 gun annesi 1 gun ben bakim oyle olmasini isterim sonucta iki tarafin sevgisini gorsunler ayrimcilik olmasin neden mesela daha cok baba cok sever cocuklar cunku cocuklar uzun sure gormedikleri seyi daha cok severler ondan baba evde olsaydi cocuklara baksaydi anne disarida olsaydi o zaman anne daha cok seveceklerdi
Aynen öyle yani sonuçta iki kişi çocuk yapıyor bi zahmet onu da yapı ver hahaha
Valalha duygusal kadin isterim yaa duygusuz kadin oek sevmem erkek duygusuz olucak kadin duygulu erkek’e duygusalik pek yakismiyor agzi burnu kayiyor sureklli megatif kadin duygusal olunca em azindan pozitifde konusabiliyor erkek anca o duyguyu doldurmaya calisiyor
İkiside duygusal olsun ya nolcak ama böyle triplere felan girmekten bahsetmiyorum. Sevdiğini yani genel olarak güzel duygularını göstere bilmesi lazım
Akliam komik birsey geldi mesela diyelimki ama bunu biraz kaba olarak gorme mesela sperm kadinin ozel bolgesine giriyor erkekin ozel bolgesi sayesinde oan erkek bi rahatliyor ama cocuklar ciktiktan sonra erkek mutsuz aslandan kediye donuyorlar yaa 😂 o zaman bi gulmem geliyor o gece yaparken gel gel demeyi biliyorsun cocuklarda diyodur geldik baba vAllaha bende derim boş ver gidin lan burdan 😂😂 saka saka operim karnima koyarim birlikte uyuruz bebeklerimle
Aynen yaa bence duygusu ayni siir gibi bahsetmeri daha cok hos olur
Knk sen 18 yaşındasın gerçekten 😂😂😂 çok belli oluyor
Uykusuzm knk ne yapim sacmaliyorum oyle normalde boyle yazmayi pek sevmem uslupum boyle degil benim sadece biraz komiklik yapim dedim
Hollanda da kadınlar doğal seçilim ile Hollandanın boy yüzdesini arttırmış.
Tabi ülkemizde ki neden bu değildir.
Çünkü küçük minyon kızlar daha çekici ve güzel oluyor hepsi değil ama geneli böyle kendimden biliyorum
Yoo ben 1.84 üm hep uzun birini istiyorum ama hep 1.55 ler denk geliyor 🤦🏻♂️
İşte dünya garip. Ben 1,74 uzun boylusunu isterim ama hep daha küçükler denk geliyor
Hahaha gel bu konuyu biz bi tartışalım seninle
İyi hadi bakalım haha
Bekliyorum hahsshdh
Bendee
Ulaşılmaz aşkı seviyorlar :)))
Kompleksli oldukları için
Yemek molası
İki tarafta memnunsa biz de tebrik etmek düşer. Ben uyumsuzluk göremiyorum
Bencede çok fark olmamalı ancak gönül işte..
yAa a uzun boylu olunca hiç bir boka yaramıyor 1.93 boyum var 25 yıldır sevgilim olmadı. Erkekler üzülmeyin 1.80 altı boyunuz olsanızbile rahat bulursunuz az tipiniz iyiyse ve para varsa
Aramızda boy farkı olmasini seviyorum 164 um ben 185 istiyorum daha güzel bence
1.80 ben ve ben gibi uzun kizlarin 1.90 erkek beklerken bizim garibanlık
Benim boyum 160 ve 180den yukarı erkeğin yanında kendimi kötü hiss ediyorum. Konuşutken boynum kopuyor. Topuklu falan detaylarını da eklersek 15-20 sm idealdir
bana uzun erkekler denk geldi. hepsi de uzunn kiz severdi sjkLDLKX
Kucakta zıplamak için olabilir mi
Olabilir
1.75 üstü gereksiz kadında
Tabi sende de boy yoksa gereksiz gelir sana
Komplex yapmaktan başka bişey değil bu
Insanlara saldırmadan konuşmayı becerdiğin gün seninle muhatap olacağım yavrum
He aynen başkaları suçlu sen gayet normal yazdın
Memeni yerim
Memeni yerim ne ya patladım djkdkxkckcmcmxsmxmxks
@külllkedisi 75B ise yerim tabi
Büyükse turşusunu kursun
Hiç işim olmaz 😛
Küçükler işte, "boy" un daha çok iyi olduğunu sanıyorlar. Sadece tecrübeler bilir ki " islevi" daha önemlidir.
1 / 83 üm 😂😂😂 bende 1 / 90 hatun istiyorum 😂
😂😂😂😂
Öyle ama 😂😂😂
Ne alaka ama ve o boyda kızlar var mı ya
Nasip kısmet 😂 var bizim okulda birlikte çalışıyoruz rehberlik hocası 😂
😂😂😂😂 he sen gaysin
Yok artık delisin sen / rehberlik hocası bayan / sapına kadar erkeğim😂😂😂
Ahhaha şaka yaptım ya. Sen yurt dışında mı yaşıyorsun
Evet 😂😂😂 Almanya😂😂😂😂
Hab ich an deinem laminat erkannt 😂😂😂
Verrückt 😂😂😂
Aber sei ehrlich, 1,90 Frau? Warum das denn
Es gibt keine logische Erklärung☝🏻🤭🙄🤔
Cunku butun kizlar en az 1.70 😀
Bütün kızlar öyleyse ben neyim?
Oyleymis gibi davraniyorlar yani 🙃
Türkiye'de bir 80 den uzun kaç tane erkek var
Çok yok
Hepsi 80 den uzun ama değiller hahah
o yüzden bir 70 üstü erkekler makbuldür cöcmcm
85 im yanımda 1.50 mi gezdireyim
İşte bahsettiğim bu. Yani neden?
minimum 65 falandı ya benim
Ben 168 istiyorum valla
Sen ne kadarsın o zaman?
189 um
Al işte. Yani anlamıyorum 20cm çok fazla
Değil mi.
Kaç boyunda kız istiyim
Senin boyuna göre 1,72 den uzun olması lazım.
Sen kaçsın
1,74
174 çok uzun bir kız için ya
Ben gayet memnunum. Tüm minnoş kızları görünce şükrediyorum haha. Yani daha kadın gibi duruyorsun uzun olunca. En azından çocuk gibi değil 😂
İşte minnoş kızlar daha çekici bencee
@lublub bak mesela knk bu adam zargana kuru bir şey mesela bunun yanına 168 kadın daha güzel durur çünkü uzun boylu kadını kaldırmaz bak bunu asla hakaret olarak söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın böyle birininde kısa sevmesi çok normal yani
@Nefisehanimm haklısın knk
@Nefisehanimm la ben 90 kiloyum nasıl zargana oluyorum djdjdj
190 boyuna 90 kilo sence yeterli mi kas var mı vücunda profile bakılınca bu yorumları yapabiliyorum ayrıca 190 90 kilo az
@Nefisehanimm Oha kaç kilo olayım zargananın tanımını bilmiyorsun sen daha kanka
Profilde gözüküyor knk spor salonunda görüyoruz senin gibi kusura bakma ama gerçekler biraz acıtır
@Nefisehanimm Komedisin kız güldürdün akşam akşam canın sağ olsun 🫶🏻
Kalbini kırdıysam kusura bakma gördüğümü söyledim iyi akşamlar
@Nefisehanimm Kalbim niye kırılsın canım kendine göre yorumladın 🥰
Hayir olanı yorumladim
Küçükler henüz çünkü..
186 boyundayım. Uygun kim var
geneli kısa zaten
Ben istemiyorum. Yanında cüce gibi kalmak cok kötü bence.
Bana max 175 olur. Daha fazlası olmaz.
Senin boyun kaç peki
163
Gayet tatlış bir boyun var senin
Kilon kaç peki
Kucakta rahat hoplatsın die istiyolar neden olacak
Herkes kendinde olmayanı sever
Benim durum ama çok tatlı ne yapabilirim
Insan ziddini sever genelde sanirim o yüzden.
Alan razı veren razı sana noluyor 😆
Cahilliklerinden, Ortalama olmak daima iyidir.
Ben de 183 olarak 155 kadın tercih ederim.
Tercih meselesi yapacak bir şey yok 🤨🤨😂😂😂
Kriterleri öyle , uzunlar da minyon seviyor
Cogumuzun kriteri yok ve ortalik kisa kizlarla kayniyor neden kisa seviyoruz acaba? 😂
Tercih meselesi ama kısalar çoğunlukta
Tercihi olan vardir elbet ama cogu erkegin tercihi nefes alsin yeter fjjffn emin ol cunku 185 190 ustu erkekler azinlikta bugun bu ulkede 180 ustu olup sap erkek cok var sebebi kizlarin tipe de bakmasidir yani tercih eden cok erkek yok
Ezilmek hoşuna mı gidiyor o yüzden
Küçük kız değilim. Ama boy takıntım da yok.
Çok sempatik oluyor
Uzun erkeği herkes istiyo sanırım
Çünkü boyu uzun olanın...
Çocuklarımızın geleceği için tamamen 🥺
Haklısın valla
Senin boyun kilon kaç peki ve ben de 1.78"im mesela
Çünkü ondan uzun duracak
Genelde öyle oluyor mdkdld
Kendisi minnak ya onla övüyo kendini
😂yaniii bu düşünce aklımdan geçmedi değil. Ben de fark ettim. Yapcak bişey yok görüşe saygı gösteririm o kadar. Ama yine de yazık oluyor. Yani ben uzun boyumla bile benle aynı boyutta olanı kabul edecek durumdayken bu küçüklere ne oluyor anlamıyorum
Senin boy kaçki
1,74-1,75
İyiymiş bende 1.78 falan bazen kısa boylu kızlar tatlı olabiliyo ama hepsi değil 😂
Eee çocuk iste daha iyi haha
Yav ne alaka fggjhjf aynı boyda olmak daha iyi tabi
😂😂 ama doğru söylemiyormuyum Allah aşkına. Ve şunu unutma götü yere yakın olandan korkman lazım sıkıntılı insanlar 😂😂😂
Haklısın tabiki 😂😂 cüce gibi geziyolar jmkklhg
😂😂neyse boş ver sonuçta onları da Allah yarattı. Ama son olarak şunu da söyleyim çok komik oluyor bazen yanımdan geçtiklerinde. Çok ego sorunlular var böyle beni görünce bi havalı olmaya başlıyor göreceksin yürümeler bişe değişiyor 😂
Sen niye bu kadar kızıyonki kavgamı ettin biriyle naptın 😂😂😂
Kızmıyorum ki nerden çıktı bu 😂😂😂😂 sadece milletin tuhaf tuhaf davranışlar gözüme batıyor
Amann boş ver sorunlular ışte shhjjd
Bu ara Hoşafağızlı ne alaka 😂😂😂 nasıl böyle bir isme denk geldin
Hoşaf seviyom yani olamaz mı 😂😂😂
Ne biliyim 😂ilginç yahu
Biraz boş ağızlıyım onuda temsil ediyor sgfgjc
Çok güzel oluyor 185im
Niye güzel oluyor
Cinsel konular
Bende anlamıyorum 😂
küçüğüm, ben istemiyorum
Diğer tarafta peki büyük mü olmalı illa
@BirAşkınFırtınası ne dediğini anlamadım?
Şey ya pipi illa büyük mü olmalı
@BirAşkınFırtınası ne bileyim ben hiç görmedim ki küçüğü büyüğü isteyim
Bsey dcem sana ama dalga geçme olur mu
Hiç de öyle şeyler istemiyoruz.
Herkes kendinde olmayanı istiyor :)
İnsan kendinde ne eksikse onu istiyor 😃
Minyon candır 😄